Děravé silonky na palcích
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Forest Pilgrim Vidím, že ti žiju v hlavě, tak si dál pěkně seď v té MHD a dýchej
Děje se mi to samé, bez ohledu na to, jak drahé silonky mám. Domnívám se, že u mne je to způsobeno stylem chůze - chodím docela rychle, tak asi jak ten palec víc naráží, tak se rychle prodře ven ![]()
Mno tak ty kozačky asi zatím vypadají na hlavního podezřelého. Ale ta ponožka do toho je určitě fajn postřeh. Já nosím silonky bez ponožek jedině do lodiček, tak treba je to i tim.
@Sofiibejakova Tak v MHD ešte posedím, ale dýchať už radšej nebudem. Calzedonia, kozačky a privátne akcie, kde sa všetci vyzúvate… z takého luxusu sa mi normálne zatajuje dych. ![]()
@nozu píše: Více
Taky jsem si na ni vzpomnela, vystajlovana hogo fogo s dirama na palcich. ![]()
@Silverine247 píše: Více
Taky, bohužel si občas pamatuju i to, co fakt nechci
bylo to tu někdy na jaře, studentka medicíny ani za několik měsíců nedokázala přijít na to, jak vytunit luxusní outfit tak, aby jí nečouhaly palce ven ![]()
@Sofiibejakova píše: Více
Tak si pod silonky dej ponožky - takové ty ťapky.
Já silonky nenosím, dceři se to neděje, punčocháče nosí hlavně od Evony a občas Calzedonia.
Příspěvek upraven 28.08.26 v 13:28
@nozu píše: Více
To bude ona. Balerínky do laboratoře s na pitevnu. ![]()
@Havlova píše: VíceŽe jo? Ten styl psaní byl dost specifický. Nakonec jsme v jejím podání byly všechny ubohé nemoderní slepice, co se neumíme moderně obléknout.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat