K narozeninám mi ani nepopřál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
845
3.3.20 12:06

.

Příspěvek upraven 28.02.21 v 23:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
3.3.20 12:35
@Příjemné Pondělí píše:
Tak určitě. Vy jste dokonalí. My si na to nehrajeme a občas se něco nepovede. To je život.Vzhledem k tomu, jak se mne snažíte stále nějak urazit, u vás to bude horší, než u nás. I přes nějaké narozeniny se k sobě dokážeme chovat slušně. To u vás chybí a myslím, že je to důležitější, než si pamatovat výročí.

jo, to jsem ráda, že jsi naše manželství tak pěkně rozebral. Tak hele, průměrnej chlap není tupec, není to ani blb a ani imbecil ( přestože se nám to tady snažíš namluvit). Průměrněj chlap nezapomíná na narozeniny manželky, ani není tak blbej, že když jí slavnostní večeři, tak si nevzpomene proč. Občas se něco nepovede, to je život, nicméně když už se něco nepovede, tak se z toho poučím a necancám řeči typu řekla jsi mu, že dárek ne, protože šetříte na dražší věc, tak se nediv, že to vypustil a ani ti nepopřál. Tohle fakt nedělá průměrnej chlap, ale někdo, kdo je úplně tupej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.20 12:50
@Šáruší píše:
jo, to jsem ráda, že jsi naše manželství tak pěkně rozebral. Tak hele, průměrnej chlap není tupec, není to ani blb a ani imbecil ( přestože se nám to tady snažíš namluvit). Průměrněj chlap nezapomíná na narozeniny manželky, ani není tak blbej, že když jí slavnostní večeři, tak si nevzpomene proč. Občas se něco nepovede, to je život, nicméně když už se něco nepovede, tak se z toho poučím a necancám řeči typu řekla jsi mu, že dárek ne, protože šetříte na dražší věc, tak se nediv, že to vypustil a ani ti nepopřál. Tohle fakt nedělá průměrnej chlap, ale někdo, kdo je úplně tupej.

Však jasně, paní dokonalá a neomylná. Jste nejlepší a na nic jste nikdy nezapomněla, natož nikdo z vaší širé rodiny. Těžká závist :lol: Přeji hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
3.3.20 13:01
@Příjemné Pondělí píše:
Však jasně, paní dokonalá a neomylná. Jste nejlepší a na nic jste nikdy nezapomněla, natož nikdo z vaší širé rodiny. Těžká závist :lol: Přeji hezký den :mavam:

Ne, ale nejsem nadutec, když zapomenu nebo udělám omyl, tak se z toho poučím a napravím to, nepřispěchám s trapnými vysvětlováními typu že si za to ten druhý může sám a udělal to schválně, aby se mohl naštvat. Prostě hloupost. A ne, na mé narozeniny manžel nikdy nezapomněl, já na jeho také ne. Zrovna tak na narozeniny rodičů a sourozenců a dětí. Třeba. Pokud je tohle pro tebe něco k závidění, pak holt je to tvůj problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41251
3.3.20 13:05
@Šáruší píše:
Ne, ale nejsem nadutec, když zapomenu nebo udělám omyl, tak se z toho poučím a napravím to, nepřispěchám s trapnými vysvětlováními typu že si za to ten druhý může sám a udělal to schválně, aby se mohl naštvat. Prostě hloupost. A ne, na mé narozeniny manžel nikdy nezapomněl, já na jeho také ne. Zrovna tak na narozeniny rodičů a sourozenců a dětí. Třeba. Pokud je tohle pro tebe něco k závidění, pak holt je to tvůj problém.

pokud na něj jeho rodina a partnerka zapomínají, tak chápu, že tady hraje tvrďáka, jak je to normální :think: ale je to smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
3.3.20 13:06
@Keyllah píše:
pokud na něj jeho rodina a partnerka zapomínají, tak chápu, že tady hraje tvrďáka, jak je to normální :think: ale je to smutný.

spíš zapomíná on na ně, dle jeho prvních příspěvků, tak to tady takhle blbě obhajuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
3.3.20 14:14
@Konnny píše:
@Arcanum Ona by to zakladatelka nenesla tak špatně, kdyby aspoň popřál a dal pusu.Na tom není žádné vidění do hlavy a čtení mezi řádky. Že má narozeniny věděl.

Ona by to zakladatelka nenesla tak špatně, kdyby to její okolí neřešilo… Řeklo se nekupovat nic (nic přece znamená nic - ani kytku, ani dortík). Popřát manžel měl - možná zapomněl, možná si to akorát v hlavě přebral, že narozeniny přece řešit nemá (bráno jako volný překlad spojení nekupovat nic)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.20 19:25

Zakladatelko, jak se to vyresilo? Docela me zajima, jak v takové situaci postupovat. Jedna pulka tvrdi připomenout se (k tomu bych se treba ja nikdy nesnizila ;)), druha prejit to.. Zajimalo by me, jak to bylo u vas? Sama nevim, jak bych tohle resila, ale asi by me to nakrklo pekne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
3.3.20 19:29

Mohlo se stát, že zapomněl, tak mu to nenápadně připomeň. To my tady na eMiminu asi jaksi neumíme :) Chápu, že to zamrzí, ale jsou důležitější věci, než narozky a jste dospělí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
195
4.3.20 11:06
@Příjemné Pondělí píše:
Nikdo nikdy nezapomněl. To určitě :mrgreen:

V době kalendářů v chytrém mobilu si už nikdo moc pamatovat nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
7.3.20 08:53
@Šáruší píše:
Nekupuj mi nic k narozeninám, šetříme na konvektomat si tvůj mozek přebere jako hurá, nemusím to řešit, vydělám se na ní a nějaké její narozeniny vypustím? Nemusím nic kupovat, šetříme, tak jí nebudu přát, nejsem blbej? A ještě si ve svém mozku vyplodíš, že chystáme past? Nekupuj mi dárek šetříme znamená, že jí ráno neřekneš zlato hezké narozeniny, měj hezký den a nedáš jí pusu? Večer přijdeš domů sežereš slavnostní večeři a neřekneš zlato všechno nejlepší? A ještě vyplodíš, že chystáme past nebo se chceme schváleně naštvat? Nepřijdeš si ale úplně, promiň ten výraz, úplně blbej?

Pod to se podepíšu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
7.3.20 08:58
@Příjemné Pondělí píše:
Proč si myslíte, že muži uvažují stejně, jako ženy? Vycházíte z falešné představy, že pro muže jsou narozeniny důležité a jejich řešení je projevem lásky. Není. Je to jen další den v roce, který rádi vypustíme, když nás k tomu dokonce partnerka nabádá. Pokud očekáváte kytku, řekněte, že chcete kytku, jenže to vám taky nevoní. Chcete, aby to pochopil sám. Už se z té romantické diskotéky proberte. Život není růžový román, kde muži ženám čtou myšlenky.

Říct “krásné narozeniny” a dát pusu nic nestojí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.25 18:12

V nedávných dnech jsem slavila kulaté narozeniny. Tchýně ani švagrové mi neposlaly ani smsku, nic. Neřešila bych to, kdybych na společném chatu rodiny neviděla, jak bouřlivě slaví každý „prd“, takhle ale nevím, co si mám myslet. V minulých letech mi přáli, loni se tedy na mě taky vykašlali. S manželem jsme spolu víc jak patnáct let, takže možnost, že by opravdu nevěděli, kdy mám narozeniny a kolik mám, je mizivá. Myslíte, že to moc řeším nebo jsem „v právu“, když se cítím uraženě?

Starší dítě tedy aktivně zvou i na prázdniny, mladší dítě hlídat prakticky nechtějí, to už musí být, aby ho na dvě hodiny pohlídali.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.25 18:21
@Anonymní píše: Více

Mě nepřeje vlasti máma. Ani nevzpomněla, že má její jediné vnouče narozeniny. Ale každého upozorňuje kdy ona co má a co by jako chtěla. A vyjmenuje tucet věci minimálně. To si myslím, že je větší prohřešek než tchyně a švagrová.

• Citovat
  • Upravit
23.12.25 18:25
@Anonymní píše: Více

A tyś je nepozvala na oslavu? Nezveš ani na kulatiny? Já teda tchány i všechny švagrovce na kulatiny zvu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný