Vysavač Eta Canto

261
20.3.13 09:38

Vysavač Eta Canto-dotaz

Ahoj, máte někdo tento vysavač? Nedávno jsme ho objednali v internetovém obchodě a nevím, zda není poškozen. U hlavní otočné hlavice mám jeden problém a nevím, zda je to vada výrobku nebo to má Eta již takto navrženo. Lze tam mechanickou páčkou vysunout kartáček, ale pokud ho zamáčknu, tak tento kartáček nezajede úplně zpátky do hlavice, ale zůstane trošku vysunutý. Včera jsem s ním vysávala koberec v ložnici a hlavice se díky tomu stále otáčela na stranu. U minulého vysavače bylo toto také, ale když se kartáček zasunul, tak zajel úplně dovnitř hlavice a nijak nepřekážel. Zdá se mi to hodně nepraktické a obávám se, že to je nějaká vada. Pro lepší info přikládám foto s vysunutým (foto 1) i zasunutým (foto 2)kartáčkem. Navíc jsme ho použili doma zatím 2× a vysavač vypadá již docela omšele. Tak nevím, zda jim ho nevrátit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26
9.8.13 09:49

Dobrý den, já mám Canto a kartáč by měl po zasunutí zajet dovnitř, aby nepřečníval nad tím kovovým spodkem a tím nedřel podlahu. Pokud Vám nejde úplně zajet, bude tam nějaký „šotek“ :), zkuste se na to ptát na prodejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí