Samoohřívací láhev Iiamo

1541
20.9.13 00:58

Samoohřívací láhev iiamo

Máte někdo zkušenost se samoohrivaci lahví iiamo go?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3472
20.9.13 04:01

@li.hun s touto značkou zkušenost nemám, ale využíváme toto
http://www.webroucek.cz/…hrivac-lahvi
a jsem maximálně spokojená. Sice po každém použití je potřeba to hodit do horké vody, ale stejně většinou nejsem nikde přes 2 krmení.
Toto je to samé, ale od jiné firmy
http://www.slune-cz.cz/…-cestovni-1/
 http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
20.9.13 07:03

To je hezký :mrgreen: Ale ohřeje to jen 170 ml, což je dost málo. Nebude se to dát používat dlouho. Pak už jen klasicky ohřívat, aby se tam toho vešlo víc. Nějak už nemám přehled do jakého věku to mimino vypije do 170ml, ale není to moc dlouho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
20.9.13 14:13

Ja jsem si to už tedy koupila, protoze se mi to designove strasne libilo a vyznelo to jako skvělý napad, ale jeste nepoužívám, protoze plne kojíme… :lol:
Prijde mi dobre, ze se to da pouzivat nepretrzite, po vymene spodního víka se změní láhev z objemu 170 ml na 380 ml a kdyz dite vyroste, da se zmeni vrchni uzávěr na normální pitko…
Mam od nich i dudlík a ten si malej oblíbil. Krasne sedi kolem pusinky, ma super tvar ktery se prizpusobi pak zoubkům a hlavne ma skvele pouzdro :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
20.9.13 15:03

@li.hun jako je to hezký, mně se to designově taky líbí. Akorát by mě mrzelo, že ta samoohřívací schopnost je jen na hodně krátkou dobu. Já si ani nevzpomínám kdy mi malá pila 170 ml, ale už je to pěkně dlouho, to byla ještě ležák. možná se urvu a taky nějakou pořídím, já jsem na lahvičky ujetá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
20.9.13 15:05

@Antonie Bolavá
Nasemu prdolkovi jsou teprve 3 mesice a od pateho zaciname pomalu s prikrmy, takze na ten zacatek to bude stacit no a pak asi taky poridime neco praktičtějšího ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
1.11.13 22:41

Dobrý den, tak už jsem lahev zkusila a musim říct, ze jsem velice spokojena. Bala jsem se, ze malej nebude chtít ten dudlik-savicku, ale mam pocit, ze z te vasi pije asi nejraději.
Jedine co bych vytknula je zavírání horniho uzaveru - jde to velmi tezko se hned na poprve trefit presne do závitu, clovek se na to musí soustředit a pokud se pospicha, coz je s ditetem bezne, tak se to vzdy zavre nakrivo. Jiz několikrát jsem byla zlita mlekem :evil:
Ale jinak paráda, chce to jen grif :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.2.14 09:27

Ja jsem take vyzkousela, je to super na cesty autem a letadlem, kde neni nikde moznost ohrati. Manzel mi ji objednal na pumpe Shell za vernostni body, takze parada. Mohu doporucit. Dostala jsem ze Smart katalogu balicek iiamo, ktery obsahuje vse, lahev, ohrivace i spodni vicko. A doplnky se take daji vymenit za body, tady je link.

https://www.shellsmart.com/smart/reward?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.2.14 23:05

Dobry den, nahodou som natrafil na Vasu diskusiu a rad by som sa pridal so svojou skusenostou. My sme pouzivali YOOMI, je to alternativa, mliecko je pripravene uz za 60 sekund. Tieto samoohrievacie principy su fakt super, no yoomi sa mi zda byt lepsi. Jedna ma vacsiu kapacitu, kratsie cakanie a neohrieva sa cele mliecko ale iba to co prechadza okolo cumlika (cize neprichadza k opakovanemu ohrievaniu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.11.14 12:31

Tuto lahvičku jsme si také pořídili a opravdu musím říct maximální spokojenost. Rychle ohřívá a malému se z ní dobře pije. Za ty peníze to stojí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
6.12.14 11:25

Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat kdo má zkušenost s lahvičkou iiamo jak to funguje? Ten ohřívač je jednorázový nebo se po každým použití musí zase dobít? A pak ještě nerozumím těm ohřívačům našla jsem na netu 5 ohřívačů za cenu 145Kč a pak dva za skoro pětistovku a rozdíl v popisu žádnej…jako celkově tomu nějak nerozumím je tam lahvička za 600Kč a ohřívač neobsahuje a pak je tam lahvička za 300 a taky ohřívač neobsahuje tak jsem zmatená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.12.14 12:49
@XJANAy píše:
Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat kdo má zkušenost s lahvičkou iiamo jak to funguje? Ten ohřívač je jednorázový nebo se po každým použití musí zase dobít? A pak ještě nerozumím těm ohřívačům našla jsem na netu 5 ohřívačů za cenu 145Kč a pak dva za skoro pětistovku a rozdíl v popisu žádnej…jako celkově tomu nějak nerozumím je tam lahvička za 600Kč a ohřívač neobsahuje a pak je tam lahvička za 300 a taky ohřívač neobsahuje tak jsem zmatená…

Ahojky, já mám tuto láhev doma a je fakt super. Jsou dva druhy těch lahví, jedna s možností ohřívače (za tech 600) a druhá bez (300). já si kupuji tu sadu pěti ohřívačů za 145kč, jiné jsem ani neviděla. Každý ten ohřívač je pouze jednorázový. Tím že se zacvakne, zašroubuje do lahve, pak se sní protřepe a začne ohřívat mléko. Po vypití mléka a vychladnutí toho ohřívače, ho můžeš normálně vyhodit. Pak aý Ti díte odroste a nebudeš potřebovat mléko ohřívat, tak se dá vyndat ta plastová část do které se šroubuje ohřívač a máš hned lahvičku na větší množství tekutin… Dá se i dokoupit jiný nástavec na pití místo té savičky. Snad jsem Ti to trochu přiblížila ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí