Samovolný potrat - 5tt

Anonymní
26.7.20 14:33

Samovolný potrat - 5tt

Dnes se mi spustil samovolný potrat. Já měla zamlklé těhotenství. Mám jet do nemocnice nebo počkat jak to samo přestane? Mám chvilkama křeče v břiše. Chci to přirozeně. K doktorce jdu ve čtvrtek.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
26.7.20 15:04
@Anonymní píše:
Dnes se mi spustil samovolný potrat. Já měla zamlklé těhotenství. Mám jet do nemocnice nebo počkat jak to samo přestane? Mám chvilkama křeče v břiše. Chci to přirozeně. K doktorce jdu ve čtvrtek.

Nemusíš nikam, pokud nekrvacis nějak brutálně.. Dr tě pak zkontroluje, zda odešlo vše.. Vyhnes se kyretazi, pro tělo je to menší zátěž..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
26.7.20 15:29
@Anonymní píše:

Když to chceš přirozeně tak nikam nelez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
26.7.20 16:43
@Anonymní píše:

Nikam nemusíš, jen hlídej aby si hodně nekrvácela, jinak rychle do nemocnice. Potrat může být dost bolestivý, tak uvidíš. Po bolestech můžeš hnedka na gyndu, udělá ultrazvuk a zjistí zda tam ještě něco nezůstalo náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.20 16:59

Zakladatelka

@Vveronika90 píše:
Nikam nemusíš, jen hlídej aby si hodně nekrvácela, jinak rychle do nemocnice. Potrat může být dost bolestivý, tak uvidíš. Po bolestech můžeš hnedka na gyndu, udělá ultrazvuk a zjistí zda tam ještě něco nezůstalo náhodou.

Krvácím o trochu víc jak při prvním dnu menstruace. Jdu 1× po 15 - 20 minutách na záchod a při mírném zaplacení, vyletí 2 větší kusy. Bolesti jen nárazové. Chvilku před odchodem na záchod. Nezdá se mi to nějak hrozné. Zítra zavolám svojí doktorce a povím jí průběh. Na internetu doporučují pít kontryhelový čaj.

• Citovat
  • Upravit
1063
26.7.20 17:05
@Anonymní píše:
Krvácím o trochu víc jak při prvním dnu menstruace. Jdu 1× po 15 - 20 minutách na záchod a při mírném zaplacení, vyletí 2 větší kusy. Bolesti jen nárazové. Chvilku před odchodem na záchod. Nezdá se mi to nějak hrozné. Zítra zavolám svojí doktorce a povím jí průběh. Na internetu doporučují pít kontryhelový čaj.

Já měla pátek až neděle mírné bolesti, jak kdyby menstruace a krvácení bylo taky jak u menstruace. V neděli nad ránem jsem měla bolesti veliké, proběhl my 10 hodinový potrat, kontrakce a křížové bolesti prostě bolesti jak u porodu. Odpoledne jsem potratila do záchodu. :? Ty kusy jak píšeš jsou normální, můžou být hodně velké tak se nelekej. Zítra na gyndu určitě zavolej. :palec: 5 tt nebude nejspíš tak hrozný, já byla 13tt už. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.20 17:26
@Vveronika90 píše:
Já měla pátek až neděle mírné bolesti, jak kdyby menstruace a krvácení bylo taky jak u menstruace. V neděli nad ránem jsem měla bolesti veliké, proběhl my 10 hodinový potrat, kontrakce a křížové bolesti prostě bolesti jak u porodu. Odpoledne jsem potratila do záchodu. :? Ty kusy jak píšeš jsou normální, můžou být hodně velké tak se nelekej. Zítra na gyndu určitě zavolej. :palec: 5 tt nebude nejspíš tak hrozný, já byla 13tt už. :zed:

Je mi líto, že v 13tt si o miminko také přišla. Já u prvního syna byla nucená jít na vyvolání porodu v půlce 5 měsíce. Už jsem byla v čekárně. Doktor nás premluvil ať to neděláme. Syn neměl uzavřený pupík a některé orgány měl venku. Je mu teď 9 let a úplně zdraví. Teď už tento problém berou normálně. V tu dobu všechny těhotné měli jít s touto vadou ukončit těhotenství. Druhé těhotenství úplně v pořádku. Tohle bylo moje 3 těhotenství. Tady takové ukončení těhotenství beru lépe než když bych měla jít na vyvolání v pozdějším.

• Citovat
  • Upravit
1063
26.7.20 17:37
@Anonymní píše:
Je mi líto, že v 13tt si o miminko také přišla. Já u prvního syna byla nucená jít na vyvolání porodu v půlce 5 měsíce. Už jsem byla v čekárně. Doktor nás premluvil ať to neděláme. Syn neměl uzavřený pupík a některé orgány měl venku. Je mu teď 9 let a úplně zdraví. Teď už tento problém berou normálně. V tu dobu všechny těhotné měli jít s touto vadou ukončit těhotenství. Druhé těhotenství úplně v pořádku. Tohle bylo moje 3 těhotenství. Tady takové ukončení těhotenství beru lépe než když bych měla jít na vyvolání v pozdějším.

Ježíš, no to je taky strašný!, ale hlavně, že syn je v pořádku! :hug: Já jsem potratila teďka v dubnu a od té doby se nám ještě nezadařilo, chceme druhé mimčo a nějak nemáme štěstí. :zed: Tak ty se hlavně drž a dej potom vědět jak si dopadla, hlavně ať nemusíš na revizi. :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.20 19:06
@Vveronika90 píše:
Ježíš, no to je taky strašný!, ale hlavně, že syn je v pořádku! :hug: Já jsem potratila teďka v dubnu a od té doby se nám ještě nezadařilo, chceme druhé mimčo a nějak nemáme štěstí. :zed: Tak ty se hlavně drž a dej potom vědět jak si dopadla, hlavně ať nemusíš na revizi. :think: :roll:

Musíš se dát do klidu. Já se jednou snažila 4 měsíce. Furt počítání ovulace atd a furt nic
Potom jsem přestala a ani na to nemyslela. Bum a přišlo to úplně samo. Uvidíš ono se zadaří. Nevím ale asi už to skončilo. Teď už jen jako při normální menstruaci. Bolest a proces trval cca 4 hodiny. Doufám, že je všechno venku. 🙏

• Citovat
  • Upravit
1063
26.7.20 19:39
@Anonymní píše:
Musíš se dát do klidu. Já se jednou snažila 4 měsíce. Furt počítání ovulace atd a furt nic
Potom jsem přestala a ani na to nemyslela. Bum a přišlo to úplně samo. Uvidíš ono se zadaří. Nevím ale asi už to skončilo. Teď už jen jako při normální menstruaci. Bolest a proces trval cca 4 hodiny. Doufám, že je všechno venku. 🙏

Tak super :dance: tak zajdi na kontrolu na gyndu a na ultrazvuku uvidí víc, ale snad jo! :think: Já se snažím na to nemyslet, šle občas to prostě nejde. :nevim: Ono to přijde sz bude čas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.20 11:10

Zakladatelka

@Vveronika90 píše:
Tak super :dance: tak zajdi na kontrolu na gyndu a na ultrazvuku uvidí víc, ale snad jo! :think: Já se snažím na to nemyslet, šle občas to prostě nejde. :nevim: Ono to přijde sz bude čas..

Ahoj, venku všechno ještě není. Prý to vypadá ale dobře. Děloha se dává pomalu do pořádku. Mám pít čaj z maliníku. Ve čtvrtek ráno jdu na kontrolu.

• Citovat
  • Upravit
1063
28.7.20 11:39
@Anonymní píše:
Ahoj, venku všechno ještě není. Prý to vypadá ale dobře. Děloha se dává pomalu do pořádku. Mám pít čaj z maliníku. Ve čtvrtek ráno jdu na kontrolu.

Ahoj :mavam: při první kontrole jsem neměla taky všechno úplně pryč, při další už bylo jen minimum a to potom odešlo s menstruaci. :palec: Takže držím moc palce, ať to postupně všechno odejde a nebude nutná revize. :roll: Neboj, to půjde samo - tělo si poradí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.20 12:04

@Vveronika90
Při druhé návštěvě jsem byla poslána do nemocnice a tak mi doktorka dala injekci. Bohužel ani dvě injekce mi nepomohly. Musela jsem na revizi dělohy. Zákrok měl trvat 10 minut. Na konec ale při zakroku se zjistilo, že placenta byla přirostlá k jízdě po císařském řezu. Zákrok diky tomu trval delší dobu. Teď ležím doma. Trochu se mi motá hlava asi po uspání.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.20 13:11
@Anonymní píše:
@Vveronika90
Při druhé návštěvě jsem byla poslána do nemocnice a tak mi doktorka dala injekci. Bohužel ani dvě injekce mi nepomohly. Musela jsem na revizi dělohy. Zákrok měl trvat 10 minut. Na konec ale při zakroku se zjistilo, že placenta byla přirostlá k jízdě po císařském řezu. Zákrok diky tomu trval delší dobu. Teď ležím doma. Trochu se mi motá hlava asi po uspání. [
  • Citovat
  • Upravit
330
5.6.21 18:53

samovolný potrat v 5tt

Holky prosím o radu myslela jsem si, že jsem těhotná poslední menzes 29.4. teoreticky bych byla v 5tt test pozitivní.
Včera v noci krvácení šla jsem na pohotovost a test těhu negativní a nic na monitoru neviděli. Žádné těhotenství poradíte mi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty