Samsung S5610

1583
20.3.13 14:00

Samsung S5610

Chci se zeptat jestli máte někdo tento telefon (Samsung S5610)? Jste spokojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14546
20.3.13 14:01

Já ho mám :lol: 1999,– mě stál a myslim, že za ty prachy super. šlo mi hlavně o ten foťák a aby měl telefon klávesnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
20.3.13 14:35

Děkuji :D já už právě dotykáč nechci a tento se mi líbí… Jak dlouho vydrží baterie? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
20.3.13 14:44

Já ho mám rok a mám ho vlastně neustále v ruce, hodně využitej a ješě teď tak 3 dny, když jedu na dovolenou, tak nabíjím jednou za tejden ;)
líbí se mi ten velkej display a ten foťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
20.3.13 15:39

To je super…ten dotykáč jsem musela nabíjet každý den nebo obden :roll: děkuji moc za informace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.5.13 09:11

Holky taky o něm uvažuju..píšou se na té spojené klávesnici dobře sms? prý se tam neobjevují zmeškané horovy a sms na displey když je zamčený je to pravda? Jo a ten pás s tím výběrem menu nahoře na displey dá se dát pryč? když si tam dám fotku nebo uvodní obrázek tak přes něj nechci mít pás s nabídkou :( Jo a stalo se vám, že by se vám sám otevřel - prý se otvírá jen na jedno tlačítko a občas se to stane..jo a je to celkem plasták, jak vydrží nějaké pády? díky za odpo

• Citovat
  • Upravit
3066
15.5.13 11:18

@smurfka tenhle mobil mám už taky delší dobu a je parádní i když mínusy má :) A hovory a sms se mi ukazují normálně a mobil mám zamčení :)
Když se aplikuje obrázek opravdu ten pásek tam je, ale jde přes něj vidět tak si nemyslím že by to byl takový problém ;)
myslím odemykání mobilu??? jestli jo tak opravdu je to na jedno tlačítko což je nevýhoda, protože se to podaží otevřít i mé 15 měsíční dcerce :(
Mobil mi tedy už nekolikrát spadl, ale ještě mi neprakl :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.5.13 12:12

@sxaxnxdxrxa
a v čem vidíš ty, ty minusy?

• Citovat
  • Upravit
3066
15.5.13 12:38

@smurfka že mi malá odemkne mobil díky tomu jednomu tlačítku a zahajuje mi hovory :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
20.5.13 11:23

Tak pásek jsem uspěsně z obrazovky vymazala tak jsem spokojená:o)) přibližovat foták jde jen když není nastavený na 5megapixlu ale když si ho nastavíte na mín, tak přibližovat jde, ale ne nejak výrazně, takže nic moc.
Jinak mi vadí že není spořič displeje, byla jsem zvyklá na něm mít hodiny a ted když se chci podívat kolik je hodin tak musím na něco kliknout aby se aktivovala obrazovka..ale zatím jsem spokojená..i když vkládání smajlíku je taky blbě vyrešené ale dá se na to zvyknout…super

• Citovat
  • Upravit
smurfka
23.7.13 08:00

Holky stáhly jste si na něho někde hry z compu? ten výběr her co tam je, je dost ubohý, tak bych chtěla něco stáhnout ale nevím jak a kde..

• Citovat
  • Upravit
aminkadf
23.7.13 08:26

Zkus zedge.com nebo google play („obchod“ ze vším pro mobili) mela by to byt aplikace v tel

• Citovat
  • Upravit
smurfka
23.7.13 08:31
@aminkadf píše:
Zkus zedge.com nebo google play („obchod“ ze vším pro mobili) mela by to byt aplikace v tel

na tom prvním jsem našla jen tapety, tony a tak, ale hry ne..navíc nevím jestli když nějakou hru najdu to mám nejdřív stáhnout do compu a pak nějak uložit na mobil, nebo stahovat hned na mobil? když jsem měla sonny nechala jsem si poslat zprávu s hrou a ta se mi hned uložila do mobilu, tady nevím no.. :think:

• Citovat
  • Upravit
aminkadf
23.7.13 08:40

@smurfka Pokud máš net v tel. tak mužes stahovat rovnou do mobilu :) Jinak mužes v klidu koukat v PC a pak do mobilu. Jinak máš pravdu na zedge jsou jen tapety a tony :oops:

Pak už me napadá ten obchod google play… :think:

Ale třeba někdo ještě poradí :kytka: :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1