Sally Hansen - starter kit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
595
31.1.15 18:44

Sally Hansen - starter kit

Máte někdo tuto startovací sadu z DM doma, jak jste spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
186
31.1.15 19:59

Koukala jsem na to, ale přišlo mi to strašně drahé, jestli teda myslíš tu s LED lampou, tak by mě taky zajímalo, jestli to někdo zkusil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CarolS
31.1.15 20:03

Já jí mám a spokojená jsem. Jediné menší minus vidím v tom, že nehty mi vydrží upravené tak týden, určitě ne 14 dní.

• Citovat
  • Upravit
595
31.1.15 20:07

@CarolS

Super, mě osobně týden stačí a přijde mi to fajn. Dnes jsem si ji pořídila, tak jsem zvědavá. Normálně se mi lak ničí už na druhý den :roll:
Investice je vysoká, ale stojí to za to, pokud bude fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CarolS
31.1.15 20:10

Taky jsem váhala, přeci jen na „blbůstku z drogérky“ je to docela pálka…Ale nelituju, manikůra je z toho opravdu pěkná, aplikace super - je to rychlý, hned mám hotovo, žádný obtisknutý lak, čekání na zaschnutí atd.

• Citovat
  • Upravit
595
31.1.15 20:12

@CarolS

jsem též nadšená, dokonce manžel neremcá a líbí se mu to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
31.1.15 20:13

Já právě koukala, že slušná lampa se dá pořídit za 700 - 900, tak nevím, za co je ten zbytek? Uvažuju, že si taky pořídím výbavu na gellak, ale zatím jsem se k tomu nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
2.2.15 15:20

Ahoj holky, tak se mi líbí představa krásných a neoprýskaných nehtů po dobu 14 dní. Sada Sally Hansen z DM drogerie se mi ale zdá příliš drahá. Myslíte si, že by šlo koupit si na netu nějakou jinou UV lampu (dá se sehnat už kolem 500kč) a v DM si koupit jen gel laky Sally Hansen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
26.2.15 22:46
:palec: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie