Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, chci ti popřát klidnou noc, já jsem na tom podobně už týden, nejdřív onemocněla starší dcera a od čtvrtka má horečky mladší, dnes si ji na spaní bere manžel-já už jsem úplně hotová.
4 roky
@baaruunkaa píše:
Ahoj, chci ti popřát klidnou noc, já jsem na tom podobně už týden, nejdřív onemocněla starší dcera a od čtvrtka má horečky mladší, dnes si ji na spaní bere manžel-já už jsem úplně hotová.
děkuju, je to fakt na dvě věci že… tak snad se vyspíš ![]()
Ahoj, jsem na tom podobně. Synek má hrozný kašel, včera jsme nespali celou noc, ráno v pět jsem vstávala do práce.
Teď usnul, ale během půl hodiny už zase dvakrát kašlal, takže dnešní noc bude to samé v bledě modrém. Ráno budu mít hodinku k dobru, vstávám tentokrát „až“ v šest.
Teplotu nemá, akorát doufám, že se z toho vykřeše bez ATB.
Pokud syn nemá už teď přes 38, tak to bude dobrý, při rýmě horečky nebývají. ![]()
@Anonymní píše:
4 rokyděkuju, je to fakt na dvě věci že… tak snad se vyspíš
Mému jsou taky čtyři. ![]()
@Anonymní píše:
4 rokyděkuju, je to fakt na dvě věci že… tak snad se vyspíš
a spát s ním v posteli?
@Adrasteia píše:
Ahoj, jsem na tom podobně. Synek má hrozný kašel, včera jsme nespali celou noc, ráno v pět jsem vstávala do práce.Teď usnul, ale během půl hodiny už zase dvakrát kašlal, takže dnešní noc bude to samé v bledě modrém. Ráno budu mít hodinku k dobru, vstávám tentokrát „až“ v šest.
Teplotu nemá, akorát doufám, že se z toho vykřeše bez ATB.
Pokud syn nemá už teď přes 38, tak to bude dobrý, při rýmě horečky nebývají.
u nás včera právě taky hrozný kašel a ráno si stěžoval že ho bolí v krku tak jsme raději byli u doktorky ale dala nám jen sirup na kašel a dithiaden, ten do něho asi už dneska nenacpu tak snad už kašlat moc nebude… mě hlavně štve že tady budu sama, nejraději bych povolala mamku ale nechci ji plašit protože jsem poseroutka
snad budete vy ok ![]()
@ka2ka píše:
a spát s ním v posteli?
budu s ním spát v posteli to je jasný, lavor mám připravený kdyby se začal dusit a zvracet… věřím že bude vše ok hlavně mi jde o ten pocit, doufala jsem, že mě tady někdo podrží ![]()
Ja pred chvili ulozila syna s 39.5 a Nurofenem v zaludku, jsem doma sama az do patku a mam tu jeste jedno starsi dite. Jestli Ti to zvedne naladu
. Taky mu tece z nosu, asi zas neco prinesla dcera - bacilonosic - ze skolky. Maloch to vzdycky schyta, je to lovec bacilu a navic horeckovej typ, bohuzel
.
@Anonymní píše:
budu s ním spát v posteli to je jasný, lavor mám připravený kdyby se začal dusit a zvracet… věřím že bude vše ok hlavně mi jde o ten pocit, doufala jsem, že mě tady někdo podrží
jojo chápu je to protivný být na tohle sám
@Hobitka píše:
Ja pred chvili ulozila syna s 39.5 a Nurofenem v zaludku, jsem doma sama az do patku a mam tu jeste jedno starsi dite. Jestli Ti to zvedne naladu. Taky mu tece z nosu, asi zas neco prinesla dcera - bacilonosic - ze skolky. Maloch to vzdycky schyta, je to lovec bacilu a navic horeckovej typ, bohuzel
.
ach jo… řekněte mi jak to snáší ti rodiče co mají vážně nemocné děti? nechápu a obdivuju a zase si dnes celý den říkám, ať klidně zlobí, hlavně až je zdravý ![]()
@Anonymní píše:
ach jo… řekněte mi jak to snáší ti rodiče co mají vážně nemocné děti? nechápu a obdivuju a zase si dnes celý den říkám, ať klidně zlobí, hlavně až je zdravý
Nechci si ani predstavovat… Mne taky plne vystaci synovy pravidelne horeckove vylety nad 40 a dcerina absence pudu sebezachovy… Kdybych nebyla zase tehotna, asi ze me bude alkoholik. Tak se drzte a at je lip.
Hele, mě se nedávno začalo dusit dítě, naprosto neočekávaná laryngitidy, mladší čtyři, starší syn sedm, žiju s nimi sama. Zavolala jsem rychlou, byli tu za chviličku, všechno bylo nakonec v pohodě, ani na hospitalizaci nedošlo, strach má velký oci ![]()
Budeš mít dítko u sebe, to je super, jdi si lehnout s ním, ať nejsi zbytečně vyčerpaná, budeš se pak líp budit, kdyby v noci něco potřeboval.
Tak se k vám přidám
dcera 4,5 roku TŘI MĚSÍCE
kašel každý den i v noci takže spaní nevím co je do toho chytla horečky a rýmu, syn dva roky šílený kašel a rýma horečky naštěstí ne. Dcera z toho kašle taky zvrací zjišťujeme proč kašle testy v pořádku, ale zvětšená nosní mandle ještě jdeme za 10 dní na alergo a pokud tam nic nezjistí jde vytáhnou mandly, mám jenom jedny nervy!!!
![]()
Ahoj holky, hezký večer.
Můj manžel za chvíli musí odejít na noční a já zůstanu doma sama s nemocným synem. Má hroznou rýmu takže včerejší noc jsem vůbec nespala a dnes očekávám to samé. Před chvílí nás hrozně vyděsil začal se trochu třepat, ale byl rozespalý a teplotu má jen 37,5 takže to bylo asi z toho probuzení ale i tak mám teď strach zavřít oči aby se něco nestalo…
není na tom náhodou někdo dnes podobně, že bychom si mohly dodat špetku lepší nálady?