Sádlo na strie - pomáhá?

Sylviii
18.9.12 17:21

Sádlo na strie-pomáhá?

Ahoj, mám dotaz jestli to fakt pomáhá? A na už vzniklé strie nebo jen aby se neudělaly? díky za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4466
18.9.12 17:26

Na strie nepomáhá nic :mrgreen:

EDIT: možná uříznout

Příspěvek upraven 18.09.12 v 17:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
18.9.12 17:26

Ja myslim, ze je fuk cim se mazes;-) Hlavne mazat a mazat! I kdyz i to neni zaruka, ze strie nebudou:-(
Sadlo jinak je urcite dobry, na promazavani kuze ale asi to nesoleny, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
18.9.12 17:27

Musím souhlasit, nepomáhá nic. Už jsem vyzkoušela snad vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
18.9.12 17:28

Taky jsem se mazala a az po porodu se mi objevily strie…uz stim nic neudelam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
18.9.12 17:33

Mazala jsem celé těhotenství poctivě dvakrát denně, fakt jsem nechtěla aby se mi udělaly. A stejně mi popraskalo celý břicho :cert: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
18.9.12 17:34

To, jestli máš strie, závisí na pružnosti pokožky (na kolagenu), krému se do pokožky dostane strašně malinko (kolem 5%). Nejlepší je se namazat ihned po koupeli, kdy jsou póry otevřené (max do deseti minut) a i tak se prostě spousta krému nevstřebá. Pokud máš málo kolagenu, tak strie mít budeš, pokud ho máš dost, tak je mít nebudeš.

Já je mám na prsou a na bocích a nemám ani jednu na břiše a to jsem měla velký pupík a prsa jen o číslo větší. Ale byla jsem hodně mlaďounká.

Na již vzniklé strie nepomůže nic (dokud jsou červené, tak laser), pak když jsou bílé, tak myslím, že ani laser ne-e :think:

řešením by tedy bylo - doplnění kolagenu do kůže…ale nevím jestli to jde a existuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
18.9.12 17:35

Aspon aby to nebylo tak osklive fialovi, vim ze to vybledne ale ja chci aby to vybledlo co nejdriv, fakt se mi to nelibi:(

• Citovat
  • Upravit
Sylviii
18.9.12 17:37

Zirafatko:ja je taky nemam na brise, to se docela divim, jen nad zadkem:(

• Citovat
  • Upravit
93
18.9.12 17:40

To chápu, ono se to nelíbí žádné z nás:( ale neuděláme nic, pokud je máme mít prostě je mít budeme:-)Já jsem používala i kolagen na strie, na doporučení jedné známé, které prý po něm vymizely, ale mě to nepomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.9.12 17:47

Na vzniklé strie už nepomůže nic, jde o nevratné poškození kůže. Taky jsem v těhu mazala, ale je fakt, že jsem tomu moc nedala a břicho jsem měla doslova hnusné, popraskané. Navíc jsem malé postavy a břicho jsem měla veliké, takže mám kůži vytahanou po jednom dítěti, jak jiné po 5 dětech! Spoustu let už nedám bez tělového mléka nebo oleje ani ránu, ale to už je pozdě :cert:,takže doporučuji mazat a mazat a mazat zavčasu ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
18.9.12 18:09

Na ty ti nepomůže ani svěcená voda, bohužel :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
18.9.12 18:41

Pokud mas mit strie, tak je mit budes :-D Je jedno cim je mazes…

• Citovat
  • Upravit
TessAg
18.9.12 18:51

Mazala jsem jak debil pomalu hned od objevení // a popraskala jsem stejně :zed: takže k prdu nějaký mazaní…

• Citovat
  • Upravit
6410
18.9.12 18:58

Není to tak dávno, co se objevili strie i mně a to jsem mazala vším možným ;) A najednou šup a jsou tady. Takže já si myslím, že fakt nepomáhá nic. Takže jestli máš jenom strie, tak jsi ještě v pohodě ;) Mi se přidaly k celulitidě (donedávna mojí nej kamarádce… ta už se mě asi taky nepustí) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí