Sama s ročním mimčem

609
26.1.14 17:18

sama s ročním mimčem

Ahoj všem, jsem najednou sama s ročním mimčem a je mi občas smutno, je to ještě dost čerstvý…někdo na tom stejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
566
26.1.14 17:34

Ahoj. Já jsem taky sama s ročňákem. Jsem už takhle ale od konce šestinedělí. Bylo mi taky hodně smutno, ale jak je syn větší nemám moc čas smutnit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
26.1.14 17:36

Ahoj, to je pravda, malá mě nenechá, je to éro a moje štěstí, ale přecejen je to občas těžký…manžel odešel před cca 14dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
26.1.14 17:41

@terry2 U mě je rozdíl, že já jsem odešla od bývalého. A teď bydlím s malým u mých rodičů, takže jsem pořád s někým a naši mi i malého pohlídají, takže si můžu vyjít. Zanedlouho se ale budu se synem stěhovat do vlastního a z toho mám docela strach. Právě strach z toho, že tam budu jen s prckem a večer až usne, tak mi bude smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
26.1.14 17:41

@terry2 Určitě se najde někdo na popovídání a radu. Mimo to se zkus přihlásit do uzavřené skupiny Matky samoživitelky nebo jiné podobné skupiny, třeba bys tam našla také spřízněné duše :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
26.1.14 17:45

@terry2 nejsem v tvé ani podobné situaci, tak ti moc neporadím, ale moc Ti přeji aby se to zlepšilo, nesmutnila si a užívala si miminka. Posílám Ti na dálku obejmutí :hug:

• Citovat
  • Upravit
609
26.1.14 17:50

@MarkétkaBeruška děkuju :o) nemám hlídání, takže moc času na netu netrávim, teď mám chvilku tak jsem chtěla pokouknout jestli najdu někoho na pokec…každou chvíli se mi prďolka vrátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
26.1.14 17:55

@terry2 tak já bych klidně hlídala…:) je to potřeba také si občas odpočinout. Já takhle hlídám známým děti

• Citovat
  • Upravit
1025
26.1.14 18:15

Chlap ode mě odešel v sedmém měsíci, pak se před porodem vrátil, ale já už to nedávala, odešla jsem od něj když byly malýmu dva měsíce. Dodnes jsem sama a klukovi teď v březnu budou dva roky. S hlídáním jsem na tom podobně jako ty, katastrofa… Děsím se co bude za rok, budu muset sehnat nějákou paní, holku, důchodkyni, co sem bude ráno chodit a vypraví kluka do školky, do práce budu chodit na šestou a školka otevírá v šest. Tatínek syna neviděl už rok a půl, takže paráda. Je to občas na palici, ale na smutnění není moc čas, teda přes den, večery začínají být kruté..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
26.1.14 18:55

Byla jsem sama do syna 18.měsíců nejvíc mi pomohlo být pořád někde venku. Procházky, centra… doma jsem měla pocit, že nic nezvládám. Přeji Ti at je brzy líp a netrápí Tě samota :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
26.1.14 20:09

Jsem sama se synem a chlap mi nechybí. Vůbec nevin proč, vždycky jsem chlapa potrebovala a ted si neumím predstavit ho mít. Syn mi bohaté stačí. Je pravda, ze obcas mám hlidani syna, ale není to pravidko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
27.1.14 08:54

Ještě že máme ty prcky co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová