Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Matka jistá, otec nejistý. Jediné testy ti řeknou pravdu, pokud ten druhý nebyl třeba černoch. Tam by nebyly potřeba. Spíš bych přemýšlela, jestli chci svému stálému partnerovi celý život lhát,…
@Halamka
Zakladatelka: děkuji za pohotovou odpověď.
Nechci.
Do druhého muže, jsem se zamilovala a jak on tvrdí tak i on do mě. Už jsme byla rozhodnuta každým dnem od přítele odejít. Dokud jsem nezjistila tohle.
Chtěla bych aby moje dítě mělo pravého otce a to radši zůstanu i s přítelem kdyby se ukázalo, ze je jeho.
Jen na testy je brzo a co jsem četla není to zrovna levná investice nechávat si zjišťovat DNA v těhotenství.
Tak mě spis zajímalo jestli to opravdu spis nevypadá na toho druhého chlapa. Ani nevím jestli on by se mnou zůstal.. proste blba situace.
Blok mohl byt psychicky, takze ano, je to mozne. Jistotu ti potvrdi jen testy dna.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
jdu si k vám pro radu, budu ráda, když mi někdo řeknete názor na moji situaci.
Tři roky mám přítele, po dvou letech spolu jsme se rozhodli o dítě a začali se intenzive snažit, ale bohužel ani po dvou letech nic, dostávala jsem různé hormony a chodila na gyndu na sledování OVU. Když jsem po roce nabídla přítele pomoc od gennetu, tak to ztrykne odmítnul.
Pomalu jsme se začali odcizovat a ja si v te špatne chvilce našla zábavu jinde. Asi abych i zapomněla a nebyla tolik zklamaná.
Začala jsem s druhým mužem spat bez ochrany, známe se ani ne 2 měsíce.
A z testu dnes i včera jsem zjistila, ze jsem těhotná.
Myslíte si, ze by byla vůbec nějaká naděje aby to bylo přítele, když za cele dva roky ani ťuk?Moc děkuji jestli se holky vyjádříte
Proč spíš s chlapem, co znáš tak málo, bez ochrany?
Může ti předat i něco jiného než jen „spermie“. Jistotu ti nikdo nedá, jen genetický test po narození mimina. Pokud jeden z nich teda nebyl tmavší pleti. Můj syn otce nezapře, ale já jsem si nikam neodskakovala.
Snazis se o dite a spis s vice muzi bez ochrany
tak se nediv, ze nevis kdo je otec. Ted to zjisti jedine testy a za ty si teda pekne priplatite.
Tak ji hned ukamenujte ![]()
Stalo se. Ted co s tim? Asi bych si s nimi sedla a rekla jim primo, ze jsem tehotna, jen nevim, s kterym. Pritel bude asi v soku (pokud milence netusi), milenec bude v soku asi jen z toho tehotenstvi (o partnerovi vi). A nejak to uz s tema chlapama dopadne ![]()
@cecetka píše:
Tak ji hned ukamenujteStalo se. Ted co s tim? Asi bych si s nimi sedla a rekla jim primo, ze jsem tehotna, jen nevim, s kterym. Pritel bude asi v soku (pokud milence netusi), milenec bude v soku asi jen z toho tehotenstvi (o partnerovi vi). A nejak to uz s tema chlapama dopadne
Tobě přijde normální mít vztah, plánovat dítě, spát s jiným, do toho se stihnout zamilovat? Dítě má přijít do normálního vztahu, ne do guláše. Její přítel bude možná živit kukačku, protože on neudrží stehna u sebe ![]()
A když jste se s původním odcizili a zamilovala ses do nového, pak jsi s původním nespala, ne?
Tak abych to dopsala, dítě je noveho přítele. Jsi ráda, že jsem ti to rozsekla? Děkovné dopisy mi posílat nemusíš.
Jsi s nim tři roky, po dvou letech jste se začali snažit a po dalších dvou letech to pořad nejde? Taky trochu nevychází pocty ne?
@cecetka píše:
Tak ji hned ukamenujteStalo se. Ted co s tim? Asi bych si s nimi sedla a rekla jim primo, ze jsem tehotna, jen nevim, s kterym. Pritel bude asi v soku (pokud milence netusi), milenec bude v soku asi jen z toho tehotenstvi (o partnerovi vi). A nejak to uz s tema chlapama dopadne
Jako kulaty stul, jo
chlapi, bude to kluk, poperte se o nej ![]()
Pripomina mi to perlicku Ivo Jahelky ze soudni síně: Navrhovatelka: ja netvrdim, ze vsechny tri deti jsou tady odpurce, ale byla by od nej slusnost, aby si alespon jedno vybral.
Tipuju toho novyho!
@PaníKadrnožková píše:
Jako kulaty stul, jochlapi, bude to kluk, poperte se o nej
![]()
Pripomina mi to perlicku Ivo Jahelky ze soudni síně: Navrhovatelka: ja netvrdim, ze vsechny tri deti jsou tady odpurce, ale byla by od nej slusnost, aby si alespon jedno vybral.
Tipuju toho novyho!
Ahoj holky,
jdu si k vám pro radu, budu ráda, když mi někdo řeknete názor na moji situaci.
Tři roky mám přítele, po dvou letech spolu jsme se rozhodli o dítě a začali se intenzive snažit, ale bohužel ani po dvou letech nic, dostávala jsem různé hormony a chodila na gyndu na sledování OVU. Když jsem po roce nabídla přítele pomoc od gennetu, tak to ztrykne odmítnul.
Pomalu jsme se začali odcizovat a ja si v te špatne chvilce našla zábavu jinde. Asi abych i zapomněla a nebyla tolik zklamaná.
Začala jsem s druhým mužem spat bez ochrany, známe se ani ne 2 měsíce.
A z testu dnes i včera jsem zjistila, ze jsem těhotná.
Myslíte si, ze by byla vůbec nějaká naděje aby to bylo přítele, když za cele dva roky ani ťuk?
Moc děkuji jestli se holky vyjádříte