Sama na narozeniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1757
4.3.20 11:48
@Petule030 píše: Opravdu by vypadalo zoufale, zajít sama na jídlo a víno.

proč by to mělo vypadat zoufale? já třeba na jídlo chodím i večer sama normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4913
4.3.20 11:50

Já bych si zašla někam na masáž, welness, zasportovat, prostě dělala to, co mě baví. Případně kdybych měla náladu na lidi, tak spíš někam do baru, kde by byla šance, že s nějakým podobným osamělým „zoufalcem“ (to označení ber opravdu v uvozovkách :mrgreen: ) mohla na baru třeba hodit řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.3.20 11:50
@luckaa85 píše:
proč by to mělo vypadat zoufale? já třeba na jídlo chodím i večer sama normálně…

Jidlo vypada normalne, zoufale by vypadalo to, kdyby si objednala sedmicku a celou ji vyzahla.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6872
4.3.20 12:01

Koupila bych si žebírka domů. Napustila si vanu, udělala masku, pustila si film.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
4.3.20 12:02
@Anonymní píše:
Asi mate pravdu, jen jsem chtela vypadnout mezi lidi a nemit osameli vecer jako kazdy ;) asi si do mesta dojedu koupit nejakou dobrotu a bohemku, sem jezdi jen z kebabarny :lol: a pustim si nejaky ujety scifi :D a moc dekuji za prani :srdce:

Zašla bych do města si něco koupit, třeba něco na sebe jestli tě to baví, dala bych si někde v kavárně čaj, koupila něco speciálního k večeři a večer bych si udělala fajn večer u filmu. Jinak pokud chceš sama do restaurace, nevidím na tom nic zoufalého. A všechno nejlepší :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1237
4.3.20 13:34

Jestli máš chuť na jídlo venku tak si zajdi, klidně i se sedmičkou. Nic zoufalého na tom nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
4.3.20 14:19
@luckaa85 píše:

A to se u toho jídla sama nenudíš? Možná jsem použila špatně slovo „zoufale“. Já nevím, já se cítím tak nějak blbě, když jdu sama třeba jen na kávu. Asi to tak každý nemá, ale mě by to nebavilo. Raději bych si to jídlo snědla doma. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
4.3.20 14:54
@Anonymní píše:
Dobre dopoledne, co myslite? Mam dnes narozeniny, jsem sama, pratele daleko. A nejak na me dolehl splin, napdlo me ze bych si vecer zavolala taxika a jela sama do mesta na veceri a dala si treba sedmicku.. neni to moc zoufale? Prijde mi smutne sedet doma sama s kockou, je mi 47. Mensi oslavicku mame o vikendu u dcery

Nikam bych nejela jak tu někdo psal objednala bych si něco dobrého a dala si víno doma v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106663
4.3.20 15:06
@Anonymní píše:
Dobre dopoledne, co myslite? Mam dnes narozeniny, jsem sama, pratele daleko. A nejak na me dolehl splin, napdlo me ze bych si vecer zavolala taxika a jela sama do mesta na veceri a dala si treba sedmicku.. neni to moc zoufale? Prijde mi smutne sedet doma sama s kockou, je mi 47. Mensi oslavicku mame o vikendu u dcery
Proč ne, třeba se někdo přidá. Odkud jsi?
@ivašot. píše:
U chlapa by to vypadalo taky zoufale, kdyby šel sám na jídlo?
Já tedy už párkrát v životě byla sama na jídle a i třeba v kavárně a nejsem sama už víc než 20 let. Zoufale jsem si nepřipadala, jen jsem měla chuť na něco dobrého a žádný doprovod nebyl při ruce. Flašku bych si tedy sama neobjednala, ale třeba sklenku prosecca klidně.

Taky jsem šla sama, ne do restaurace, ale na taneční akci. Co jiného zbývá, se seznamis tam a příště už je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
4.3.20 17:10

Všechno nejlepší :kytka: já měla narozky včera a taky jsem dřepěla doma, děti usnuly už v 11 večer, pes taky chrněl, tak to bylo celkem fajn.. já teda dřepím doma ráda.. a kočku ti závidím, vždycky jsem chtěla kočku až deset koček :lol:
eit: naposledy jsem „slavila“ 21. narozeniny, to jsem měla jen jedno dítě, které se udalo na hlídání snadno, a měla jsem i kamarády, se kterými jsem mohla slavit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106663
4.3.20 18:13

@Tamtama

Já zase neslavila nikdy, až v pokročilém věku po rozvodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
4.3.20 19:43

Jeee, já bych šla sama klidně i do kina, nebo do sauny, klidně i na večeři, dala bych si dvě decky vína, nebo čtyři :lol: nebi do zašla na kafíčko a dortík a nebo někam jinam, třeba ty nákupy. Anebo bych klidně byla doma a dala si vanu, masku, nalakovala nehty, umyla si vlasy a pak klidně s tou lahvinkou koukala na nějakou fajn komedii… Zoufalé mi nic z toho absolutně nepřijde. A přeji krásné narozeniny :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
4.3.20 22:25

Jee, ja mam taky dnes narozky.Tak vsecko nejlepsi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
6.3.20 12:09

@Petule030 nenudim se, většinou mám fakt hlad, poslední dobou to bývá únik před dětmi, tak si to užívám, Pozoruju lidi atd. Na kafe chodím sama ještě radsi, ale to si spis ctu. Už se tesim na příští víkend, jedu do Prahy a celým víkend budu sama. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
6.3.20 12:10

@dyňa všechno nejlepší, ja mám příští úterý taky narozky ;) kolik ti je, smím li se zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný