Aniball a křečové žíly

5
27.12.14 20:55

Aniball a křečové žíly

Jsem ve 32t. druhého těhotenství a chtěla jsem na rady kamarádek začít za 2 týdny s cvičením s Aniballem (u prvního porodu jsem měla hdoně stehů a byla dlouho bolavá, tak jsem se tomu nyní chtěla vyhnout).Jenže také mám celkem dost veký problém s křečovými žilami a to i v oblasti stydkých pysků :( Tak nevím, jestli by mi toto cvičení spíše neublížilo :( Nemáte s tímto někdo zkušenosti??? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.1.15 15:58

Ahoj nikdo se neozval i já tedy nevím nejspíše je to dotaz na tvoji gynekoložku. ale já v druhém těhotenství také trpím tímto problémem a nedokážu si představit cvičit s aniballem měla bych strach aby žíla nepraskla či tak něco podobného. já mám dost problém i se sexem, po sexu mě to dole dost bolí.

• Citovat
  • Upravit
303
6.1.15 21:34
Ahoj, konzultuj to s gynekoložkou. Já osobně bych se asi bála ( měla jsem je také-pěkný hnus, že..)? Ten tlak by se podle mne neměl s křečákama opakovat pravidelně-radši než začneš se fakt zeptej. Jinak mi teda nešlo vůbec nic. Měla jsem ji oteklou a bolavou )ehm hádej co) jako bábovku. :?
@Lucian83 píše:
Jsem ve 32t. druhého těhotenství a chtěla jsem na rady kamarádek začít za 2 týdny s cvičením s Aniballem (u prvního porodu jsem měla hdoně stehů a byla dlouho bolavá, tak jsem se tomu nyní chtěla vyhnout).Jenže také mám celkem dost veký problém s křečovými žilami a to i v oblasti stydkých pysků :( Tak nevím, jestli by mi toto cvičení spíše neublížilo :( Nemáte s tímto někdo zkušenosti??? Děkuji.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.15 22:21

@drsňačka a jak rychle ti to zmizelo po porodu? Ja ji mám také jako bábovku a dost se bojím porodu. Jaký jsi mela porod? Díky za odpověď

• Citovat
  • Upravit
303
6.1.15 22:50

Ahoj stalo se mi to u druhého dítěte asi od 20, týdne. Pokoušeli jsme se o sex :lol: a manžel se do mně nemohl dostat a já úplně šílela, nahmatala jsem si tam hrudku…později hroudu a s postupem těhu se to zvětšovalo až do bábovky. Zkoukla jsem to zrdcadlem a nechápala jsem. Doktorka mi vše vysvětlila, ale do té doby ( a to jsem sestřička), jsem netušila, že křečáky se můžou dělat i v pipce 8o. Porod byl v pohodě. Zmizelo to v šestinedělí, už nevím přesně kdy, ale zmizne to neboj. Nejdříve zmizí otoky a pak žíly. V poradně se mnou byla maminka, která to měla od 25tt. tak velké a naběhlé až ke kolenu, že byla až do porodu ve špitále. Toho se ale neděs, už jsi skoro cíli. Držím palce a napiš, jestli to gynekoložka doporučuje. Samotnou mně to zajímá. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.18 00:10

Pouzivala jste nektera balonek i presto, ze jste mela krecaky? U prvniho porodu jsem ho pouzivala a dost mi pomohl, ale ted jsem si zjistila krecovou zilu na stydkem pysku a bojim se, ze kvuli tomu nebudu moci balonek pouzit. Neni to nic velkyho a ani neboli porad, ale je tam a to jsem teprv 27tt. U doktora jsem byla minuly tyden a nic o krecakach mi nerikal, tak to asi nebude nijak hrozny, zatim. Dekuju za zkusenosti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100