Sada Play doh

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
993
22.8.13 13:26

Sada play doh

Nemáte někdo přehled co vše se dá momentálně od Play doh koupit? Ráda bych nějakou sadu, která neni na něco zaměřená. Tedy nějaký set: nůžky, váleček, vykrajovátka, tiskátka, rádýlko. K tomu modelínu nebo koupit i extra. Sedim u toho už téměř týden a nemůžu nic najít a dcera má svátek druhého. Je to samá výroba zmrzliny, hamburgry, popcorn atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5301
22.8.13 13:52

Syn má sadu crazy cretivity kit, je to kufřík s univerzálními vykrajovátky, nůžky, nůž, vytlačovátky apod. Je suprer, ale už ji nemůžu na netu najít. Tahle je podobná, ale menší.
 http://www.zbozi.cz/…-velka-sada/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
22.8.13 14:01

@HankaHK Jéé to je super, taky jsem už nad tím přemýšlela, jestli existuje něco univerzálního. Ty zmrzlinovače a pizzy apod se mi nelíbí. Díky za odkaz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
22.8.13 19:16
@HankaHK píše:
Syn má sadu crazy cretivity kit, je to kufřík s univerzálními vykrajovátky, nůžky, nůž, vytlačovátky apod. Je suprer, ale už ji nemůžu na netu najít. Tahle je podobná, ale menší.
http://www.zbozi.cz/…-velka-sada/

To je ono. Ve starší diskusi byl také odkaz na takové sady, ale nic z toho neni už na prodej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.13 15:51

A u nás se zrovna osvědčila ta Play Doh Továrna na zmrzlinu :-)
 http://www.heureka.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
18.6.14 16:00

Datum spotřeby u Play-Doh

Ahoj holky, chci koupit modelínu Play-Doh a řeším datum spotřeby. Je u ní důležité? Našla jsem zlevněnou sadu s univerzálními vykrajovátky, ale datum spotřeby je 31.12.2014. Myslíte, že bude modelína ok a nebude třeba vyschlá? Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.6.14 16:36

@lemanka to nevím, ale jestli bude vyschlá, stačí jí namočit a dát i trošku vody do kelímku, zavřít a pak je jak nová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
18.6.14 16:36
@lemanka píše:
Ahoj holky, chci koupit modelínu Play-Doh a řeším datum spotřeby. Je u ní důležité? Našla jsem zlevněnou sadu s univerzálními vykrajovátky, ale datum spotřeby je 31.12.2014. Myslíte, že bude modelína ok a nebude třeba vyschlá? Díky za odpovědi.

Tak já kupovala taky ve výprodeji, nevím teda datum, ale podle ceny bych řekla, že už taky končila záruka a nic ji nebylo, byla dobrá. Nevím ale, jestli to pak má vliv na tu délku použitelnosti, když je na vzduchu, tak vysychá a děti si s ní docela dost hrály, takže za 14dní se drolila a byla na vyhození. Ale jako nová byla fakt v pořádku, super se s ní dělalo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.6.14 17:25

@berushkacz jak píšu výše, stačí přidat do kelímku vodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
18.6.14 17:29
@Sibyla0 píše:
@berushkacz jak píšu výše, stačí přidat do kelímku vodu ;)

Taky mně to napadlo, ale byly to ty malinké kelímky, tak jsme ji postupně vyhodili a máme teď koupené větší, tak to s tou vodou vyzkouším. Ale ty různé udělátka co byly k tomu jsou super, děti si s tím moc vyhrají. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.6.14 17:34

@berushkacz jo já to tam nalila a pak na to úplně zapomněla a za pár dní jsem to otevřela a úplně jsem čuměla 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
18.6.14 17:39
@Sibyla0 píše:
@berushkacz jo já to tam nalila a pak na to úplně zapomněla a za pár dní jsem to otevřela a úplně jsem čuměla 8o :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815