Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
http://www.pinkorblue.cz/…uje-BPA.html?…
Holky mám problém, chci koupit tuto sadu, ale pro holčičku, nemůžu ji ale nikde v růžové najít, myslíte, že je v růžovém nevyrábí? popř. nemáte někdo doma? jaké máte s těmito lahvemi zkušenosti? Díky ![]()
@terezz píše:
http://www.srovname.cz/…en/k.1470296
Co tohle?
Děkuji, ale tam jsou jen 3 lahvičky, já bych chtěla tu sadu se 4 lahvičkami, jak jsem vkládala
@emimi92 Ahoj, používám lahve MAM, mám jenom ty velké, ty malé se vůbec neoplatí. Používám i dudlíky MAM, nevím jestli je mimi už na světě ale vůbec bych sadu nekupovala. Kup jednu láhev anticolic růžovou a uvidíš, jestli bude sedět. Já si vystačím celou dobu se dvěma velkýma růžovýma lahvema.
@emimi92 poradila bych to totéž co @Luisiana . My jsem měli pro malého jednu malou (měl jí jen na čajík), vyhovovala nám krásně, ale sadu bysme neužili. Sunar nikdy nepil. Dudlíky teda taky jedině mam, jiné nechtěl.
@Barunka777 píše:
@emimi92 tady mají všechno
díky, když dám ale dárkové sady tak mě to nefunguje ![]()
@Aspera píše:
@emimi92 poradila bych to totéž co @Luisiana . My jsem měli pro malého jednu malou (měl jí jen na čajík), vyhovovala nám krásně, ale sadu bysme neužili. Sunar nikdy nepil. Dudlíky teda taky jedině mam, jiné nechtěl.
Já bych ale chtěla koupit celou tu sadu se čtyrma lahvičkama, mám zkušenost od prvního (chlapeček) že jsme používali chico a čtyři lahvičky byli pro mě akorát. V jedné měl čajík, do druhé jsem dělala sunar a dvě jsem měla vždycky vyvařenéa střídala je
@emimi92 a co když druhý bude zrovna tuhle lahvičku bojkotovat? Mě malý odmítl dvě, než jsme našli jednu kterou vzal.
@emimi92 Nevyváří se, mají samosterilizační funkci v mikrovlnce za 3 minuty hotovo.
@Luisiana ale vyváří. Je tam přímo napsáno, že před prvním použitím to máš všechno rozebrat a 5 minut vyvařit, pak už se to normálně sterilizuje v mikrovlnce ![]()
@Barunka777 píše:
@Luisiana ale vyváří. Je tam přímo napsáno, že před prvním použitím to máš všechno rozebrat a 5 minut vyvařit, pak už se to normálně sterilizuje v mikrovlnce
Tak to jsem netušila že se sterilizují v mikrovlnce, my teď máme jednu velkou zelenou a já ji vyvyřuji, asi je občas lepší přečíst návod ![]()
@emimi92 no to skoro jo
… vyvářet jí můžeš, nic se jí tak nestane, to v té mikrovlnce je spíš takové, že šetří čas. Koukni na návod a uvidíš ![]()