Vysavač, který stírá

764
19.3.13 22:20

Vysavač který stírá

Ahoj holky, viděla jsem někde v reklamě vysavač, který luxuje a zároveň i stítrá. Nemáte s tím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
caaarooo
19.3.13 22:26

Myslís robotický vysavač? Já ho měla, luxoval a zároveň vytíral. Byl poměrně ok, ale trvalo to dlouho a fakt ho chce pouštět jen když nejste doma, je hlučný jak blázen…

• Citovat
  • Upravit
caaarooo
19.3.13 22:27

Myslís robotický vysavač? Já ho měla, luxoval a zároveň vytíral. Byl poměrně ok, ale trvalo to dlouho a fakt ho chce pouštět jen když nejste doma, je hlučný jak blázen…

• Citovat
  • Upravit
764
19.3.13 22:29

Nene tohle byl klasický ruční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
19.3.13 22:52

@iveta299 Já uvažovala o tomto . Nakonec jsem to vzdala kvůli ceně. Ale snad pomůžou alespoň recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
19.3.13 22:55

Já mám trochu zmatek v tom, co znamená mokré vysávání. Někde je to asi braný jako že má vodní filtr a vysává do vody, někde zase jako že se s ním může vysávat tekutina a já chci ten stírací, klidně si i připlatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
19.3.13 23:00

@iveta299 Tak to myslím, že ten z odkazu splňuje. Já když to hledala, tak jsem objevila snad jen tento :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
19.3.13 23:04

Já čekala vyšší cenu ale tohle je fakt moc, kdyby tu byl alespoň někdo, kdo s tím má zkušenost, nerada bych aby moje poctivě vydělaná mateřská letěla oknem :-) ale na druhou stranu, kdyby to fakt fungovalo jak má, tak budu nejštastnejší na světě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
20.3.13 07:20

Já philips mám a jsem spokojená. Ale má i pár ale- na plovoučku je výborný, na lino už tolik ne, nechává u zdi nevytřený dvoucentimetrový pás, ale drobky vysaje. Mám ho třičtvrtě roku a už mi tolik nedrží ty „packy“ na nádobku s vodou, musím si to přidržovat gumou.
ALE JSEM RÁDA ŽE HO MÁM NIC NENAHRADÍ TO ŽE ZVLÁDNE DVĚ VĚCI NAJEDNOU A ZAMETÁNÍ A VYTÍRÁNÍ JSEM NESNÁŠELA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
20.3.13 07:21

Jo a dost se tím ušetří na čistícím prostředku oproti vytírání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
20.3.13 09:50
A myslíš že zvládne i vinyl? je to matná podla s reliéfem (jakoby u dřeva byla hmatatelná ta kresba suků a tak. aby to nenechávalo nějakej bordel. Dvoucentimetrovej proužek přežiju. Na ty naše galeje bych ho fakt užila. Za recenzi moc děkuju
@misa027 píše:
Já philips mám a jsem spokojená. Ale má i pár ale- na plovoučku je výborný, na lino už tolik ne, nechává u zdi nevytřený dvoucentimetrový pás, ale drobky vysaje. Mám ho třičtvrtě roku a už mi tolik nedrží ty „packy“ na nádobku s vodou, musím si to přidržovat gumou.
ALE JSEM RÁDA ŽE HO MÁM NIC NENAHRADÍ TO ŽE ZVLÁDNE DVĚ VĚCI NAJEDNOU A ZAMETÁNÍ A VYTÍRÁNÍ JSEM NESNÁŠELA.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
20.3.13 12:15
@iveta299 píše:
A myslíš že zvládne i vinyl? je to matná podla s reliéfem (jakoby u dřeva byla hmatatelná ta kresba suků a tak. aby to nenechávalo nějakej bordel. Dvoucentimetrovej proužek přežiju. Na ty naše galeje bych ho fakt užila. Za recenzi moc děkuju

Tak pokud je ten reliéf jen minimální tak asi jo. A ve větších prodejnách se dá tenhle typ vysavače ozkusit. Já ho ze začátku používala jen na plovoučku a na té jede fakt skoro sám. Ted jsme dali do předsíně lino a je ten rozdíl trochu znát musíš použít větší sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
27.3.13 20:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
2.4.13 22:03
Tak tohle jsem nemyslela, to pokud dobře čtu stírat neumí
@BMRL píše:
http://www.mall.cz/…y-mop-136134
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
7.2.14 12:22

@iveta299
Zajímalo by mě koupila jsi ten vysavač? Nebo nějaký jiný? Já ten philips aqua trio mám poslední 4 měsíce pořád v opravně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí