Tip na sadu nářadí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14567
18.5.23 14:48

Sada nářadí

Ahoj, prosím měli byste tip na nějakou sadu naradi pro mě/holku? Jediná podmínka je, aby to bylo žluté nebo nejlepe růžové, jinak mi to sebere manžel a pak už si to nepoznáme :mrgreen: on používá naradi tmave zelené a červené.

Potřebovala bych, aby tam byly i nějaké malé sroubovacky krom klasických velkých (na odsroubovavani krytu baterií z hraček) a nějaké spicatejsi klesticky. Nemám rada sroubovani s racnou, tak to klidně oželím :P

Mate doma něco, co se vám osvědčilo a můžete doporučit? Nechce se mi googlovat, jsem lina :P na něco jsme koukala, ale radši bych si nechala poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
18.5.23 15:05

Já si kdysi dávno koupila sadu v Ikea, mám ji snad 15 let. Nejvtipnější je, že si ji chodí půjčovat i manžel, co má nářadí plnou garáž. Jen kleštičky bys musela dokoupit zvlášť.

• Citovat
  • Upravit
14567
18.5.23 15:12

@Janli vidíš, Ikea mě nenapadla :lol: taky kouknu, díky :palec:

Jojo, moje naradi konfiskujou chlapi, ex mi vysbiral naradi z moji první sady, ale ty klesticky jsem si vzala s sebou. Teď jsou nevím kde, manžel si je také oblíbil a o naradi vedeme často spory (kdo co měl naposled a kam to dal :mrgreen: ). Přitom ale já zas tak často nemontuju🤭 😂 tak jsem si rikala, ze treba kdyby to bylo ruzove, pohrdnul by tím a šel si najít svoje? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
18.5.23 15:18

@Semtex Ty jsi me nahlodala. Porad otravuju manzela, kde je to a tamto. Mohla bych mit svoje :lol:
https://www.tipa.eu/…ks/d-236362/?…
Minisroubovacky svoje mam. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.5.23 16:19

@Semtex rohové dělá Fiskars. Ségra má kompletně sadu a pak má i zahradní :mrgreen: :lol: a růžové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.23 16:23

@martina.se Fiskars je nejlepší. Máme od nich kdeco od nůžek po pánve a už jiné nechci. :dance:

Přiznám se, že jsem taky nahlodaná, růžové nářadí je pecka. :D Ale na co to využít? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
18.5.23 16:47
@broskvová zmrzlina píše:
@martina.se Fiskars je nejlepší. Máme od nich kdeco od nůžek po pánve a už jiné nechci. :dance:Přiznám se, že jsem taky nahlodaná, růžové nářadí je pecka. :D Ale na co to využít? :nevim:

Já prave semtam něco potrebuju udělat, pribit nebo vytáhnout hřebík, něco zasroubovat, pritlouct, často tu něco kutim :mrgreen: jsou už to takové úplně blbosti, ze se mi nechce ani na manzela cekat, i tak tu toho na nej už ceka dost, co já neudělám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.5.23 16:47
@broskvová zmrzlina píše:
@martina.se Fiskars je nejlepší. Máme od nich kdeco od nůžek po pánve a už jiné nechci. :dance:Přiznám se, že jsem taky nahlodaná, růžové nářadí je pecka. :D Ale na co to využít? :nevim:

Nesnáším růžovou, ale taky po něm toužím :mrgreen: :jazyk: aspoň by mi chlap nebral moje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
18.5.23 16:48

@martina.se @broskvová zmrzlina tak fiskars znám samozřejmě, ale ze mají růžové, to jsem nevěděla, to by bylo hezké😁 děkuji za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.5.23 16:49
@Semtex píše:
@martina.se @broskvová zmrzlina tak fiskars znám samozřejmě, ale ze mají růžové, to jsem nevěděla, to by bylo hezké😁 děkuji za tip :palec:

Mají a mají toho hodně. Ségra dostala při odchodu z bývalé práce růžové nářadí na zahradu, úplně boží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
18.5.23 17:00
@martina.se píše:
Nesnáším růžovou, ale taky po něm toužím :mrgreen: :jazyk: aspoň by mi chlap nebral moje :mrgreen:

No právě :mrgreen: muj má v tom nepořádek a já když si něco někam uložím, tak to samozřejmě najde hned a nemám nic tudíž :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
18.5.23 19:50

Já mám toto https://www.datart.cz/…ft-6595.html?…
a dcera toto https://www.datart.cz/…ks-6596.html?…
Jednou totiž ježíšek způsobil strašný rozbroj v rodině. Syn dostal sadu nářadí z Lidlu a dcera ji taky nutně potřebovala, tak ji dostala k narozkám. Super je, když něco potřebujeme udělat, jen řekneme ať přinesou svoje a máme vše po ruce. Oba si to drží komplet a běda, kdyby jim někdo něco sebral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
18.5.23 19:51
@Semtex píše:
Já prave semtam něco potrebuju udělat, pribit nebo vytáhnout hřebík, něco zasroubovat, pritlouct, často tu něco kutim :mrgreen: jsou už to takové úplně blbosti, ze se mi nechce ani na manzela cekat, i tak tu toho na nej už ceka dost, co já neudělám :D

Taky to tak mám, ono se těch drobností přitáhnout, přiklepnout atd. najde dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
18.5.23 21:14

@Aspera díky, na tu “tvoji” jsem taky hodně koukala. I na tu druhou, ale ta menší se mi líbila možná i o něco více. To člověk fakt jenom někam založí do suplicku a ani to asi nezabere moc místa, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
18.5.23 21:21

https://www.profigaraz.cz/…uzova-135ks/?…

Ještě jsem teď našla toto :think: :mrgreen: tam jsou dokonce i ty zúžené klesticky, ale zas tam nejsou normální :lol: ale ten Extol vypadá od pohledu kvalitneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný