S miminkem do restaurace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
s miminkem do restaurace
Ahoj, potřebuji radu. Chtěli bychom s kamarádkou do restaurace.Jen nevím jestli je dobrý tam tahat osmiměsíční miminko.Ani si neumím představit že budu někde nechávat kočárek. Můžete mi poradit jak jste to dělali vy? Předem děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Krrys No, osmiměsíční mi už přijde celkem velké na to, abych si to užila a zas malé na odložení do dětského koutku, prostě takový blbý věk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krrys muz pracuje v hospode. Teda spis restauraci. Chodili jsme od sestinedeli casto. S kocarem, autosedackou.
Kdyz byl vetsi sel do zidlicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jidlo pro nej sem nosila. svoje.
Taky zalezi jestli se jdete najist nebo klabosit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My chodili casto, teda cim mensi tim lepsi. Bud jsem mela kocar primo u sebe a dite v nem (autosedacku) nebo v zidli. Pozdeji co zacla chodit ji musime honit na stridacku okolo. Takze zasobit se mlsanim pro dite a hrackama. A nekuraci asi taky, tady se nesmi kourit nikde takze nad tim nemusime premyslet. Q
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, vyberte si takovou, kde v poho vjedeš s kočárkem. Dělala jsem to tak s oběma detmi a nikdy nebyl problém. Chodim s malým i na bowling. Ten hluk mu nevadí, možná proto, ze ho zná z bříška
Pokud se ti do toho nechce, tak zbývá jedině zařídit hlídání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem s takhle malym do restaurace nechodila. Pouze jednou do zamecke, kde byly stoly na nadvori. Nechala jsem ho spat v kocarku vedle sebe a protoze jsem na cely prostor byla jen ja s kamaradkou a nasema kocarkama, tak to nevadilo. Pak jsem tam byla jednou sama na obed a jak se maly vzbudil, zacal rvat. Ani jsem to nedojedla a radsi s nim odjela, protoze se to po nadvori rozlehalo. Spis jsem se vzdycky domluvila s partnerem a jela jsem do restaurace na pokec sama.
V nekterych restauracich jde mit s sebou kocarek/dite, jine pro to vhodne nejsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodime s malou od miminka, jako uplny prcek byla u stolu v kocarku nebo autosedacce, kolem toho 7-8 mesice uz normalne v zidlicce. Jidlo jsem ji nosila z domu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krrys já teda nevídím žádnej problém…v kočárku v pohodě…nebo na klín…jeslti sedí tak ve většine restaurací maj židličky…my chodíme pravidelně už od narození malý je 10m..nikdy mě nenapadlo nad tím uvažovat..jediný proč bych těd nešla jsou chřipky a lidi jsou neohleduplný…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My byli dneska poprvé s 6 týdenním, a krásně to prospal v šátku, tak jsem se kupodivu v klidu najedla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tenhle vek je nejhorsi.. kdyz jeste neumi sedet, abys ho posadila do zidle, ale uz to neni miminko, aby vydrzelo lezet.. my jsme byli v restauraci v 9mes (mela jsem narozeniny) a to byla katastrofa.. ![]()
ted uz je vetsi a vydrzi sedet, ale chce to hodne hracek, krupky nebo nejaky to jablicko/mrkev do ruky a spoooostu trpelivosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ze začátku ve vajíčku - to byla největší pohodička a pak už s kočárkem až ke stolu. V novém prostředí měla vždy na co koukat, každý si ji vzal chvíli na ruku, takže jsme se všichni v pohodě a klidu najedli. Dneska dcera restaurace miluje a nejraději si vybírá, z kterého talíře bude jíst a flirtuje s okolo sedícími lidmi. Samozřejmě nekuřácká s dostatkem místa na projetí kočárkem. Neboj to dáte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele do toho prijdes.
kocarek se da jak kde. Kdyz tak vajicko a kdyz jdem nekde jist nebo na kafe a dceru to tam prestane bavit, tak si ji vemu na klin. Taky ma 8mesicu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krrys si bych si zkusila domluvit hlídání. Jak už tu někdo psal - na autosedačku už moc velké dítko a ještě malé na to, aby si hrálo samo… Jen s kamarádkou si to více užiješ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krrys Pro mě byl tohle blbý věk. Buď s miminem, který jen leží, nebo pak až s větším dítkem, pokud je v restauraci dětský koutek. Já bych určitě poprosila babičky. Jinak bych hledala místo kam se dá vejít i s kočárem a hlvaně prosím dítě vysvléct. Kolikrát jsem viděla jak maminky sedí na kávě či obědě a děti jsou zafáčováné až po uši v kořárech
Určitě bych vzala hračky a nějakou svačinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.