Nosítka Šanami vs Stroch

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
836
4.1.12 22:17

Šanami vs Stroch

Vím že témat o šátcích tu proběhlo už hodně… Pořád se nemohu rozhodnout, kterou značku šátku zvolit. Mám jasno v tom, že chci pevný šátek, rozměr asi 4,5m a ideálně s cenou okolo 2500,– (přece jen nevím jak mi to půjde, tak do toho nechci investovat příliš velké peníze). Šanami šátek jsem zkoušela, učila jsem se na něm pár úvazů, nepřišel mi špatný, jen kdyby byl mekčí bylo by to lepší. Na Storch jsem četla spoustu pozitivních ohlasů. jen jsem neměla možnost si ho někde ošahat… Můžete mi některá poradit?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2480
4.1.12 22:36

Ahoj!

Mě napadá si někde šátek půjčit. Některé obchody nabízejí půjčení šátku za poplatek.
Zkus si vygooglit půjčení šátku…, určitě něco najdeš.

Nebo se najde tady někdo, kdo bydlí třeba v blízkém okolí a bude ochotný ti šátek půjčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
4.1.12 22:52

Já mám Šanami z druhý ruky za 500,– a jsem s ním velice spokojená. :palec:

• Citovat
  • Upravit
836
4.1.12 22:58
weruuunka píše:
Já mám Šanami z druhý ruky za 500,– a jsem s ním velice spokojená. :palec:

Je pravda, že ten co jsem s ním vázala na kurzu byl podle mě téměř novej, tak možná i proto mi přišel, takovej trdší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
4.1.12 23:09
Bessinka píše:
weruuunka píše:
Já mám Šanami z druhý ruky za 500,– a jsem s ním velice spokojená. :palec:
Je pravda, že ten co jsem s ním vázala na kurzu byl podle mě téměř novej, tak možná i proto mi přišel, takovej trdší…
On je takovej silnější, ale to mi právě vyhovuje. :D
  • Citovat
  • Upravit
16247
5.1.12 08:49

tvůj finanční limit je celkem velký :) tak bych se nebála i jiných značek :)

šanami je fajn, ale Storch je určitě větší držák - unese pohodlněji i těžké děti, takže za mě Storch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81476
5.1.12 09:01

Storch pruhy (Vicky) jsem měla rok a bezva jen se mi přestal líbit. Storch Leo jsem jen zkoušela navázat, přišel mi tenší, takže bybyl asi lepší na začátek a menší miminko. Sanam jsem jen ošahala, tak neporadim. Šla bych raději do toho Storcha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
5.1.12 10:47

Já mám Šanami i Storcha a raději mám Storcha. Je pevnější než Šanami a tím pádem se mi úvaz líp dotahuje a i líp drží. Ale na malinké miminko (asi do 4 měsíců) jsem používala průžný šátek (tuším, že to byl Moby, měla jsem ho půjčený).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí