Kostým sněhuláka na besídku
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
sněhulák kostým
Holky potřebuju poradit, malý má jít na Vánoční besídku za sněhuláka. poradí mi jak mu udělat kostým, popřípadě kde ho koupit? dík moc za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My kdysi s dcerkou měly delší bílé tričko se třemi velkými černými knoflíky a bílé punčošky
- Citovat
- Upravit
@andriaana zkusila bych obejít sekáče ve městě. Tady u nás jsem minule viděla spouštu hezkých kostýmů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahuhudka píše:
My kdysi s dcerkou měly delší bílé tričko se třemi velkými černými knoflíky a bílé punčošky
Ty jsi šla taky za sněhuláka? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Citovat
- Upravit
Dobré ráno maminky, potřeboval bych od Vás radu jak dceři vyrobit kostým sněhuláka.
Vzhledem k tomu že mají zítra karneval tak nemám moc času. Moc děkuji za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aricek U nás byly děti za sněhuláky na besídce, měly na hlavě papírový hrnec (s gumičkou pod krkem) a na sobě bílé dlouhé tričko, na kterém byla vystřižená a nalepená z černé pásky kolečka jako knoflíky (takže po sundání máme bílé tričko k dalšímu tvoření). Kdybys hledala něco jednoduchého, volila bych toto (k tomu bílé legíny a do ruky metličku, nos třeba nabarvit oranžovou barvou na obličej).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bílé tričko větší, na něj jsem našila černé knoflíky, světlé tepláky. Na hlavu z papíru vyrobeny hrnec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky moc dekuji za informace, vse jsem dal dohrimady a tesime se zitra na snehulakuv den. Super diky moc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky moc dekuji za informace, vse jsem dal dohrimady a tesime se zitra na snehulakuv den. Super diky moc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit