Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
A ty jim přeješ? Já jsem z neslavicí rodiny, takže nepřeji a tudíž ani nepředpokládám, že by někdo přál mě… ![]()
@Anonymní píše: Více
S tvou rodinou? Tchyni a svagrovou nevnimas jako svoji rodinu?
@Yasmen píše: Více
Výše píšu, že ano, že popřání k narozeninám je pro mě základní slušnost.
Já tohle moc neřeším, nejsme úplně slavící rodina. Popřeje mi obvykle moje rodina a ostatní moc neřeším. Oslavy popravdě organizujeme spíš pro ostatní, s mou rodinou slavíme, když se jednou za pár týdnů vidíme.
A nejste ten typ, co vždycky někde utrousí, že on stejně tyhle věci neslaví a že ten dárek nemusel být? Všimla jsem si, že u těhle typů se lidé na začátku snaží, ale postupně přestanou. Nabydou totiž pochopitelného dojmu, že na tom oslavenci nesejde, že ho vlastně svým způsobem tím zájmem i obtěžují a tak toho nechají…
@andiedvorakova píše: Více
na tom ale přece nic nemění ten fakt, že ji mohli tu SMSku poslat, ne? Třeba svátek taky nemáš tendenci slavit (oslava s jídlem) a lidi si na tebe vzpomenou a popřejí ti.
Tak ja si jdu nasypat popel na hlavu. Ja, ktera se netaji tim, ze zajem, poprat a darky jsou pro me dulezite, jsem poprve ve svem zivote zapomnela na vsechny Evy v rodine. A bohuzel i na mamu. Ta se mi nenapadne pripomnela, kdyz jsme si kolem 22h volaly ohledne stedreho vecera, spokojenosti s darky atd. No trapneji mi v zivote nebylo. Darek pro ni samozrejme mam a dneska vynahradim. Ale ten pocit ![]()
@izabe píše: Více
Přesně tak… Žádné zvani na oslavy nečekám, ale přeje se snad v den narozenin