Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, prosím měli byste tip na nějakou sadu naradi pro mě/holku? Jediná podmínka je, aby to bylo žluté nebo nejlepe růžové, jinak mi to sebere manžel a pak už si to nepoznáme
on používá naradi tmave zelené a červené.
Potřebovala bych, aby tam byly i nějaké malé sroubovacky krom klasických velkých (na odsroubovavani krytu baterií z hraček) a nějaké spicatejsi klesticky. Nemám rada sroubovani s racnou, tak to klidně oželím ![]()
Mate doma něco, co se vám osvědčilo a můžete doporučit? Nechce se mi googlovat, jsem lina
na něco jsme koukala, ale radši bych si nechala poradit.
Já si kdysi dávno koupila sadu v Ikea, mám ji snad 15 let. Nejvtipnější je, že si ji chodí půjčovat i manžel, co má nářadí plnou garáž. Jen kleštičky bys musela dokoupit zvlášť.
@Janli vidíš, Ikea mě nenapadla
taky kouknu, díky ![]()
Jojo, moje naradi konfiskujou chlapi, ex mi vysbiral naradi z moji první sady, ale ty klesticky jsem si vzala s sebou. Teď jsou nevím kde, manžel si je také oblíbil a o naradi vedeme často spory (kdo co měl naposled a kam to dal
). Přitom ale já zas tak často nemontuju🤭 😂 tak jsem si rikala, ze treba kdyby to bylo ruzove, pohrdnul by tím a šel si najít svoje? ![]()
@Semtex Ty jsi me nahlodala. Porad otravuju manzela, kde je to a tamto. Mohla bych mit svoje ![]()
https://www.tipa.eu/…ks/d-236362/?…
Minisroubovacky svoje mam. ![]()
@Semtex rohové dělá Fiskars. Ségra má kompletně sadu a pak má i zahradní
a růžové
@martina.se Fiskars je nejlepší. Máme od nich kdeco od nůžek po pánve a už jiné nechci. ![]()
Přiznám se, že jsem taky nahlodaná, růžové nářadí je pecka.
Ale na co to využít? ![]()
@broskvová zmrzlina píše:
@martina.se Fiskars je nejlepší. Máme od nich kdeco od nůžek po pánve a už jiné nechci.Přiznám se, že jsem taky nahlodaná, růžové nářadí je pecka.
Ale na co to využít?
Já prave semtam něco potrebuju udělat, pribit nebo vytáhnout hřebík, něco zasroubovat, pritlouct, často tu něco kutim
jsou už to takové úplně blbosti, ze se mi nechce ani na manzela cekat, i tak tu toho na nej už ceka dost, co já neudělám ![]()
@broskvová zmrzlina píše:
@martina.se Fiskars je nejlepší. Máme od nich kdeco od nůžek po pánve a už jiné nechci.Přiznám se, že jsem taky nahlodaná, růžové nářadí je pecka.
Ale na co to využít?
Nesnáším růžovou, ale taky po něm toužím
aspoň by mi chlap nebral moje ![]()
@martina.se @broskvová zmrzlina tak fiskars znám samozřejmě, ale ze mají růžové, to jsem nevěděla, to by bylo hezké😁 děkuji za tip ![]()
@Semtex píše:
@martina.se @broskvová zmrzlina tak fiskars znám samozřejmě, ale ze mají růžové, to jsem nevěděla, to by bylo hezké😁 děkuji za tip
Mají a mají toho hodně. Ségra dostala při odchodu z bývalé práce růžové nářadí na zahradu, úplně boží ![]()
@martina.se píše:
Nesnáším růžovou, ale taky po něm toužím![]()
aspoň by mi chlap nebral moje
No právě
muj má v tom nepořádek a já když si něco někam uložím, tak to samozřejmě najde hned a nemám nic tudíž ![]()
Já mám toto https://www.datart.cz/…ft-6595.html?…
a dcera toto https://www.datart.cz/…ks-6596.html?…
Jednou totiž ježíšek způsobil strašný rozbroj v rodině. Syn dostal sadu nářadí z Lidlu a dcera ji taky nutně potřebovala, tak ji dostala k narozkám. Super je, když něco potřebujeme udělat, jen řekneme ať přinesou svoje a máme vše po ruce. Oba si to drží komplet a běda, kdyby jim někdo něco sebral.
@Semtex píše:
Já prave semtam něco potrebuju udělat, pribit nebo vytáhnout hřebík, něco zasroubovat, pritlouct, často tu něco kutimjsou už to takové úplně blbosti, ze se mi nechce ani na manzela cekat, i tak tu toho na nej už ceka dost, co já neudělám
Taky to tak mám, ono se těch drobností přitáhnout, přiklepnout atd. najde dost.
@Aspera díky, na tu “tvoji” jsem taky hodně koukala. I na tu druhou, ale ta menší se mi líbila možná i o něco více. To člověk fakt jenom někam založí do suplicku a ani to asi nezabere moc místa, vid?
https://www.profigaraz.cz/…uzova-135ks/?…
Ještě jsem teď našla toto
tam jsou dokonce i ty zúžené klesticky, ale zas tam nejsou normální
ale ten Extol vypadá od pohledu kvalitneji.