Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Vím že témat o šátcích tu proběhlo už hodně… Pořád se nemohu rozhodnout, kterou značku šátku zvolit. Mám jasno v tom, že chci pevný šátek, rozměr asi 4,5m a ideálně s cenou okolo 2500,– (přece jen nevím jak mi to půjde, tak do toho nechci investovat příliš velké peníze). Šanami šátek jsem zkoušela, učila jsem se na něm pár úvazů, nepřišel mi špatný, jen kdyby byl mekčí bylo by to lepší. Na Storch jsem četla spoustu pozitivních ohlasů. jen jsem neměla možnost si ho někde ošahat… Můžete mi některá poradit?
Děkuji.
Ahoj!
Mě napadá si někde šátek půjčit. Některé obchody nabízejí půjčení šátku za poplatek.
Zkus si vygooglit půjčení šátku…, určitě něco najdeš.
Nebo se najde tady někdo, kdo bydlí třeba v blízkém okolí a bude ochotný ti šátek půjčit.
Já mám Šanami z druhý ruky za 500,– a jsem s ním velice spokojená. ![]()
weruuunka píše:
Já mám Šanami z druhý ruky za 500,– a jsem s ním velice spokojená.
Je pravda, že ten co jsem s ním vázala na kurzu byl podle mě téměř novej, tak možná i proto mi přišel, takovej trdší…
Bessinka píše:On je takovej silnější, ale to mi právě vyhovuje.weruuunka píše:Je pravda, že ten co jsem s ním vázala na kurzu byl podle mě téměř novej, tak možná i proto mi přišel, takovej trdší…
Já mám Šanami z druhý ruky za 500,– a jsem s ním velice spokojená.
tvůj finanční limit je celkem velký
tak bych se nebála i jiných značek ![]()
šanami je fajn, ale Storch je určitě větší držák - unese pohodlněji i těžké děti, takže za mě Storch ![]()
Storch pruhy (Vicky) jsem měla rok a bezva jen se mi přestal líbit. Storch Leo jsem jen zkoušela navázat, přišel mi tenší, takže bybyl asi lepší na začátek a menší miminko. Sanam jsem jen ošahala, tak neporadim. Šla bych raději do toho Storcha.
Já mám Šanami i Storcha a raději mám Storcha. Je pevnější než Šanami a tím pádem se mi úvaz líp dotahuje a i líp drží. Ale na malinké miminko (asi do 4 měsíců) jsem používala průžný šátek (tuším, že to byl Moby, měla jsem ho půjčený).