Děravé silonky na palcích
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Děravé silonky
Holky, urgentní problém. Můj přítel mi odmítá věřit, že ty díry na palcích u silonek nejsou moje vina. Nosím výhradně 15 DEN z Calzedonie, protože ty laciné babičkovské sítě, co nosí umaštěné ženské v MHD, by se mi nedotkly kůže. Ale ať dělám co dělám, prostě mi na palci do pár hodin prasknou. Nehty mám dokonale zapilované od pedikérky, boty mám drahé kožené, takže je to jednoznačně tím tragickým materiálem. Existuje vůbec nějaká fakt luxusní značka, která počítá s tím, že máte palce? Mám si snad koupit silonky za pět tisíc, aby vydržely jeden večer? Poraďte, protože jestli se mi zas někde na večeři prodře palec, tak mě z těch šuntů už asi odvezou
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Tyjo… to se mi nestalo asi u žádných silonek ani levnějších ani z calzedonie. To zašij ne?
Nebo se to pak párá až nahoru? Nemůže být příčina v obuvi? Děje se ti to v různých botách? Nebo ve špatné velikosti? Že by byly malé a látka se moc napínala?
Ještě mi prosímtě řekni jakou roli v tom hraje fakt že přítel ti nevěří, že to není tvoje vina. ![]()
Skúsila by som reklamovať palce. Evidentne ešte nepochopili, že keď nosíte výhradne Calzedoniu, nemôžu sa správať ako obyčajné palce z MHD.
@Marrixie Většinou mi vykoukne celý palec, naštěstí se to nepáře a děje se to hlavně v kozačkách. Ten můj přítel – potřebovala jsem nějakej úvod
plus si ze mě kvůli tomu pořád dělá srandu. Mě by spíš zajímalo, jak se tobě ty silonky nikdy neprotrhly
@Sofiibejakova Závisť nie. Skôr ma pobavilo, že aj pančuchy už majú triedne rozdelenie.
Silonky se mi trhají běžně a je fuk, jakou značku zrovna použiju - ještě snad nikdy se mi to ale nestalo zrovna na palci. Pokud už samy od sebe, tak v rozkrokovém švu… ale spíš sama o něco zatrhnu.
Možná to teda může být tím, že jako správná umaštěná ženská jezdím i v MHD… to mne nenapadlo, zamyslím se nad tím.
@Silverine247 Když jdeme po večeři k příteli nebo na privátní akci, tak se samozřejmě zouvám. A odmítám před ním i před ostatními vypadat jak neupravená chudera s děravou silonkou
@Sofiibejakova píše: Více
A to se ti to stava pokazde, v ruznych botach?
Jedno je isté, nestáva sa to v MHD
nemohla som si pomôcť, pretoze strašne závidím
![]()
@Sofiibejakova píše: Více
Tak do kozaček nos ještě slabé ponožky, které sundáš při zouvání bot.
Ale podobnou diskusi jsem tu před pár měsíci zaznamenala. Tam byl zase problém při zouvání kozaček při výuce ve škole. Ale styl psaní byl hodně podobný…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat