Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jsi měla oslavu už 46× tak pro jednou to doma snad vydrzis ne? ![]()
Já bych si objednala něco dobrýho domů, otevřela si k tomu lahvinku vína a užívala si svatej klid. Slavila jsem tak spoustu narozenin a bylo mi skvěle. ![]()
Už od nějakých 30 „neslavim“, potěší mě SMS, pak rodina a kytička, čokoláda a dobrý. Moc ti nerozumím, to budeš sama někde v pizzerii chlastat sedmičku?
když už, udělala bych si něco doma a pustila si oblíbený film. A všechno nejlepší, hlavně zdravíčko ![]()
Příspěvek upraven 04.03.20 v 11:22
Já byla sama i na 30.
Všechno nej a užívej klid a pohodu. Za me i dobre jidlo. ![]()
Jinak je to naprosto normální, to měli přijet všichni dnes u šest po práci? Že se to slaví o víkendu je naprosto normální. SMS ti přišly ne? ![]()
Všechno nejlepší
![]()
Já bych si asi pustila svůj oblíbený film, objednala si třeba pizzu, k tomu pití, které máš ráda a udělala si fajn večer ![]()
A dala si třeba vanu s pěnou, k tomu hudba.. ![]()
To je můj sen. Mít jednou jeden celý den nebo večer pro sebe. Brala bych to jako ten nejdokonalejší narozeninový dárek.
Třeba se mi jednou taky poštěstí.
Asi mate pravdu, jen jsem chtela vypadnout mezi lidi a nemit osameli vecer jako kazdy
asi si do mesta dojedu koupit nejakou dobrotu a bohemku, sem jezdi jen z kebabarny
a pustim si nejaky ujety scifi
a moc dekuji za prani ![]()
Tak každý důležitost narozenin prožíváme jinak. Opravdu by vypadalo zoufale, zajít sama na jídlo a víno. Nakup si, uvař si něco dobrého nebo si nechej dovézt pizzu domů. A lahvinku si otevři k nějakému hezkému filmu. Vše nejlepší! ![]()
Všechno nejlepší!
Mě by takový den nevadil. Já bych si udělala den pro sebe. Třeba masáž, kosmetika, něco pěkného si koupila, večer si dala trochu vína a k tomu knížku nebo film. Kočka na klíně je můj sen. A byla bych ráda že na své narozeniny nemusím vychystávat hostinu.
Jé, já narozky neslavim už od 25, nesnáším být středem pozornosti. Klidně bych sama na večeři jela i do kina bych sama šla
to je ideální narozeninový den ![]()
Temer 50ti leta zena, sama, pijici alkohol, to by opravdu vypadalo zoufale. Pokud nemas ani kamarádku se kterou bys vypadla, udelej si oslavicku doma.. Vino, jidlo, film..
@Petule030 píše:
Tak každý důležitost narozenin prožíváme jinak. Opravdu by vypadalo zoufale, zajít sama na jídlo a víno. Nakup si, uvař si něco dobrého nebo si nechej dovézt pizzu domů. A lahvinku si otevři k nějakému hezkému filmu. Vše nejlepší!
U chlapa by to vypadalo taky zoufale, kdyby šel sám na jídlo?
Já tedy už párkrát v životě byla sama na jídle a i třeba v kavárně a nejsem sama už víc než 20 let. Zoufale jsem si nepřipadala, jen jsem měla chuť na něco dobrého a žádný doprovod nebyl při ruce. Flašku bych si tedy sama neobjednala, ale třeba sklenku prosecca klidně.
Konec světa to snad není a ani žádná větší či menší tragédie. Někdo neslaví vůbec. A mně je úplně jedno, jestli narozeniny trávim doma, v práci nebo úplně někde jinde. Většinou jsem nemocná ![]()
Dobre dopoledne, co myslite? Mam dnes narozeniny, jsem sama, pratele daleko. A nejak na me dolehl splin, napdlo me ze bych si vecer zavolala taxika a jela sama do mesta na veceri a dala si treba sedmicku.. neni to moc zoufale? Prijde mi smutne sedet doma sama s kockou, je mi 47. Mensi oslavicku mame o vikendu u dcery