K narozeninám mi ani nepopřál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2820
23.12.25 20:09
@Anonymní píše: Více

A ty jim přeješ? Já jsem z neslavicí rodiny, takže nepřeji a tudíž ani nepředpokládám, že by někdo přál mě… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33980
23.12.25 20:10
@Anonymní píše: Více

S tvou rodinou? Tchyni a svagrovou nevnimas jako svoji rodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.25 21:38
@Yasmen píše: Více

Výše píšu, že ano, že popřání k narozeninám je pro mě základní slušnost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.25 21:39
@arinecka píše: Více

To bylo na rozlišení pojmů…

• Citovat
  • Upravit
13782
24.12.25 00:05

Já tohle moc neřeším, nejsme úplně slavící rodina. Popřeje mi obvykle moje rodina a ostatní moc neřeším. Oslavy popravdě organizujeme spíš pro ostatní, s mou rodinou slavíme, když se jednou za pár týdnů vidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1889
24.12.25 10:36

A nejste ten typ, co vždycky někde utrousí, že on stejně tyhle věci neslaví a že ten dárek nemusel být? Všimla jsem si, že u těhle typů se lidé na začátku snaží, ale postupně přestanou. Nabydou totiž pochopitelného dojmu, že na tom oslavenci nesejde, že ho vlastně svým způsobem tím zájmem i obtěžují a tak toho nechají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8650
24.12.25 10:47
@andiedvorakova píše: Více

na tom ale přece nic nemění ten fakt, že ji mohli tu SMSku poslat, ne? Třeba svátek taky nemáš tendenci slavit (oslava s jídlem) a lidi si na tebe vzpomenou a popřejí ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
26.12.25 08:57

Tak ja si jdu nasypat popel na hlavu. Ja, ktera se netaji tim, ze zajem, poprat a darky jsou pro me dulezite, jsem poprve ve svem zivote zapomnela na vsechny Evy v rodine. A bohuzel i na mamu. Ta se mi nenapadne pripomnela, kdyz jsme si kolem 22h volaly ohledne stedreho vecera, spokojenosti s darky atd. No trapneji mi v zivote nebylo. Darek pro ni samozrejme mam a dneska vynahradim. Ale ten pocit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
26.12.25 11:48
@izabe píše: Více

Přesně tak… Žádné zvani na oslavy nečekám, ale přeje se snad v den narozenin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...