Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj eMimiňačky, potřebovala bych poradit s nákupem lahvičky pro malou. Pořád nám drahé lahvičky tečou, a docela se osvědčuje takové to „sport pítko“: lahvička s hubičkou, pod kterou je membrána, takže pití nevytéká, ale musí se „sosat“. Bohužel v obchodě se tahle pítka nepoznají od hubiček bez membrány.
Prosím, kde je podle vaší zkušenosti tohle pítko? Sport Aqua od Jupíku to nemá, má to nějaká K voda od Kubíka (ale ta láhev je taková fórová, nedá se mockrát naplnit) a čistej Rajec 0,75, ale to nemají všude.
Díky moc za rady!
@karolina_a_betuska Kubík Waterrr a ten Rajec o ničem jiném taky nevím.. Jinak já si nechávám jen ta pítka a dávám si je na jiné láhve - ten kubík je široký, dávám tu z Rajece na láhev od šťávy z Lidlu, ta je hezky pevná a má velký obsah - 1l
Jde o to, že třeba ten Jupík voda má lahvičku docela bytelnější, jenže právě, to pítko z Kubíka tam nejde dát ![]()
Má to i kojenecká voda Lucka a dle potřeby si po pítko přešroubovávám na jiné lahve ![]()
Mattoni Sport - zelené lahve, 0,75 l. Kupuju i do zásoby, postupně je ztrácíme, příp. vyhazujem, když už jsou moc olezlý.
U nás vede rajec, dál mattonka (ale po te se dá pěkně a účinně skákat
) pak ještě nějaká sladká sr..ka s obalem simpsonovi
Já jsem taky hodně dlouho řešila která lahev neteče, mám jich plnou tašku, dohromady tak za 700,– a všechny tečou nebo mírně prokapávají takže naprd když jí chci nosit v kabelce.ty co píšeš jsou sice fajn ale když vemu že jsme kupovali tak jednu týdně(delší dobu fakt nevydrží, vymýt se nedá) tak za pár měsíců máš zaplacenou lahev která opravdu neteče a to je lahev Sigg, sice drahá ale velmi kvalitní a fakt neteče
![]()
@sarlota535 Ny ta lahve koukám, ale nikde nevidím fotku, jak vypadá to pítko
A naslepo tyhle peníze teda nedám…
@karolina_a_betuska jo jo měla jsem to stejně taky jsem jí chtěla vidět naživo, mají je v Hudy sportu. mají dva druhy pítek, jedno, teď novinka je to vlastně brčko které mrně musí zmáčknout zubama a zároveň tahat což naše mladá nějak nepobírá a druhé které jsme koupily a to se vlastně pootočením uzávěru otevře a pak se z toho dá pít(ale v okamžiku kdy je to otočené do polohy otevřeno a lahev třeba upadne tak samozřejmě tekutina kape, mě šlo o to aby byla netekoucí když jí mám zavřenou v kabelce nebo v ba´tohu).Byla tam moc hodná prodavačka která nám dala ty lahve vyzkoušet jestli se z toho mladá napije. Pokud by jsi chtěla můžu ti to pítko vyfotit
@sarlota535 No tak to je pro mě na prd. Já potřebuju, aby to neteklo, když to dám dceři v autě do sedačky nebo v kočárku a ona s tím dělá kraviny a naklání to (nebo když to spadne). Aby to neteklo, když je to zavřený, tak to umí teda každá flaška co máme (kape jen Avent, když tam máme delší dudlíky z DM
, a jsou jakoby „zmáčklý“ víčkem).