S kašlem ven?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
16.1.09 12:07

S kašlem ven?

Chci se zeptat, chodíte s kašlem ven?
Malá má už asi 5 dní kašel, zezačátku jsme ven chodili, pak jsme byli u dr. a ta řekla at jsme doma.
Malá má jen ten kašel, nemá horečku či rýmu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5766
16.1.09 12:11

Ahojky,

nám na kašel doktroka řekla, že pokud venku nekašle, nedáví se tak můžeme. A dcerka doopravdy nekašlala. Tak to zkus. Pět dní kašel je už dlouho. Já jsem nešla ven tak dva dny, kdy to bylo nejhorší a pak už jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
16.1.09 12:38

Terka kašle jen ve spaní, takže jsem si říkala, že to bude v poho. Chodili jsme ven, tak na 20min. No a dnes jsem šla k Dr., protože v noci kašle až se jí zvedá žaludek a má záněk průdušek a dostala antibiotika. Jinak nemá horečku, ani rýmu a přes den vůbec nekašle..........jen když si lehne 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
16.1.09 12:42

Ahoj,

pokud nema teplotu, je v kocare (zadna fyzicka namaha) a neni inverze, tak ven v pohode muzete. Rekla bych, ze venku se dycha lip nez doma, kdyz se topi.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.1.09 13:21

petko, dr malou poslouuchala, a rikala,ze tam nic nema…ale nekdy se mi zda ze kasle jakoby z prudusek…
v nedeli mame jet prave na hory, a bojim se,aby se to tam nezhorsilo

• Citovat
  • Upravit
3552
16.1.09 13:51

syn ma ted kasel - chycene prudusky a chodit ven nam teda doktorka zakazala … ale myslim ze je to hlavne kvuli te inverzi .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.1.09 14:27

Ahoj, Ondra byl nachlazený přes Vánoce s teplotami, od začátku ledna chodíme ven (tp už byl bez teplot), ptala jsem se MUDr. jestli můžeme, Ondra spává i 2 hodinky v kočárku, bála jsem se, abych mu ještě nublížila. MUDr. mi řekla, že mu to jenom prospěje. Takže pokud nejsou teploty, ven bych šla. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
16.1.09 17:23

Ahoj, taky bych šla ven, ale jen na malou procházku. Zrovna řeším něco podobného… dcerka má lehký zánět v oušku, je bez teplot a už jsme tři dny doma. Brečí že chce ven, můžu s ní na hodinku zítra ven? Dala bych ji do ouška vatu a samozřejmě teplou čepici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.1.09 13:10

Taky když máme kašel tak nám doktor řekl, že jestli nemá teplotu tak je to pro něj venku na dýchání lepší než doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
17.1.09 18:11

Pokud chceš, aby na hory byla co nejvíc fit, asi bych možná doma vydržela.

Jinak - kašle bez dalších příznaků nemoci jsou často strašně dlouhodobá záležitost. Moje sestra, máma tří malých dětí, na dědovy poznámky, že „s tím kašlem bys s nima neměla chodit ven“ odpovídá „A to mám bejt s nima zavřená od září do dubna?“

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+