Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jen tak pro zábavu
.. kdybyste si musely vybrat, s kým strávit jednu noc ze zahraničních a z českých celebrit, kdo by to byl? ![]()
Já: zahraniční - Ashton Kutcher, z českých - tam už je to horší, ale asi teda Vojta Dyk ![]()
@Tinuvien taky mě to napadlo ![]()
Ale ono je to těžko.. Jací jsou v soukromý…
Vin Disel, The Rock, Bradle Cooper, Zac Efron, Channing Tatum
![]()
Český??
to už je trošku těžší Milan Peroutka
![]()
Příspěvek upraven 28.09.17 v 18:04
Zachary Quinto - akorát, ze je gay, takže by byla asi dost nuda
Tom Ellis by taky stal za hřích ![]()
Mike Terrana nebo Tuomas Holopainen…klidne i oba najednou
… Ale pochybuju, ze je tady nekdo ( az na par vyjimek) zna ![]()
Mě se líbí Banderas a z českých Tomáš Hanák(jak vypadá teď nevím, ale dřív býval štramák).
Oded Fehr, Sebastian Koch, Arnold Vosloo, Ralph Fienes, Robert Jaškow, Matěj Dadák…a bylo bych jich více ![]()
Já bych chtěla mít Chrise Hemswortha
Jinak obecně nejsem moc na celebrity, že bych si je představovala vedle sebe v posteli ![]()
Pak ještě bych brala Joakima Brodéna ze Sabatonů
A ještě Marca Hietala ![]()
Já jsem na chlapy, tím myslím, že mě neuchvacují typy „chlapeček“ (takoví ti, co vypadají jako nedospělí i ve 40. letech).
Ze zahraničních bych akceptovala ze seriálu Vikings postavu Rolla a Ragnara. Nebo Geralta z Rivie ze seriálu Zaklínač. A Depp nebo Reeves je taky dobrý volba ![]()
Z českých absolutně nevím. Na české filmy se dívám jen na ty staré, nové takřka vůbec. Ale než Vojtu Dyka (nic proti vkusu zakladatelky, to je na vkusu každé soudružky, že
), tak to raději Peterku za mlada. Nebo Čepka.
Není to celebrita, ale já bych chtěla strávit noc s jednim doktorem z Valašského Meziříčí
![]()
Joaquin Phoenix ![]()
No a z českých… možná Jiri Vyoralek…ma fakt sexy hlas
![]()
Příspěvek upraven 28.09.17 v 15:40
@Nymphetamine neznám, ale vygooglila jsem, docela drsňáci, ne?
![]()