Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Asi na ty narozky normalne chlapsky zapomnel nez vypustil a pokud vypustil, ze nepopral a nedonesl ani malou cokoladu, tak by byla teda nasrana fest. Nejde o dary, zvlast kdyz simavizovala, ze nic draheho nechces, ale mala kytka a cokolada jeste nikoho nezabila a nezrujnovala…
Asi zapomněl, normálně bych se ho, v klidu, bez nějakého naštvaného podtónu zeptala a řekla, že mě to zamrzelo.
Buďto zapomněl, nebo není natolik osvícen, aby věděl, že když ženská řekne „nic nechci“, tak to znamená „nechci velký dárek - kytka nebo čokoláda je ale samozřejmostí“.
„Nekupuj nic, šetříme…“ = Nekoupil nic, šetříte. Nevidím problém.
Mohl ti teda popřát, to jo. Ale jinak udělal to, cos mu řekla. Tady se opět ukazuje, jací jsou chlapi vlastně chudáci a nikdy nic neudělají dobře. Kdyby něco koupil, vsadím se, že budeš říkat něco ve smyslu „Vždyť jsem říkala, že nic nechci…“. A zase špatně.
Chudak chlap. Nejdřív dostane instrukcí, ze nic nechce a pak vynadano, ze nic nekoupil 😃 😃
V pořádku, instrukce nekupuj nic je nekupuj nic. Nicméně miláčku všechno nejlepší k narozeninám a pusa nestojí nic. A popřát někomu, s kým sdílím jednu domácnost zadarmo k narozeninám je elementární slušnost. A kupodivu je to zadarmo. Ale tady se zse chudák chlap bude omlouvat. Neskutečný. Prostě to zazdil, jestli zapomněl, i když jste o narozeninách museli mluvit, to nevím, je to del mého nesmysl, když ještě byla slavnostní večeře. Každopádně na tvém místě bych se důrazně ohradila a řekla mu, že takhle ne. Neřekneš nic jednou, podruhé… potřetí to bere jako normu a klidně se na tebe vytento už pokaždé. Spousta diskuzí, kdy ženy nedostanou od svého partnera dárek třeba pod stromkem, on rozbaluje a ony sedí a hledí na něj. A začíná to přesně takhle. Je to hnusný chování, dárek dobře, ale přání je zadarmo.
@skorotehotna píše:
Chudak chlap. Nejdřív dostane instrukcí, ze nic nechce a pak vynadano, ze nic nekoupil 😃 😃
a popřát ji nemohl? Jo, to je totiž děsně drahý
@Lulina999 píše:
Pokud Ti nepopřál, tak prostě zapomněl… Mu to připomeň
V mužském mozku se po informaci „letos nemusím nic shánět a kupovat“ rozhostil takový klid a pohoda, že na tvoje narozeniny zapomněl úplně. Přesně, připomeň se, třeba bude mít výčitky přinese něco víc.
Určitě zapomněl, to se stává
Jinak pokud řekneš „nic nekupuj“, nečekej od chlapa že něco koupí - oni opravdu nepřemýšlí jako ženský a když žena řekne „ne“, nepředpokládají že to znamená „ano“
Ale popřát by ti měl, ikdyby bez té kytky, proto si myslím že opravdu zapomněl.
Darek bych asi prekousla, vsak vsem okolo rekni, ze jste se domluvili, ze nic a ze chces konvektomat, o co jde? Je jim do toho prd ![]()
Jako treba kytka by me mrzela, ale nedelala bych z toho vedu. Ale ze ani nepopral, nedal pusu, to by me hodne stvalo a mrzelo. Kor pokud byla slavnostnejsi vecere.
Ale pokud jsi neco chtela, tak jsi mela rict, ze velky darek nema shanet, jen treba nejakou malickost a bylo by.
My stavime a taky to s darkama mezi sebou neprehanime (ja na RD), ale vzdy si neco dame. I k svatku aspon kyticku nebo nejakou dobrou cokoladu nebo tak…manzel teda nikdy nic nezazdil, tak nevim, jak bych se sama chovala, ale nadsena bych nebyla asi no…kor kdyby ani nepopral.
@iila píše:
Buďto zapomněl, nebo není natolik osvícen, aby věděl, že když ženská řekne „nic nechci“, tak to znamená „nechci velký dárek - kytka nebo čokoláda je ale samozřejmostí“.
Asi tak, proste „nic nechci“ pro nej znamena, ze nema kupovat opravdu nic.
@Šáruší píše:
V pořádku, instrukce nekupuj nic je nekupuj nic. Nicméně miláčku všechno nejlepší k narozeninám a pusa nestojí nic. A popřát někomu, s kým sdílím jednu domácnost zadarmo k narozeninám je elementární slušnost. A kupodivu je to zadarmo. Ale tady se zse chudák chlap bude omlouvat. Neskutečný. Prostě to zazdil, jestli zapomněl, i když jste o narozeninách museli mluvit, to nevím, je to del mého nesmysl, když ještě byla slavnostní večeře. Každopádně na tvém místě bych se důrazně ohradila a řekla mu, že takhle ne. Neřekneš nic jednou, podruhé… potřetí to bere jako normu a klidně se na tebe vytento už pokaždé. Spousta diskuzí, kdy ženy nedostanou od svého partnera dárek třeba pod stromkem, on rozbaluje a ony sedí a hledí na něj. A začíná to přesně takhle. Je to hnusný chování, dárek dobře, ale přání je zadarmo.
Souhlas
![]()
Ahoj, s muzem jsme pred zimou koupili domek, a rozhodli jsme se, ze si na vanoce darky mezi sebou davat nebudeme a koupime si radeji jidelni stul, vetsinou si davame drazsi darky.. v patek jsem mela narozeniny, rovnou jsem dopredu rekla at mi nekupuje nic, ze setrime na konvektomat… v patek sem uvarila nase oblibene jidlo a cekala jsem ze alespon malou kyticku nebo dortik priveze.. nic a ani mi nepopral
no trosku me to zamrzelo, pak jsem cekala jestli mu to v sobotu nedojde a nezajdem si treba do cukrarny.. nic, uplne zapomel, vypustil
me to prislo vtipny, ale holky i mamka se ptaly co jsem dostala tak me ta kyticka a hlavne to vypusteni zacalo trosku mrzet. Kdyz vezmu, ze vanoce darky nebudou ale stromecek sam od sebe koupil…