S miminkem do kempu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
21.7.15 14:47

s miminkem do kempu

Maminky máme možnost jet na 4 dny do kempu, máme 4 měsíčního chlapečka..jeli byste nebo byly jste některé s tak malým mimčem? V kempu je veškeré vybavení, byli bychom ve stanu. Malý by měl svou matraci z postýlky. díky za zkušenosti!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10480
21.7.15 14:49

Klidně bych jela. Vloni jsme byli s půlročním a pohoda. Mrňatům je jedno kde spí. Užijte si to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.7.15 14:51

Jela. Já děti nemám, ale se známými a jejich mrňaty jezdíme každý rok a pohoda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
21.7.15 14:52

Já klidně byla jsem s mimcem několikrát sice v obytném autě ale myslím že je to vpoho i ve stanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
21.7.15 14:55

Tak moje setra teď takhle vyrazila s rodinou pod stan, mají 7-měsíčního kluka a k tomu 2 leťáka. Já bych také klidně vyrazila, ale manžel je proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
21.7.15 14:59

Se čtyřměsíčním raději než s ročním :lol: :lol: :lol: čtyřměsíčák se ti vyspí třeba ve vyndavací vložce z kočáru a ve fusaku z kočárku, zatímco roční už leze, chodí, a pokud nebude chtít spát, budeš mít ze stanu kůlničku na dříví :P
Takže bych se vůbec nebála a jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
21.7.15 15:05

Jed a uzij si to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
21.7.15 15:26

@marcelka86 Klidně bych jela, ale pozor na to horko, ve stanu bude dost dusno, takže pokud možno postavit stan do stínu a hlídat aby se mimčo nepřehřálo. Na spaní můžete místo matrace vzít i korbičku od hlubokého kočárku, my jsme to tak u malého dělali, bylo to skladnější, než tahat celou postýlku (ve vašem případě matraci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
21.7.15 15:35
@marcelka86 píše:
Maminky máme možnost jet na 4 dny do kempu, máme 4 měsíčního chlapečka..jeli byste nebo byly jste některé s tak malým mimčem? V kempu je veškeré vybavení, byli bychom ve stanu. Malý by měl svou matraci z postýlky. díky za zkušenosti!! :mavam:

No, pokud se udělá hic, nevím, jak ten stan vychladíš. Malá (3,5 měsíce) horka nemusí, takže jet s ní někam, kde se nemá jak ochladit (= zalézt do starého kamenného nebo nějakého klimatizovaného či velmi dobře odizolovaného baráku), by bylo na palici. Takže já bych nejela.
ale kámoška jela pod stan s dvouměsíční… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
21.7.15 16:08

Známá teď byla s tříměsíční. A prej to bylo uplně v pohodě, což teda tvrdili všichni zůčastnění. Já bych teda nejela ani náhodou. Ale to já bych nejela ani bez dětí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
21.7.15 16:10

Tak ja bych bydlela s miminem ve stanu, jen v pripade, ze bych prchala z valecne zony… ale proti gustu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
21.7.15 16:11

No já bych na spaní zvolila normálně hlubokou korbičku než tahat matrac…
A v těhle hicech bych asi nejela. Pokud by se ochladilo, tak bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
21.7.15 16:42

Díky moc za odpovědi, malý snáší horko v pohodě a přes den budeme stejně jen venku ve stínu nebo u vody) a v noci takové horko není, máme velký stan, takže snad to zvládneme :-) se starší dcerkou jsme byli až ve dvou letech a je pravda, že jsme si to moc neužili, protože malá byla hrozně akční, tak jsme akorát pořád lítali za ní :-) při nejhorším se sbalíme a pojedeme domů :lol:
a ještě dotaz..může se mimčo koupat v přehradě nebo radši ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
21.7.15 17:08

@marcelka86 Pod stan bych jela, dala bych ho do korbičky z kočárku. Ale to koupání za mě určitě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
21.7.15 21:28

@marcelka86 čtyřměsíční v přehradě radši ne, maximálně tak svlažit nožičky u vás v náručí, podle kvality vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí