Sama s manželem na dítě - obavy

17
30.12.14 19:13

Sama s manželem na dítě -obavy

Ahoj holky, chci se zeptat jestli jste se ocitli v situacii že jste s manželem ostali sami na dítě? Za pár týdnu porodím a už začínam stresovat kousek jak to bude, s manželem jsme oba Slováci a tak máme celou rodinu na Slovensku, máme tady kamarády, ale i tak to bude jen a jen na nás, ještě manžel nastupuje v lednu do nové práce takže přes den budu na dítě dokonce sama, na mimčo se ale moc tešíme Ocit se někdo v takové situacii, jak ste to řešili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
30.12.14 19:16

Myslim, ze v takove situaci je 50% rodin. A naprosta vetsina zen je na deti pres den sama, kdyz maji chlapy v praci.

Ja jsem jedna z nich, jedny prarodice 200 a druzi 150 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
30.12.14 19:16

Já ti teda nevím… ale kdo jinej by se měl starat než ty a manžel? 8o 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
2144
30.12.14 19:18

Já si myslím, že v takové situaci je polovina rodičů. :nevim: Co bys jako chtěla řešit? A přes den je na mimčo sama snad každá ženská, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
@lienka_a píše:
Ahoj holky, chci se zeptat jestli jste se ocitli v situacii že jste s manželem ostali sami na dítě? Za pár týdnu porodím a už začínam stresovat kousek jak to bude, s manželem jsme oba Slováci a tak máme celou rodinu na Slovensku, máme tady kamarády, ale i tak to bude jen a jen na nás, ještě manžel nastupuje v lednu do nové práce takže přes den budu na dítě dokonce sama, na mimčo se ale moc tešíme Ocit se někdo v takové situacii, jak ste to řešili?

teď jsi mě rozesmála… sama s manželem na vaše dítě? A co je na tom tak strašného? To je asi většina z nás, ne? Někteří k tomu miminu máme ještě i pár větších dětí, psa a podobně… a většina z nás na mateřské má manžela v práci a přes den je na to dítě sama… neboj se, to zvládneš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744

Myslím, že se stresuješ zbytečně, malýmu je 15 měsícu a nikdy ho nehlídali babičky, jedna bydlí daleko, druhá sice kousek, ale je nemocná a jezdí jen na krátké návštěvy, když se malej narodil, trápily ho pět měsícu koliky, od rána do večera plakal, pomáhal přítel, když přišel z práce, začátky jsou vždycky těžší, ale vzládne to každá máma, ale dvojčata bych asi nechtěla :mrgreen: ale taky by se to muselo vzládnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
30.12.14 19:19

@jessikka Zrovna jsem psala to stejný :lol: Nekopíruju tě, neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
30.12.14 19:19

@lienka_a Ahoj tak já s manželem jsme na malého samy naše rodiče už nežijí takže nám nikdo nepomáhá a nehlídá. Jinak manžel má dost náročnou práci tak jsem na malého úplně sama celé dny jen o víkendu mi manžel pomáhá. Dá se to zvládat ze začátku to byl zahul ale teď už to zvládám hravě. Hlavně jsem si udělala režim od začátku dost mi to pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
17
30.12.14 19:20

No vačšinou aspon kouske pokud vím pomužou i rodiče, pokud je žena po težkem porodu.. o pokud vím tak žena neni přes den jenom sama na mimčo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237

Stejně jsem na tom byla já. Z porodnice jsme jeli k rodičům na oběd a pak do nového bytu, sousedy jsme neznali. Sice jsme bydleli cca 40km od rodiny, ale neměli jsme auto, tak až tak často jsme se nevídali. Bylo mi necelých 19.let a vše jsme zvládli. Spíše jsem byla ráda a vyhovovalo mi to-nikdo mi do ničeho nemluvil a vše jsem si dělal podle sebe. Za 14.měs. jsem měla druhé dítě :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836

My to tak máme a přijde mi to normální :D Je to naše dítě, které si chceme užít a ne ho dávat někomu hlídat, abych si odfrkla. Problém může nastat po nástupu do školky. To netuším, kdo bude vyzvedávat :D Musím si sehnat něco na půl úvazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21586
30.12.14 19:21

Vždyť to je úplně normální. mě akorát po porodu přijela na pár dní pomoct mamka a u druhého se starala o starší, když jsem byla v porodnici. Myslím, že spíš je luxus mít servis babiček pod nosem. já mám jedny rodiče 100 km a druhé 350 km daleko. neboj, to určitě zvládneš. holt si najdeš nové kamarádky na novém místě. já bych to viděla na záchvěvy paniky před porodem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
30.12.14 19:21

@lienka_a Urcite to zvladnes. Zenska zvladne vsechno.Ono sposta uenskych je treba uplne sama i bez manzela a babicek a dedecku a zvladaji to protoze musi.Jsem jedna z nich, mam 3 deti. Drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
30.12.14 19:22
@lienka_a píše:
No vačšinou aspon kouske pokud vím pomužou i rodiče, pokud je žena po težkem porodu.. o pokud vím tak žena neni přes den jenom sama na mimčo..

A kdo by měl u ženy být? Po porodu pomáhal manžel a nebylo ani třeba, syn pořád spal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.12.14 19:23
@lienka_a píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nestresuj se zbytečně dopředu… každý porod není těžký a kdybys byla v tak špatném stavu, tak by tě nepustili z porodnice domů… to chce fakt klid…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí