Sally Hansen - starter kit
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sally Hansen - starter kit
Máte někdo tuto startovací sadu z DM doma, jak jste spokojeni?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Koukala jsem na to, ale přišlo mi to strašně drahé, jestli teda myslíš tu s LED lampou, tak by mě taky zajímalo, jestli to někdo zkusil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jí mám a spokojená jsem. Jediné menší minus vidím v tom, že nehty mi vydrží upravené tak týden, určitě ne 14 dní.
- Citovat
- Upravit
Super, mě osobně týden stačí a přijde mi to fajn. Dnes jsem si ji pořídila, tak jsem zvědavá. Normálně se mi lak ničí už na druhý den ![]()
Investice je vysoká, ale stojí to za to, pokud bude fungovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem váhala, přeci jen na „blbůstku z drogérky“ je to docela pálka…Ale nelituju, manikůra je z toho opravdu pěkná, aplikace super - je to rychlý, hned mám hotovo, žádný obtisknutý lak, čekání na zaschnutí atd.
- Citovat
- Upravit
Já právě koukala, že slušná lampa se dá pořídit za 700 - 900, tak nevím, za co je ten zbytek? Uvažuju, že si taky pořídím výbavu na gellak, ale zatím jsem se k tomu nedostala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak se mi líbí představa krásných a neoprýskaných nehtů po dobu 14 dní. Sada Sally Hansen z DM drogerie se mi ale zdá příliš drahá. Myslíte si, že by šlo koupit si na netu nějakou jinou UV lampu (dá se sehnat už kolem 500kč) a v DM si koupit jen gel laky Sally Hansen?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit