Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chci se zeptat. Byli jsme s manželem na genetickém vyšetření kvůli dvoum ZT. Bylo nám řečeno, že když bude vše ok tak nám výsledky přijdou poštou, a kdyby něco našly že nám budou volat. Dneska přišly výsledky jen manželovi. Chodí výsledky každému zvlášť nebo se mám obávat, že u mě něco našli. Děkuji za odpovědi
Nám přišla jen jedna zpráva, kde jsme měli výsledky oba, ale to bude asi všude jinak ![]()
Aha, v záhlaví je právě nadepsán jen manžel a výsledky mužského hormonu.
Tak nevím jestli nejsem pako, ale mám tady jen Karyotyp partnera.
Poštou??? Vždyť tomu laik nemůže vůbec rozumět… My teda byli pro vysledky osobně a lékařka nám je hlavně vysvětlila teda…
@Oli.Lyon ano poštou. Proč by nerozuměl? Měli jsme hodinovou konzultaci kde nám doktorka všechno vysvětlila. Pokud by se něco dělo tak volají. U nás vše ok to se z dopisu pochopit snad dá. ![]()
@Sisres a měli jste v tom dopisu Karyotyp obou? Mě přijde divné že je tam jen manžel.
@Sisres píše:
@Oli.Lyon ano poštou. Proč by nerozuměl? Měli jsme hodinovou konzultaci kde nám doktorka všechno vysvětlila. Pokud by se něco dělo tak volají. U nás vše ok to se z dopisu pochopit snad dá.
No ja so myslim, ze nejsem úplně blbá, ale ten elaborat, co jsme dostali, jsem teda vysvětlit potrebovala. 🤔 Oni nam to taky poslali, šifrované v mailu, ale bez vysvětlení bych z toho pochopila jen to, ze se nic neděje, ale to by mi teda nestacilo, ale jako v poho, kdyz píšeš hodinová konzultace, tak je to stejné jak u nas, ale to jsem hned nepochopila, tady se zminovaly jen vysledky postou… ![]()
@Mona92 ano… Taky to přišlo na manžela, ale úplně dole jsem byla uvedena já. To je divné tak si tam zavolej a zeptej se.
Nám přišel dopis s vyhodnocením obou. Dělali i Karyo.
A myslím, že tam byl i závěr.
@Ginuš závěr je tam psaný, ale doslova jen pro,, partnera'' že nenašli známky mutací, tak nevím zavolám si ke svému doktorovi aby mi to vysvětlil.
@Ginuš závěr je tam psaný, ale doslova jen pro,, partnera'' že nenašli známky mutací, tak nevím zavolám si ke svému doktorovi aby mi to vysvětlil. A výsledky Karyo tam má taky jen manžel.
@Mona92 zavolej. Já tam měla i imuno atd. Dělali mi snad vše co šlo. Oni myslím posílají výsledky i na gyndu, pokud se to nezměnilo
Ahoj holky tak dneska jsem byla na gyndě a opravdu došly výsledky jen manželovi. Tak nevím kde jsou moje. ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.