Gelové nehty-zkušenosti,rady - jak si je udělat doma? :-)

12545
11.12.14 23:02

Gelové nehty-zkušenosti,rady- jak si je udělat doma? :-)

Zdravím holky, koumám nad tím že bych vyzkoušela dělat nehty doma-sama sobě :) Poradíte mi jaké připravky, gely a atd je třeba koupit? Četla jsem milion diskuzí a jsem z toho jelen. :zed: :) Stačilo by mi poradt věci na obyčejnou Francii-bílou, pár třpytek a když chci použít lak..Nechci ze začátku do toho extra moc investovat, když nevím jestli mě to chytne a hlavně to pujde..Takže spíš potřebuji radu, jaké gely se musí koupit a pak hlavně ty ruzné vodičky a atd :) děkuji za každou radu :kytka: :kytka: Hlavně mi jde o rady těch už přípravku :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5593
11.12.14 23:06

@Misanka2 Byla jsem taky takový nadšenec jako ty celkem mi to šlo, ale mela jsem velké nedostatky což jsem zjistila az později. Musíš dodržet spoustu zásad, aby ti nehty drzely, a aby byly kvalitně udělané takže já Ti mohu doporučit kurz. :kytka:

Sama ted už vim, ze bez toho kurzu jsem si sice nehty dělala, ale ne dost kvalitně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
11.12.14 23:07

@Misanka2 ještě doplním pokud tady nazyvas například „Prep“ nebo „Primer“ nějakýma vodickama, tak by to chtělo minimálně něco o tom nastudovat :roll:
A ohledně investice budeš muset koupit minimálně ÚV lampu, brusku, pilníky štětce atd atd a to se vším všudy včetně kvalitních gelů minimálně 2000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
11.12.14 23:09

@Misanka2 čauky, taky jsem si doma dělávala nehty, od UV gelu, LED gelu, gellaků až po akryl :D
Já si kupovala všechny přípravky a potřeby v Enii-nails, nemají tam žádné hrozné ceny, hlavně si nic nekupuj u větví nebo někde na netu, kvalita je většinou přímo úměrná s cenou…
Asi bych ti doporučila jako začátečnici buď uni gel, kterým uděláš všechny tři kroky, nebo nějakou začátečnickou sadu všech tří gelů.
Prodavačka ti ale určitě ochotně poradí, co ti poradím já, nekupuj si tam ten ultra extra lesklý TOP coat, je na hoovno :D
Mají tam i super tipy na nehty, perfektně drží, lepidlo ale nic moc.
Kdybys chtěla nějaké trpytky, mám jich plnou peudel, můžu ti nějaké dát :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
11.12.14 23:14

Jinak si musíš (nemusíš, ale jinak nebudeš mít nehty moc kvalitní) koupit:
lampu
tekutý pilník
bruska není tak nutná, zvládneš i dobrým pilníkem
pilníky, moooc pilníků
leštičky
primer
protiplísňovou kúru
změkčovač
dřívka nebo kopýtka (nejlíp s korýtkem)
odmašťovač
kleště na nehty
tipy
gely
lepidlo štětce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
12.12.14 00:03

Ja pouzivam sadu na domaci gellak od essence…lampu jsem si nekupovala, mela jsem doma uv lampu kterou jsem na klasicky gel nikdy nepouzila tak ji vyuzivam az ted, prestoze na gellak se ma pouzivat led lapma…laky mam ty slupujici od essence a jsem spokojena jak s cenou tak s vykonem…nehty mi to nenici, mam to hotove raz dva a cenove je to opravdu velmi nenarocne;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12545
12.12.14 07:33
@BlueFairy píše:
@Misanka2 čauky, taky jsem si doma dělávala nehty, od UV gelu, LED gelu, gellaků až po akryl :D
Já si kupovala všechny přípravky a potřeby v Enii-nails, nemají tam žádné hrozné ceny, hlavně si nic nekupuj u větví nebo někde na netu, kvalita je většinou přímo úměrná s cenou…
Asi bych ti doporučila jako začátečnici buď uni gel, kterým uděláš všechny tři kroky, nebo nějakou začátečnickou sadu všech tří gelů.
Prodavačka ti ale určitě ochotně poradí, co ti poradím já, nekupuj si tam ten ultra extra lesklý TOP coat, je na hoovno :D
Mají tam i super tipy na nehty, perfektně drží, lepidlo ale nic moc.
Kdybys chtěla nějaké trpytky, mám jich plnou peudel, můžu ti nějaké dát :mavam:

na třpytky jsem právě uchyl :lol: :lol: ale to jsem se dívala že to je minimální položka :-))ten tekutý pilník je co? chodím ted ke známé a ta mi to prvni obrusí, pak něčím odmastí, natře něčím, vypadá to jako lak, ale na nehtu to neudělá žádný povrch( to je ta protiplísnová kura??) :-)pak dá vrchni vrstvu gelu, obrousí dá ozdoby nebo co chci, dá druhou vrstvu gelu, obrusí a po vyndání ruk z lampy, přetře zase něčím, asi odstranění výpotku či co a na závěr dá lesk..ale ona nemění gely, mi celou dobu dává jeden ve vrstvách? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12545
12.12.14 07:34
@greysanatomy píše:
Ja pouzivam sadu na domaci gellak od essence…lampu jsem si nekupovala, mela jsem doma uv lampu kterou jsem na klasicky gel nikdy nepouzila tak ji vyuzivam az ted, prestoze na gellak se ma pouzivat led lapma…laky mam ty slupujici od essence a jsem spokojena jak s cenou tak s vykonem…nehty mi to nenici, mam to hotove raz dva a cenove je to opravdu velmi nenarocne;)

a ten gell lak se používá jeden nebo taky naráz víc druhu gelu laku? Jsem z toho už pěkně zmatená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12545
12.12.14 07:36
@AndreaS92 píše:
@Misanka2 ještě doplním pokud tady nazyvas například „Prep“ nebo „Primer“ nějakýma vodickama, tak by to chtělo minimálně něco o tom nastudovat :roll:
A ohledně investice budeš muset koupit minimálně ÚV lampu, brusku, pilníky štětce atd atd a to se vším všudy včetně kvalitních gelů minimálně 2000 Kč.

studuji studuji, ale chtěla bych to slyšet nějak z jednodušeě jak pro ťuly :) jako výbavu a atd neřeším, to je mi jasné že musím mít, jde mi spíš o vysvětlení těch připravku-hlavně gelu..Na netu čtu nějaký postup, pak tam někdo něco při připíše a už jsem z toho paff.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
12.12.14 08:40

@Misanka2 ja davam podkladovou bazi, pak lakuju a pres to davak topcoat-vrchni gellak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12545
12.12.14 08:51
@greysanatomy píše:
@Misanka2 ja davam podkladovou bazi, pak lakuju a pres to davak topcoat-vrchni gellak
:pankac: :pankac: :pankac: jdu hledat co je podkladová báze :) ale přesně takový popis mi stačí :-D

Příspěvek upraven 12.12.14 v 09:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12545
12.12.14 08:54

Teď co chodím k holce, dělá to jen pro zábavu doma, často se mi to odchlipuje od odrostu i ted mi to udělalo na 2nehtech, většinou mi to odpadne z téhle strany že se zahaknu a letí, v čem je chyba? :think: mám tam na 2nehtech ted mezeru tak 1mm, co odstava od odrostu-nepřilepené

Příspěvek upraven 12.12.14 v 09:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12545
12.12.14 09:00
@greysanatomy píše:
@Misanka2 ja davam podkladovou bazi, pak lakuju a pres to davak topcoat-vrchni gellak

a ten odmaštovač, roztok proti plisní a dezinfekci nepoužíváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
12.12.14 09:28

@Misanka2 napiš SZ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12545
12.12.14 09:30
@BlueFairy píše: