S kočárkem v cirkuse?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
S kočárkem v cirkuse?
Ahoj, byl někdo s kočárkem v cirkuse?
Chtěla bych se starším synem, ale říkám si, jestli je to dobrý nápad s kočárkem? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
S kočárkem jsem v cirkuse nikoho neviděla, ale třeba to jde. Bude ale to dítě mít s toho rozum?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LenkaLinka píše:
Ahoj, byl někdo s kočárkem v cirkuse?Chtěla bych se starším synem, ale říkám si, jestli je to dobrý nápad s kočárkem?
No kočárek jsem tam jednou viděla, místa tam je dost, takže určitě je kam dát. Ale představení bývají dlouhá a navíc je tam docela hluk. Jak staré dítko je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To nemáš hlídání? my chodíme do každého cirkusu co tady je ale s kočárkem sem tam nikdy nikoho neviděla
- Citovat
- Upravit
Nevím, asi se na to vykašlu. Nejsem si tím vůbec jistá
Je to prý nějaký nový cirkus, vystoupení budou mít i filmové postavičky, dokonce i Spiderman, hrdina našeho většího kloučka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S kočárkem bych do cirkusu nešla (vlastně bych tam nešla ani bez kočárku, ale to je na jinou debatu)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fíková píše:
S kočárkem bych do cirkusu nešla (vlastně bych tam nešla ani bez kočárku, ale to je na jinou debatu)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, nezávidím ti, chtěla by jsi splnit přání většího a jít, ale na druhé straně i tušíš, že brát tam takové mimi není zrovna vhodné a máš pravdu. Já bych se hlavně bála toho hluku. Nemáš nějakou kamarádku, třeba s dítětem, která by toho staršího vzala sebou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malý z toho nebude mít rozum a velkému byste spíš měli vysvětlit, že je to týrání zvířat. Nepodporovala bych to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S kočárkem bych asi nešla. Nemáš nějakou kamarádku, pribiznou, kdo by tam dítě vzal nebo jezdil s kočárkem?
- Citovat
- Upravit
Sestra byla jednou a rikala ze tam videla pani s kocarkem
Je to na tobe.. Jinak, my s malym tez nechodime do cirkusu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.