S teplotou (horečkou) od zoubkům ven?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
391
9.8.17 12:49

S teplotou (horeckou) k zoubkum ven?

Ahoj vsem. Dceri 8 mesicu prave roste prvni zub. Uz par dni pozoruji nechut k jidlu, spatny spanek, vetsi uknouranost. Dnes k tomu ma i teplotu 38°C a totalne nateklou dasen. Uz ma videt bile pod kuzi, takze otazka,,chvilky,, nez zub bude venku. Dala jsem ji nurofen a usnula. Sly byste takto s mimcem ven? Samo v kocarku a max vypustit na deku. Ale je dost slunicko. Mam k ni jeste 4 letou, kterou udrzet doma je o nervy. Doted jsem mela pocit, ze nejaka jeji mrzutost je venku hned lepsi. Ma spoustu rozptyleni a nemysli tak na bolest. Ale s tou teplotou jsem na vážkách. Rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
9.8.17 12:55

Já bych asi nešla, i když je horečky vždycky dost prožívala, i teď u skoro osmileté, horečku prožívám, že dohlížím, aby byla v klidu, nehrála si na zemi a byla zalezlá v posteli, ale je to prostě na prd, ona mrzutá, že nechce být sama v pokoji, takže věčně slyším mami mami :lol:, tuk tuk ted jsem ty nemoci o prázdninách vyhly
ale pokud by horečka po usnutí ustoupila, tak bych asi šla,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76118
9.8.17 13:00

@nico2 v kočárku ano, ale do stínu, třeba do parku, jestli je možnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.8.17 13:01

Ja mam dceru 7.5 mesice a leze nam uz paty zub. Nebyt chozeni ven a jineho rozptyleni, tak to s ni doma nepreziju. Byli jsme i v tom nejhorsim na dovolene na Morave. Fungujeme uplne normalne a kdyz je toho rozptyleni dost, tak ani neni potreba Nurofen. U nas je top studene kolecko okurky :lol: a Calgel. Vzdy to bylo nejhorsi pred vytvorenim prasklinky v dasni, pak se to zlepsilo a protivnost a teplota zmizela s uplnym prorezanim, kdyz zacal zub „kousat“.
Budte na ni hodni a vydrzte, cim vetsi rozptyleni tim lepsi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
9.8.17 13:36

Ty jo, kolecko okurky je super napad. Zkousim ji chladit kousatka, ale to moc nechce. Neni vubec dudlikova. Ale ja mam strach ji dat neco kousat bez tech zubu, ze se udusi :( jedine co davam jsou kukuricne krupky. Jak tu okurku davas? Tenky platek? Kdyz s patym zubem uz asi kouse v pohode. Ta nase bezzubka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
9.8.17 13:57

@nico2 v kočárku do stínu úplně v pohodě.
Já růst zubů prožila s mladým v kočárku, jinak to bylo na výskok z okna :pankac:
A jestli k tomu máš ještě 4-letého akčňáka doma, jedině ven. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
453
9.8.17 14:30

@nico2 nejaky tlustsi platek treba 1 cm at se hned nezlomi a dobre se drzi, nebo treba 10 cm prouzek, jakoby ctvrt okurky a vykrojit ten stred, jinak s tim udela peknej bordel :lol: a neboj neudusi se, jsou to sikulky a navic bez zubu si ani neukousne, bude to jen cucat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí