Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
No to by byl blazen. S tim papirem co podepise ho můžeš nechat zapsat do RL a bude platit alimenty jak mourovaty. A to i kdyz pouzijes darcovske sperma.
Není jednodušší si zajít někam na párty a užít si parádní noc ![]()
Hele, kdybys napsala, že jsi se rozhodla být maminkou bez otce, tak by mě to nenadzvedlo tak, jako když napíšeš, že budeš samoživitelkou dobrovolně. Ten kdo by se totiž dokázal po rozhodnutí živit a obstarat vlastní silou se jako „samoživitelka“ nenazývá. Takže z toho dedukuji: Nechám si udělat dítě, od otce raději nic nechci, stát mě zajistí…je to tak?
Ok, ale hlavně pak nežádej po státu žádné dávky. ![]()
A nebylo by lepší hezky po staru na diskotéce?
K tomuto se ti snad nikdo neupíše. Ne?
Ono chlapy spíše baví ty děti dělat, než dávat vzorek do kelímku…
Nedávno tady byl týpek, ten zas za stejným účelem - udělat dítě a zdejchnout se - hledal ženu. Léta bezúspěšně, předtože jako bonus nabízel latifundie na Šumavě jako dědictví pro dítě.
Cca o 2 měsíce jste se tu minuli.
No…tak proste ivf s anonymnim darcem? To v cr neni problem…
@chs.jasmin píše: Více
Tak třeba paní táhne na 40, to by asi na diskotéce moc neuspěla.
@0Kami0 píše: Více
No to je problém, tohle u nás nejde. Musela by do zahraničí.
@Parfem_z_hadovky píše: Více
Ale jo. Podpoř to alkoholem a hned se najdou chlapi, kteří budou brat vše co dýchá ![]()
@Parfem_z_hadovky píše: Více
Treba uspěla. Ale kolikrát by to musela opakovat?
@0Kami0 píše: Více
I tomu potřebuješ toho otce, co se podepíše…
Po několika neúspěšných vztazích jsem se rozhodla, že budu mít dítě sama bez partnera. Proto touhle netradiční cestou hledám chlapa, který by chtěl po sobě zanechat potomka, ale zároveň se s ním nechce vídat ani ho živit. Chlap nebude mít žádné povinnosti ani nároky na dítě. Potřebuji jen doprovodit na kliniku, podepsat papíry a darovat sperma. Popřípadě kdyby někdo věděl o klinice, kde to dělají i bez přítomnosti partnera (jen v ČR) budu ráda za rady.