Vysavač, který stírá
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vysavač který stírá
Ahoj holky, viděla jsem někde v reklamě vysavač, který luxuje a zároveň i stítrá. Nemáte s tím některá zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Myslís robotický vysavač? Já ho měla, luxoval a zároveň vytíral. Byl poměrně ok, ale trvalo to dlouho a fakt ho chce pouštět jen když nejste doma, je hlučný jak blázen…
- Citovat
- Upravit
Myslís robotický vysavač? Já ho měla, luxoval a zároveň vytíral. Byl poměrně ok, ale trvalo to dlouho a fakt ho chce pouštět jen když nejste doma, je hlučný jak blázen…
- Citovat
- Upravit
@iveta299 Já uvažovala o tomto . Nakonec jsem to vzdala kvůli ceně. Ale snad pomůžou alespoň recenze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám trochu zmatek v tom, co znamená mokré vysávání. Někde je to asi braný jako že má vodní filtr a vysává do vody, někde zase jako že se s ním může vysávat tekutina a já chci ten stírací, klidně si i připlatím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iveta299 Tak to myslím, že ten z odkazu splňuje. Já když to hledala, tak jsem objevila snad jen tento ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já čekala vyšší cenu ale tohle je fakt moc, kdyby tu byl alespoň někdo, kdo s tím má zkušenost, nerada bych aby moje poctivě vydělaná mateřská letěla oknem
ale na druhou stranu, kdyby to fakt fungovalo jak má, tak budu nejštastnejší na světě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já philips mám a jsem spokojená. Ale má i pár ale- na plovoučku je výborný, na lino už tolik ne, nechává u zdi nevytřený dvoucentimetrový pás, ale drobky vysaje. Mám ho třičtvrtě roku a už mi tolik nedrží ty „packy“ na nádobku s vodou, musím si to přidržovat gumou.
ALE JSEM RÁDA ŽE HO MÁM NIC NENAHRADÍ TO ŽE ZVLÁDNE DVĚ VĚCI NAJEDNOU A ZAMETÁNÍ A VYTÍRÁNÍ JSEM NESNÁŠELA.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a dost se tím ušetří na čistícím prostředku oproti vytírání
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@misa027 píše:
Já philips mám a jsem spokojená. Ale má i pár ale- na plovoučku je výborný, na lino už tolik ne, nechává u zdi nevytřený dvoucentimetrový pás, ale drobky vysaje. Mám ho třičtvrtě roku a už mi tolik nedrží ty „packy“ na nádobku s vodou, musím si to přidržovat gumou.
ALE JSEM RÁDA ŽE HO MÁM NIC NENAHRADÍ TO ŽE ZVLÁDNE DVĚ VĚCI NAJEDNOU A ZAMETÁNÍ A VYTÍRÁNÍ JSEM NESNÁŠELA.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iveta299 píše:
A myslíš že zvládne i vinyl? je to matná podla s reliéfem (jakoby u dřeva byla hmatatelná ta kresba suků a tak. aby to nenechávalo nějakej bordel. Dvoucentimetrovej proužek přežiju. Na ty naše galeje bych ho fakt užila. Za recenzi moc děkuju
Tak pokud je ten reliéf jen minimální tak asi jo. A ve větších prodejnách se dá tenhle typ vysavače ozkusit. Já ho ze začátku používala jen na plovoučku a na té jede fakt skoro sám. Ted jsme dali do předsíně lino a je ten rozdíl trochu znát musíš použít větší sílu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BMRL píše:
http://www.mall.cz/…y-mop-136134
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iveta299
Zajímalo by mě koupila jsi ten vysavač? Nebo nějaký jiný? Já ten philips aqua trio mám poslední 4 měsíce pořád v opravně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit