Šála pletená na rukou
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
šála pletená na rukou
Ahoj holky, na netu jsem zahlédla video, jak se plete zimní šála na rukou tady . Docela mě to zaujalo a chtěla bych to vyzkoušet. Nemáte, prosím, tip na tu vlnu - ta v tom videu mi přijde taková tvrdá, ale možná se pletu. Chtěla bych takovou tu měkkou. Ale vůbec se ve vlnách neorientuju, tak jestli je tu někdo, kdo by mi poradil. děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nemít ekzém na rukou, tak to taky vyzkouším
Mohl by to být i pěkný vánoční dárek. Já bych zkusila nějakou hodně chlupatou vlnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.hackomanie.cz/…dolphin-baby
dolphin baby je super, měkoučká
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já viděla vlnu v penny, ale bohužel už je to několik týdnů a ta by se přesně hodila na tuhle šálu. A tady je video v češtině.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinek Ještě jsem se k tomu nedostala. stále sháním vlnu, která bude opravdu hebká na dotek a také zahřeje.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evulkanov píše:
Ahoj holky, na netu jsem zahlédla video, jak se plete zimní šála na rukou tady . Docela mě to zaujalo a chtěla bych to vyzkoušet. Nemáte, prosím, tip na tu vlnu - ta v tom videu mi přijde taková tvrdá, ale možná se pletu. Chtěla bych takovou tu měkkou. Ale vůbec se ve vlnách neorientuju, tak jestli je tu někdo, kdo by mi poradil. děkuji
bomba bomba bombaaaa
po cestě v autobuse udělám za takovou dobu i dvě
nádherný tip na dárek. už jen sehnat pěknou vlnu!
- Citovat
- Upravit
@evulkanov píše:
@bublinek Ještě jsem se k tomu nedostala. stále sháním vlnu, která bude opravdu hebká na dotek a také zahřeje..
napiš, prosím, až najdeš tu pravou hebkou vlnu, značku a kolik je „spotřeba“ děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verulicek az sezenes, dej vedet, prosim, jakou vlnu a az upletes, hod sem fotky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, byla jsem v galanterii, ženské mi poradily jakou vlnu, tak pokud bude chvilka tak to zkusím, držte mi palec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já jsem upletla z této příze http://www.vlny-prize.cz/…t_vivid.html a je super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
šálu ukradl manžel :-)
Holky, tak jsem to zvládla ![]()
Jen jak jsem napsala, přišla jsem o ni
. Koupila jsem takovou žíhanou vlnu modro-hnědo-černou a když jsme to pletla tak říkal, že by se mu něco co by přikrylo i pusu hodilo a tak jsem dopletla a předala.
Mám vyfoceno, tak foto dodám.
Přeji i ostatním úspěch ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit