S čím si založit e-shop?

60
26.8.11 17:49

S čím si založit e-shop?

Ahoj holky, chtěla bych si otevřít e-shop, ale vůbec mě nenapadá s čím. Zkusíte mi poradit, co by se vám líbilo si objednávat přes net? Díky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
26.8.11 17:57

To vážně nevím..Zkus hledat na netu a až objevíš něco co nenajdeš , můžeš do toho jít :mrgreen:
Myslím, že je hodně těžké s něčím uspět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
26.8.11 17:58

myslim ze uz dneska jde objednvat uplne vsechno, shopu je takovy haaaafo ze nevim jestli bych zakladala novy - jako kdyz bych mela zajimavy , nevsedni artikl, co je tezko k sehnani… tak ano - ale jen tak na blind bez poradneho napadu ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
26.8.11 18:00
Martinka88 píše:
Ahoj holky, chtěla bych si otevřít e-shop, ale vůbec mě nenapadá s čím. Zkusíte mi poradit, co by se vám líbilo si objednávat přes net? Díky :huban:

To je právě blbý, že nevíš s čím si ho chceš založit. Pokud si třeba založíš s něčím, čeho je na trhu přebytek, tak hodně rychle zkrachuješ. Musíš sledovat vývoj trhu, jaká je poptávka a nabídka, jaké a kde jsou ceny…atd atd. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
26.8.11 18:10
Martinka88 píše:
Ahoj holky, chtěla bych si otevřít e-shop, ale vůbec mě nenapadá s čím. Zkusíte mi poradit, co by se vám líbilo si objednávat přes net? Díky :huban:

to je dobrý :mrgreen: dlouho jsem se tak nepobavila… a proč zrovna e-schop když nevíš co bys chtěla prodávat?

• Citovat
  • Upravit
7257
26.8.11 18:34

Když bych nevěděla co prodávat, tak bych asi ani nepřemýšlela o založení e-shopu :nevim:
Třeba kdyby jsi něco vyráběla,keramiku, šperky,hračky......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
26.8.11 18:47

Tak pokud chceš podnikat, tak něčemu čemu rozumíš, čemu se věnuješ, co tě baví a když nevíš, tak je to těžké. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7267
26.8.11 19:41

myslim, ze az tak nejak zapalena do toho byt nemusi. manzel s kolegou prodavaj spotrebice (lednice, sporaky apod.) , ale na uziveni se to neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
26.8.11 19:56

Jestli chceš uspět, tak se takhle ptát nemůžeš :wink:
Eshopů je hrozně moc, každý už má ty své oblíbené, každý radši nakoupí v nějakém prověřeném! :wink:

Jdeš na to úplně špatně, nejdřív máš mít dobrý nápad, přijít na něco co na trhu ještě není, a né rozhodnout se že založíš eshop, ale nevědět co v něm budeš nabízet :mrgreen: :roll:

Není to tak lehké jak si asi myslíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.8.11 20:28

No tak já třeba objednávám nadměrné bavlněné fusky pro přítele a to ještě jen ve slevách. Anebo stavební materiál - cihly, cement - každý ví jak to vypadá, naživo vidět to není třeba :mrgreen: Z toho vyplývá dost podstatná věc pro majitele eshopu - měl by být v obrazu ohl. toho, co prodává :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
26.8.11 20:31

Cihly, cement, to mi připomnělo - zakladatelko, jak velké máš skladové prostory? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.8.11 20:35
Etcetera78 píše:
Cihly, cement, to mi připomnělo - zakladatelko, jak velké máš skladové prostory? :mrgreen:

Zas na některé věci netřeba skladových prostor, když bude šikovná, stačí se dohodnout s výrobci a brát jen ucelené kamiony rovnou k zákošovi. :wink: No asi utopie, ale tak nějak to taky jde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.8.11 20:38

Obávám se, že kdyby někdo i měl nakrásně tip, co se prodává, tak by to prodával sám …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
27.8.11 11:33

já například postrádám oblečení na naší cácoru od velikostí 128 už nic moc výběr,tak to bych uvítala například já :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
27.8.11 20:16

Když jsme na tom emiminu… A co oblečky a věci pro „minimiminka“? Nedonošené, mrňavé… Zapojit vlastní kreativitu a třeba i něco šít (zavinbovačky apod.) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat