S miminkem do restaurace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JulkaD
17.2.15 01:13

Jej, zalezi jaky je. Pro me je s malym ted restaurace ocistec :mrgreen:. Kdyz byl jako uplne pidi miminko tak ok, pak okolo veku tveho a ( a asi i o dost driv) se tam nudil, takze sama s nim ok, to jsem s nim blbla a pri tom do sebe hazela jidlo, áe s kamoskou na pokec nee :oops:,to jsem nestihla normalni konverzaci. Ale dokud nechodi, tak si myslim se nemas ceho obavat. Kocarek si vemes s sebou a bud ho nechas pobliz stolu, u stolu. Nebo si das maleho do stolicky. Kdyz se bude nudit, vemes si ho na kolena, budes mu ukazovat hracky atd. Nejlepsi bys mela, kdybys vas sraz naplanovala na spanek maleho, aby to cele prospal v kocare.
Jidlo si muzes vzit svoje a vem hodne krupek atd.

Nebo je super pokud mate nejakou restauraci s koutkem pro deti. Tam jsem so vzdycky zabookovala mista primo u koutku a kdyz byl jeste jen lezici/platici mimino, dala jsem ho tam na deku s hrackama a my sedely vedle.

• Citovat
  • Upravit
74
17.2.15 01:43

No my se chcem najíst…malá ještě sama nesedí. A tady v okolí jsou restaurace co za to stojí jen se schodama.Tak nevím no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
17.2.15 06:43

@Krrys já jsem chodila s miminem do restaurací a kaváren s dětskými koutky. Malý se od 5. měsíců plazil a od té doby si byl schopný pohrát v koutku sám (resp. s miminy kamarádek), když na mě viděl a když jsem za ním občas zašla. V kočárku nebo autosedačce by mi nevydržel, to by bylo peklo pro všechny zúčastněné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
17.2.15 06:47

Chodím s kočárkem, podvozek a na to nacvaknu autosedačku. Kočárek parkuji vedle stolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
17.2.15 07:45

@Krrys Na nějaké vysedávání a pokec to nebude. Kluk jakž takž vydržel na kočáře po dobu, než jsme se najedli (a to jsme si ho ke konci museli střídat - jeden jedl, druhý choval).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
17.2.15 08:03

S dcerou chodím do restaurací od narození( v létě jsme byli casto na zahrádce). Od 7 měs. co sedí ji mam v dětské zidlicce. Zvládá to bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
17.2.15 08:04

Pokud ještě sama nesedí, zvaž, jak dlouho vydrží ležet ve stojícím kočárku a jestli ji dokážeš na delší dobu zabavit nějakou hračkou, jestli je schopna usnout, kde není úplně klid, jestli nebude brečet, když jí vezmeš k sobě na klín a pak budeš chtít vrátit do kočárku, apod. Podle toho bych se rozhodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
17.2.15 08:06

@Krrys Ještě bych chtěla podotknout, že je to taky o tom, jak aktivní máš dítě. Pokud máš dítě kam ho posdadíš, tam ho najdeš a stačímu jen sedět a pozorovat, tak to může být ok. Pokud máš malého průzkumníka, tak ho dost težko uspokojíš nějakým sezením na kočáře/na židli či na klíně a i v případném dětském koutku ho budeš asi muset dozorovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
17.2.15 08:13

@Krrys V 8 měsících v pohodě, byla jsem s dcerkou, když byla menší. V 8 měsících bych třeba objednala suché brambory, ať má taky něco dobrého. Nebo vezmi něco s sebou. Záleží taky, jak na tom je pohybově, jestli samo sedí, většinou tam mají i ty dětské jídelní židličky a to je pak úplně pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.