Samota je zlá

• Otevřená skupina

Holky, ženy, maminky…rozešly jste se s přítelem nebo řešíte rozvod…zůstaly jste samy s malým dítětem…cítíte se samy a máte chuť si povídat s někým, kdo je na tom podobně?Tak se přidejte...bude to fajn:-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

143
26.2.14 12:45

Samota je zlá

Holky, tak snad nás tu bude co nejvíc…a pokecáme o tom, co nás trápí a co momentálně řešíme…a třeba se vzájemně podpoříme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MarkétkaBeruška
26.2.14 17:15

@dexonka1 ahoooj všem, no myslela jsem že to bude soukromá skupinka, ale navadí…snad to ale nebude vadit ostatním

• Citovat
  • Upravit
143
26.2.14 17:24
:mrgreen:
@MarkétkaBeruška píše:
@dexonka1 ahoooj všem, no myslela jsem že to bude soukromá skupinka, ale navadí…snad to ale nebude vadit ostatním

Tak popravde ja taky:-D Jsi v tomhle zrejme zkusenejsi…a ja nejak tapu…jde to jeste zmenit? Mela jsem za to, ze budu muset, jako spravce, schvalovat, kdo se do skupiny prida…ale asi je to jinak…?:-) dle tve reakce:-D
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
26.2.14 17:27

@dexonka1 já mám svojí diskuzi o dortech soukromou tak nevím jestli to jde ještě změnit, ale zkus písnout adminům

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
26.2.14 17:31

Leda nechat diskuzi smazat a založit novou jako soukromou, ale myslím že když písneš @admin tak nám vyjdou vstříc

• Citovat
  • Upravit
26
26.2.14 18:43

Holky vždyt je to jedno ne? aspoň nás tu bude dost co se budou sverovat co se stalo.. ty soukromi jsou fajn, ale takhle se aspon prida vice bab:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
26.2.14 18:46

@Berbl no možná na tom něco bude jen doufám že to co se píše ve skupinách admini nezveřejní na idnes :kytka:

• Citovat
  • Upravit
26
26.2.14 18:49

To se zverejnuje nekde?? :D to by si aspon panove pocetli az je tu budeme,,pomlouvat" :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
26.2.14 20:39

@MarkétkaBeruška tak já na to teď koukala a mám za to, že každý musí o členství požádat…píše mi to tohle: Ano (skupina bude vidět ve výpisu skupin a každý bude moci požádat o členství)
Takže vidět bude, ale nemůže tam každý…nebo to chápu špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.2.14 21:19

Já než jsem potvrdila, tak to bylo jako soukroma, a v pravo mi to ukazuje cleny, takze to je asi soukroma diskuze.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
26.2.14 22:02

At je to jak je to…uvidíme, jestli se vůbec ještě někdo přidá.
Tak jen abych uvedla, jak je to u nás.
Takže v nejbližší době mě čeká rozvod:-( S manželem jsme spolu 15 leta 8 let maželé. Máme dvouletou holčičku a o to je to bolestivější všechno. Já bych udělala maximum, abychom vztah zachránili, jenže manžel se „zabejčil“ :cert: takže je vymalováno…celých 15 let v čoudu.
Jsem z toho hrozně smutná, nedokážu si představit, že zůstanu s malou sama. Samota mě fakt děsí. Je mně 35 let, takže v podstatě od 20 let mám někoho po svém boku a teď…prázdno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.2.14 08:03

Jojo, tak snad ještě někdo přibude:) Uvedla jsi to teda pěkně, takovou dobu s někým být a pak se jen tak zabejčit, to je natom asi to nejhorší..ta společná doba. A ještě dotoho takhle malé dítě..
Můj uvod nebude tak dlouhý lety.. Byla jsem s chlapem 4 roky, otěhotněla jsem, byl strašně štastný, ale všechno padlo a teď? chystám pokoj sama..a do porodnice? sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
27.2.14 15:10

No tak taky žádná hitparáda, čtyři roky je taky docela dlouhá doba:-/ A co se stalo u vás, že tě v tom nechal samotnou…chjo…ženská musí zvládnout všechno, ale chlapi, jak mají pocit, že té zodpovědnotsi a povinností je přespříliš, tak berou nohy na ramena:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.2.14 15:27

To není, ale co se da delat.. tak nechal? to zas nemuzu rict ze nechal samotnou, on deti chce, ale mame kazdy jinou predstavu zivota.. byl to takovy vzajemny rozchod, ale statecna jsem byla predtim ale ted…nevim nevim.. ale kazdopadne, holek je habadej co to zvladli i sami..no ne? a co u vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
27.2.14 16:16

Tak já jak jsem už psala zakladatelce, jsem teď ve šťastném vztahu, ale čekáme až dodělám školu abychom mohli být spolu. Avšak i tak se cítím sama, zatím se jen vídáme kdy máme čas, ale já už moc toužím po tom abychom spolu mohli být více, aspoň třeba přes noc…častěji než teď. Avašak než jsem potkala současného přítele jsem si zažila dost ošklivé věci :( narazila jsem na chlapy co mě chtěl jen do postele, což se mu díkybohu nepovedlo ale i tak to ve mě zanechalo špatné vzpomínky, někdy vám to popíši víc, až na to budu mít náladu a hlavně odvahu :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny