Vysavač, který stírá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
764
7.2.14 12:36

@misa027 koupila, mám ho od září a zatím bez jediného problému - zamilovala jsem se do něj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
7.2.14 12:56

Já jsem s ním taky max. spokojená, jenom teď ty opravy-jednou čerpadlo a dvakrát už nějaké čidlo. Kdyby nestál takové peníze koupila bych si ho znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarča21
19.2.14 18:55

Vysavač se sacim výkonem 250W?

Ahojky všem, vim že sem zrovna muj vysavač nepatří, ale hledala jsem nejčerstvější diskuzy o vysavačích a našla jsem tuhle, tak se chci jen optat na tenhle vysavač http://www.teshop.cz/…or-svc-65gr/ zejtra ho maj mít u nás v Kauflandu za 599kč z 1499kč…ale má sací výkon 250W a já nevim jestli mi vůbec něco vysaje…moc se v tom nevyznám…nikdy jsem vysavač nekupovala, sice používala, ale nikdy mě tyhle věci nezajímaly…ted zajímaj, protože ho chci domu a nechci koupit zbytečnou věc…vysávala bych mezi spárama starých parket drobky od malýho, který tam zašlapal starých a pak až budeme mít koberec - běhouna. Díky za informaci :)

• Citovat
  • Upravit
557
20.2.14 07:52

@Jarča21
Neporadim, nevyznám se v tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarča21
20.2.14 10:50

@misa027 škoda :(

• Citovat
  • Upravit
834
13.9.15 15:34

@iveta299 Ahoj, můžu se prosím zeptat na zkušenost skoro po dvou letech s tímto typem vysavače/vytírače? Už po půl roce tu čtu jakési o opravách..
Nebo nemáte někdo další zkušenost, třeba s těmi novějšími typy 7080 nebo 7088? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
13.9.15 18:36

Já ho měla na opravě jednou (ale nebyla to technická závada motoru), ale špatná packa, která drží nádržku - nádržka vypadla a rozbila je. Obě nádržky mám pojištěné gumičkou - časem se ty packy ochodí. Ale jinak naprostá spokojenost, už bych bez něj snad nemohla být. Ušetří spoustu práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
3.11.17 08:25

Dej sem znovu odkaz, nejde otevřít.

nicméně doposud jsem na vytírací luxy četla dost špatné recenze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
3.11.17 08:33

Ten clean profi bych dala ruku do ohně za to, že ti tvůj problém nevyřeší. druhý odkaz nevím co myslíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14638
3.11.17 08:57

@Kacabacka Ahoj, já už jsem taky o něčem takovém uvažovala, ale jak píše @Alyss1, recenze na Heurece byly takové půl na půl v lepším případě a došla jsem k názoru, že bych to stejně musela dělat klasicky mopem, aby to bylo podle mých představ :D Takže asi i záleží na tom, jak jsi náročná, ale z toho, co píšeš o těch šmouhách atd., tak si myslím, že to asi taky není úplně pro tebe. K těm robotickým mopům, mám zkušenost akorát s vysavačem a časem jsem ho pouštěla jen v místnostech, které měly dost volného prostoru, jakmile bylo víc nábytku, stálo to za prd, furt se někde zasekával, dvacetkrát objížděl kolem stolku apod. Ale je to už pár let a byl to levnější model, třeba teď už jsou sofistikovanější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
3.11.17 22:17

Nevím z jakého důvodu, ale můj příspěvek je smazaný… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie