Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte nějaké zkušenosti se šamponem Hair Jazz. Je na to spoustu ohlasů ale cena je dost vysoká. ![]()
No taky me to zajímá. Je.mi podezřelý to, že jsou pouze kladné recenze ![]()
Taky mě dost zajimá…uvažuji že bych koupila, ale aby to za tu cenu stálo že…
![]()
Dobrý den, oživuji téma. Stále nikdo zkušenost s Jazz Hair? Je toho teď plno na FB a myslím, že klasika kladné recenze nechají a negativní smažou? Taky se totiž divím, že všude jen jak je to skvělé…
No mě psala jedna paní že negativní recenze smažou!!!a že si ho koupila a niiic vuuubec nic!!!tak sem ji poděkovala že mi ušetřila nemalé penze!!! ale naštěstí sem objevila jiny doopravdy fungující šampon a dceři vlásky rostooou
jestli chcete napiště mi *** ![]()
edit admin - odstraněn email
@kotipa píše:
No mě psala jedna paní že negativní recenze smažou!!!a že si ho koupila a niiic vuuubec nic!!!tak sem ji poděkovala že mi ušetřila nemalé penze!!! ale naštěstí sem objevila jiny doopravdy fungující šampon a dceři vlásky rostoooujestli chcete napiště mi ***
muzu poprosit
@kotipa píše:
No mě psala jedna paní že negativní recenze smažou!!!a že si ho koupila a niiic vuuubec nic!!!tak sem ji poděkovala že mi ušetřila nemalé penze!!! ale naštěstí sem objevila jiny doopravdy fungující šampon a dceři vlásky rostoooujestli chcete napiště mi ***
To jsem taky někde postřehla. Jinak na YouTube je myslím video, kde to jedna slečna zkouší a po 2 měsících teda výsledek spíš není. Takže bych řekla, že to je zas jen reklama. Navíc urychlit růst nejde, stejně jako zrychlit růst člověka do výšky - je to geneticky dáno. Čili slibují nesmysly. Nicméně probudit růst vlasů, aby z vlasových folikulů, které „spí“, rostly nové vlasy, by prý jít mělo…teda podle kadeřnice. Snad teda nekecá
Takže nějaké vlasové sérum na zhuštění vlasů a aby tolik nevypadávaly, to proč ne…
@kotipa ahojky můžu taky poprosit název toho šamponu děkuji.
dobrý den mohla bych poprosit o název toho šamponu který jste zmínila ? dekuji mnohokrát
Ahoj holky..ja zkusenosti s Hair jazz mam ze začatku super pocit měla jsem i pocit ze mi vlasy rostou..ale po nejake dobe me po nem zacala silene svedit hlava..k samponu vam prijde i kondicioner ktery je skvely!
Pisi ze by to melo vydrzet tusim mesic ale ty tuby jsou oprvdu velke takze aji 2 mesice
![]()