Samoživitelky a sex?

Anonymní
15.1.23 22:42

Samoživitelky a sex?

Zdravím všechny samoživitelky,
V první řadě musím uvést na pravou míru, že i já patřím mezi Vás. Vím, že je těžké zvládat vše sama, děti, práce, domácnost.. Ale, mám takovou otázku. Jak to prosím Vás děláte, když cítíte, že Vám chybí sex, když pominu masturbaci? V poslední době totiž intenzivně pociťuji touhu, aby mě někdo hladil, líbal.. Sex na jednu noc mi přijde.. No nejsem na to tip. Jak to řešíte? Jsem sama rok a trochu mi to leze na mozek :think: Vím, že to zní hloupě, ale jak to řešíte? Našli jste si snad nějakého „kamaráda na sex“? díky za případné příspěvky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2721
15.1.23 23:28

Ne, nezní to hloupě. Zní to úplně normálně. Našla jsem si partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
15.1.23 23:34
@Anonymní píše:
Zdravím všechny samoživitelky,
V první řadě musím uvést na pravou míru, že i já patřím mezi Vás. Vím, že je těžké zvládat vše sama, děti, práce, domácnost.. Ale, mám takovou otázku. Jak to prosím Vás děláte, když cítíte, že Vám chybí sex, když pominu masturbaci? V poslední době totiž intenzivně pociťuji touhu, aby mě někdo hladil, líbal.. Sex na jednu noc mi přijde.. No nejsem na to tip. Jak to řešíte? Jsem sama rok a trochu mi to leze na mozek :think: Vím, že to zní hloupě, ale jak to řešíte? Našli jste si snad nějakého „kamaráda na sex“? díky za případné příspěvky.

Najít si partnera. ;) Sice tuhle potřebu vyřeší kamarád s výhodami ale v domácnosti ti to nijak nepomůže :kytka:
A hlavně lépe vybírat a být opatrnější abys neměla pak další dítě na krku zase sama :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.23 23:34

Kamarádka/samoživitelka mi zrovna nedávno představila svého přítele, ačkoliv to začalo jen kamarádstvím s výhodami. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.23 06:13

Mam kamarady s vyhodami, neplanovala jsem to tak, ale najit partnera se vsim vsudy je opravdu tezke, navic bych na nej nemela moc casu a asi bychom se oba trapili. Neni to idealni, ale lepsi nez nic…jsou to kluci, ktere mam rada, popovidame si, je tam chemie, ale kazdy ma nejake ale, jako stale partnery bych je nechtela.

• Citovat
  • Upravit
849
16.1.23 07:55

Tak to nevím.. Jedině snad ten kamarád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
16.1.23 07:57

Je to fakt těžké.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.23 08:02

Děkuji Vám za Vaše upřímné odpovědi :kytka:

Najít si kamaráda s výhodami je asi dobrá cesta. Protože musím souhlasit s anonymní, že najít stálého partnera je prostě těžké. Hlavně tedy proto, že si to prozatím vlastně nedokážu představit. Nevím proč, ale najednou mi to připadá, že ho nebudu umět zakomponovat do svého života. Jsem jen samá práce nebo jsem s dítětem. Ven chodím tak nakoupit a jednou za půl roku se dostanu s kamarádkami ven.. Ani se nemám kde seznámit. :roll: takže to vypadá, že asi oslovím nějakého kamaráda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14613
16.1.23 08:11
@Anonymní píše:
Děkuji Vám za Vaše upřímné odpovědi :kytka:Najít si kamaráda s výhodami je asi dobrá cesta. Protože musím souhlasit s anonymní, že najít stálého partnera je prostě těžké. Hlavně tedy proto, že si to prozatím vlastně nedokážu představit. Nevím proč, ale najednou mi to připadá, že ho nebudu umět zakomponovat do svého života. Jsem jen samá práce nebo jsem s dítětem. Ven chodím tak nakoupit a jednou za půl roku se dostanu s kamarádkami ven.. Ani se nemám kde seznámit. :roll: takže to vypadá, že asi oslovím nějakého kamaráda :mrgreen:

Tak já bych se asi nesnazila to nějak přesně pojmenovat, nech to plynout :lol: proste chlapa na sex (ale nejlepe nezadaneho, už jen proto, aby ti pak nevolala naštvaná partnerka, a abys měla čistě svědomí), no a když ten sex bude dobrej i po par měsících a vydrží to, bude vám fajn, tak se třeba uvidí, co dal ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.23 08:16
@JiříkMazlík píše:
Najít si partnera. ;) Sice tuhle potřebu vyřeší kamarád s výhodami ale v domácnosti ti to nijak nepomůže :kytka:
A hlavně lépe vybírat a být opatrnější abys neměla pak další dítě na krku zase sama :andel:

Děkuji za odpověď. To se snadno řekne, lépe vybírat.. S bývalým jsme byli 13 let. Opravdu nikdo nevěděl, co je vlastně zač. :zed: takový zlatý člověk. A pak se ukáže, že polovinu vztahu profesionálně lhal. Tak jak mám pak někomu věřit a měnit svůj i dcerky život.. Už takhle si přijdu že vše zkazim. Že nemám asi odhad na „správného“ partnera. Ale zároveň si nedokážu pomoct a někoho bych už potkat chtěla, protože ten fyzicky kontakt mi zkrátka chybí.. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.23 08:20

@Semtex Máš naprostou pravdu.. A chlap vlastně na sex by byl, tedy on by chtěl, ale je ženatý. Čili Teda asi nic. I když láká mě, ale zavání to průšvihem. :D

• Citovat
  • Upravit
1794
16.1.23 08:45

Já se přiznat, že už roky akorát tak pravačka, jak se říká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.1.23 12:25

Upřímně, na takové „kraviny“ nemám čas. Jsem buď v práci nebo s dětmi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
16.1.23 14:16

Kamarád s výhodami -kdo to spojení vymyslel…to je absolutní pi…
Ale asi to líp zní, než hledám chlapa který by mě vyšu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.23 22:06

@Tamtama A to ti partner nebo někdo na to mazlení nechybí..? Promiň že se ptám asi blbě, ale nedá mi to. Obdivuji tě, pokud to dokážeš tak snadno hodit za hlavu, ale mě je i smutno z toho být pořád jen sama s dítětem. Asi si to neumím užít být jen s dítětem a v práci a být v pohodě, nebo nevím, ale mému tělu to nestačí a hlásí se o slovo. Ignoruji ho docela dlouho, ale jde to tak věčně? Mám být jako Otec Školastik z pohádky a říkat si „Své touhy jsem řádně umrtvoval a tak přijdu do nebe“? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí