K narozeninám mi ani nepopřál

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.3.20 01:14

I bez kytky

Ahoj, s muzem jsme pred zimou koupili domek, a rozhodli jsme se, ze si na vanoce darky mezi sebou davat nebudeme a koupime si radeji jidelni stul, vetsinou si davame drazsi darky.. v patek jsem mela narozeniny, rovnou jsem dopredu rekla at mi nekupuje nic, ze setrime na konvektomat… v patek sem uvarila nase oblibene jidlo a cekala jsem ze alespon malou kyticku nebo dortik priveze.. nic a ani mi nepopral :,( no trosku me to zamrzelo, pak jsem cekala jestli mu to v sobotu nedojde a nezajdem si treba do cukrarny.. nic, uplne zapomel, vypustil :lol: me to prislo vtipny, ale holky i mamka se ptaly co jsem dostala tak me ta kyticka a hlavne to vypusteni zacalo trosku mrzet. Kdyz vezmu, ze vanoce darky nebudou ale stromecek sam od sebe koupil…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
2.3.20 01:21

Asi na ty narozky normalne chlapsky zapomnel nez vypustil a pokud vypustil, ze nepopral a nedonesl ani malou cokoladu, tak by byla teda nasrana fest. Nejde o dary, zvlast kdyz simavizovala, ze nic draheho nechces, ale mala kytka a cokolada jeste nikoho nezabila a nezrujnovala…

• Citovat
  • Upravit
2144
2.3.20 01:34

Asi zapomněl, normálně bych se ho, v klidu, bez nějakého naštvaného podtónu zeptala a řekla, že mě to zamrzelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
2.3.20 02:22

Buďto zapomněl, nebo není natolik osvícen, aby věděl, že když ženská řekne „nic nechci“, tak to znamená „nechci velký dárek - kytka nebo čokoláda je ale samozřejmostí“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
2.3.20 05:42

„Nekupuj nic, šetříme…“ = Nekoupil nic, šetříte. Nevidím problém. :nevim: Mohl ti teda popřát, to jo. Ale jinak udělal to, cos mu řekla. Tady se opět ukazuje, jací jsou chlapi vlastně chudáci a nikdy nic neudělají dobře. Kdyby něco koupil, vsadím se, že budeš říkat něco ve smyslu „Vždyť jsem říkala, že nic nechci…“. A zase špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
2.3.20 06:36

Chudak chlap. Nejdřív dostane instrukcí, ze nic nechce a pak vynadano, ze nic nekoupil 😃 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
2.3.20 06:43

V pořádku, instrukce nekupuj nic je nekupuj nic. Nicméně miláčku všechno nejlepší k narozeninám a pusa nestojí nic. A popřát někomu, s kým sdílím jednu domácnost zadarmo k narozeninám je elementární slušnost. A kupodivu je to zadarmo. Ale tady se zse chudák chlap bude omlouvat. Neskutečný. Prostě to zazdil, jestli zapomněl, i když jste o narozeninách museli mluvit, to nevím, je to del mého nesmysl, když ještě byla slavnostní večeře. Každopádně na tvém místě bych se důrazně ohradila a řekla mu, že takhle ne. Neřekneš nic jednou, podruhé… potřetí to bere jako normu a klidně se na tebe vytento už pokaždé. Spousta diskuzí, kdy ženy nedostanou od svého partnera dárek třeba pod stromkem, on rozbaluje a ony sedí a hledí na něj. A začíná to přesně takhle. Je to hnusný chování, dárek dobře, ale přání je zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
2.3.20 06:44
@skorotehotna píše:
Chudak chlap. Nejdřív dostane instrukcí, ze nic nechce a pak vynadano, ze nic nekoupil 😃 😃

a popřát ji nemohl? Jo, to je totiž děsně drahý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
2.3.20 06:55

Pokud Ti nepopřál, tak prostě zapomněl… Mu to připomeň :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
2.3.20 07:30
@Lulina999 píše:
Pokud Ti nepopřál, tak prostě zapomněl… Mu to připomeň :-)

V mužském mozku se po informaci „letos nemusím nic shánět a kupovat“ rozhostil takový klid a pohoda, že na tvoje narozeniny zapomněl úplně. Přesně, připomeň se, třeba bude mít výčitky přinese něco víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
2.3.20 07:48

Určitě zapomněl, to se stává ;) Jinak pokud řekneš „nic nekupuj“, nečekej od chlapa že něco koupí - oni opravdu nepřemýšlí jako ženský a když žena řekne „ne“, nepředpokládají že to znamená „ano“ :lol: Ale popřát by ti měl, ikdyby bez té kytky, proto si myslím že opravdu zapomněl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.3.20 07:58

Darek bych asi prekousla, vsak vsem okolo rekni, ze jste se domluvili, ze nic a ze chces konvektomat, o co jde? Je jim do toho prd ;)

Jako treba kytka by me mrzela, ale nedelala bych z toho vedu. Ale ze ani nepopral, nedal pusu, to by me hodne stvalo a mrzelo. Kor pokud byla slavnostnejsi vecere.

Ale pokud jsi neco chtela, tak jsi mela rict, ze velky darek nema shanet, jen treba nejakou malickost a bylo by.
My stavime a taky to s darkama mezi sebou neprehanime (ja na RD), ale vzdy si neco dame. I k svatku aspon kyticku nebo nejakou dobrou cokoladu nebo tak…manzel teda nikdy nic nezazdil, tak nevim, jak bych se sama chovala, ale nadsena bych nebyla asi no…kor kdyby ani nepopral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79853
2.3.20 08:02

Zapomněl. Tak mu to připomeň, že popřát a pusa nic nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
2.3.20 09:23
@iila píše:
Buďto zapomněl, nebo není natolik osvícen, aby věděl, že když ženská řekne „nic nechci“, tak to znamená „nechci velký dárek - kytka nebo čokoláda je ale samozřejmostí“.

Asi tak, proste „nic nechci“ pro nej znamena, ze nema kupovat opravdu nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.3.20 13:49
@Šáruší píše:
V pořádku, instrukce nekupuj nic je nekupuj nic. Nicméně miláčku všechno nejlepší k narozeninám a pusa nestojí nic. A popřát někomu, s kým sdílím jednu domácnost zadarmo k narozeninám je elementární slušnost. A kupodivu je to zadarmo. Ale tady se zse chudák chlap bude omlouvat. Neskutečný. Prostě to zazdil, jestli zapomněl, i když jste o narozeninách museli mluvit, to nevím, je to del mého nesmysl, když ještě byla slavnostní večeře. Každopádně na tvém místě bych se důrazně ohradila a řekla mu, že takhle ne. Neřekneš nic jednou, podruhé… potřetí to bere jako normu a klidně se na tebe vytento už pokaždé. Spousta diskuzí, kdy ženy nedostanou od svého partnera dárek třeba pod stromkem, on rozbaluje a ony sedí a hledí na něj. A začíná to přesně takhle. Je to hnusný chování, dárek dobře, ale přání je zadarmo.

Souhlas :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný