Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, jsem najednou sama s ročním mimčem a je mi občas smutno, je to ještě dost čerstvý…někdo na tom stejně?
Ahoj. Já jsem taky sama s ročňákem. Jsem už takhle ale od konce šestinedělí. Bylo mi taky hodně smutno, ale jak je syn větší nemám moc čas smutnit ![]()
Ahoj, to je pravda, malá mě nenechá, je to éro a moje štěstí, ale přecejen je to občas těžký…manžel odešel před cca 14dny…
@terry2 U mě je rozdíl, že já jsem odešla od bývalého. A teď bydlím s malým u mých rodičů, takže jsem pořád s někým a naši mi i malého pohlídají, takže si můžu vyjít. Zanedlouho se ale budu se synem stěhovat do vlastního a z toho mám docela strach. Právě strach z toho, že tam budu jen s prckem a večer až usne, tak mi bude smutno.
@terry2 Určitě se najde někdo na popovídání a radu. Mimo to se zkus přihlásit do uzavřené skupiny Matky samoživitelky nebo jiné podobné skupiny, třeba bys tam našla také spřízněné duše ![]()
@terry2 nejsem v tvé ani podobné situaci, tak ti moc neporadím, ale moc Ti přeji aby se to zlepšilo, nesmutnila si a užívala si miminka. Posílám Ti na dálku obejmutí ![]()
@MarkétkaBeruška děkuju
) nemám hlídání, takže moc času na netu netrávim, teď mám chvilku tak jsem chtěla pokouknout jestli najdu někoho na pokec…každou chvíli se mi prďolka vrátí…
@terry2 tak já bych klidně hlídala…:) je to potřeba také si občas odpočinout. Já takhle hlídám známým děti
Chlap ode mě odešel v sedmém měsíci, pak se před porodem vrátil, ale já už to nedávala, odešla jsem od něj když byly malýmu dva měsíce. Dodnes jsem sama a klukovi teď v březnu budou dva roky. S hlídáním jsem na tom podobně jako ty, katastrofa… Děsím se co bude za rok, budu muset sehnat nějákou paní, holku, důchodkyni, co sem bude ráno chodit a vypraví kluka do školky, do práce budu chodit na šestou a školka otevírá v šest. Tatínek syna neviděl už rok a půl, takže paráda. Je to občas na palici, ale na smutnění není moc čas, teda přes den, večery začínají být kruté..
Byla jsem sama do syna 18.měsíců nejvíc mi pomohlo být pořád někde venku. Procházky, centra… doma jsem měla pocit, že nic nezvládám. Přeji Ti at je brzy líp a netrápí Tě samota ![]()
Jsem sama se synem a chlap mi nechybí. Vůbec nevin proč, vždycky jsem chlapa potrebovala a ted si neumím predstavit ho mít. Syn mi bohaté stačí. Je pravda, ze obcas mám hlidani syna, ale není to pravidko.