A zase ta Manduca

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
577
29.11.11 23:15

A zase ta Manduca

Ahoj,
cca před dvěma měsíci jsem si tady stěžovala, že ten můj bobeček se nechce nosit v Manduce. Situace se nezměnila (jsou mu teď 4m), ale po několika pokusech a shlédnutí videí na Youtube jsem došla k závěru, že je to nejspíš tím, že mu prostě vadí mít roztažené nožičky a to i s tou novorozeneckou vložkou :think: Občas, když ho nosím v náručí čelem ke mně, tak mu zkouším ty nožičky dát do polohy jako by byl v Manduce a vždycky se u toho rozeřve :roll:
Nemáte s tímhle někdo zkušenosti? Nevíte co s tím? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2417
29.11.11 23:21

Ahoj,já jsem měla s malým to samé,také mi připadalo,že řve kvůli těm nozickam.sice mi tam 2× usnul,takže Ho to asi nebolelo,ale v bdelem stavu tam být nechtěl a řval.já se teda nedivím,mě to přišlo,že má ty nožičky teda šíleně roztazeny,takže jsem ji nakonec nekoupila.tak to jsem ti poradila,viď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
29.11.11 23:21

Hele :oops: asi blbej dotaz, ale přecijen. Když jsem byla na kurzu šátkování, říkala nám paní, abysme dávaly větší dupačky a punčošky, protože jak dítka roztáhnou nohy, mužou je tlačit palečky… ? Tak jen jestli to není v tomhle. Jinak teda nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.11.11 23:28

Ona ty miminka na to bývají ještě moc malá, takže jim je to nepohodlné. Já tohle zažívala u prvního s bondolinem, měl necelé 4m, dala jsem ho tam, on teda za chůze hned usnul, ale jakmile se vzbudil, tak šílený řev a když jsem ho položila na záda, tak ještě nějakou dobu měl ty nohy v té poloze a ječel. Tenkrát jsem kvůli tomu koupila šátek, protože tam si dítě napolohuju líp.

Mladší nechtěl moc být ani v šátku do těch cca 5m, pak se to zlomilo, při vázání se najednou začal řehtat, v šátku byl víc a dýl spokojený a dneska jsem ho položila do ohrádky, ječel, šoupla do šátku a během vteřiny ticho, spokojený, 2h v šátku, ani nedutal. Už jsem ho též chtěla prohlašovat za nenosivé mimino a takto se nám to zlomilo fakt ze dne na den.
Takže nezoufej, počkej, až doroste.
Jinak to napolohování v ruce s roztaženýma nožičkama můžeš zkoušet i na boku, který je užší a pro menší dítě je to příjemnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.11.11 07:37

Taky mě napadlo, že na to ještě mrně může být malý… Já teda pomalu v ergonomickým nosítku začínám nosit, ale my máme obříka (má přes 70 cm), takže na nožičky mu to teď sedne úplně přesně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
30.11.11 08:01

no má myslím že úplně stačí ty nožky tak moc neroztahovat ale spíš poskládat, jen lehce podsadit zadeček a kolínka opírat o břicho a nožičky visí dolů a nečouhají ven. Krom toho ve fázi kolem 3 měsíce je novorozenecká vložka příliš malá a manduca zase příliš široká, tedy v tuto chvíli jsem vložku nezapínala, ale miminko jsem si dala tak jako bych ji použila. A potom jsme přešli na šátek… chtěla jsem ho taky zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
30.11.11 08:44

já používala Manducu zhruba od 4kg malé, s novorozeneckou vložkou, a nikdy si nestěžovala :think: Ale je fakt, že ona si stejně ty nožičky jakoby strkala pod sebe a tu vložku měla mezi nožkama trochu zmuchlanou, takže možná tak moc rozcapená nebyla (nožičky jí skoro nekoukaly ven). Zhruba od těch 6kg už dávám bez vložky a v pohodě, už má nohy dost dlouhé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
30.11.11 08:54

Já jsem začala po třech měsících malé s manducou, ale ona byla velká na 3 měsíce a v novorozenecé vložce jsem ji měla dvakrát a pak už bez ní, taky ji to nebylo příjemné. Takže rada - počkej až doroste a nebudete potřebovat tu vložku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.11 08:57

Já kluka nosím občas od třech týdnů, nožky měl vždycky rozcapené a čouhaly mu ven z Manducy… tak jsem z něj asi udělala baleťáka :mrgreen:

ne, některým dítkům to asi vadí. A má tam správně podsazený zadeček? Kolínka výš? Kulatá zádíčka? Aby to nebyl jen nějaký detail, který mu tam vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
30.11.11 08:58

Maly ma 7kg a 66cm, takze uz neni uplne mrnavy…no zkusim mu tam ty koncetiny nejak poskladat, on proste na to roztahovani nozicek fakt neni:-) (kycle ma jinak v poradku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
1.2.12 13:28

Smazali mi tu diskuzi. Takže to píšu sem, některá z vás se ptala jak dlouho jsem nosila. Od 5 týdne skoro každý den po půl hoďce, věkem i dýl. Vždycky usnul a mohla jsem si v klidu pochodit po lese :) teď nenosím, ale těším se na léto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bricciola4
8.2.12 00:02

..a kde koupit manducu v Plzni?

Holky, manduca se da sehnat jen na internetu a nebo take v kamennych obchodech? Je treba nekdo z Plzne a vi,kde ji sezenu a za kolik?:) Diky!

• Citovat
  • Upravit
689
4.10.12 13:52

manduca

Kdybyste nekdo meli zajem: http://www. emimino. cz/…nduca-44617/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie