Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj holky,
prosím Vás o radu:-)Nemůžu se rozhodnout který šátek mám vybrat.Na výběr mám babylonia , nati a easycare
jsem hrozně nerozhodná a potřebuji nějaký šátek pro začátek.Mám 7m chlapečka(8,5kg) a dvouleťáka(15kg)
Moc děkuji za tipy. Měla jsem elastic a teď scháním nějaký pevný šátek.Jinak nosím v nosítku.Díky
Mně se nejvíc líbí Babylonia… Krásná barva, široký, navíc Fairtraiďácký.. Ale z osobní zkušenosti mluvit nemůžu, mám v plánu pořídit Leo, až se malý narodí.
Neměla jsem ani jedem. Vzhledově se mi nejvíc líbí Babylonia, ale myslím, že by se pak hůř prodával. Není to značka, co by se hodně prodávala.
Nati je taky moc pěkný, reference výborné. Šla bych asi do něj.
Nemám srovnání, ale mám Nati a je velmi příjemný. Ale třeba jsou ty dva druhé ještě lepší, to nevím.
Nemáš možnost si zajít do nějaké prodejny šátky osahat naživo?
Nati jsem měla půjčený a byla jsem moc spokojená, teď si ho chci koupit.
Ostatní neznám. ![]()
Ahoj holky moc děkuji za pomoc.Skoro by to bylo na nějaký hlasování abych se konečně rozhoupala:-)
Já myslím, že neuděláš chybu ani s jedním, možná bych se trochu víc přikláněla k Babylonii, jednoho mám doma a je úžasný, nosný a hodně široký. Takže vybírej, který se ti nejvíc líbí ![]()
Nati i Easycare můžu doporučit
Mě byl tedy o chlup pohodlnější easycare.
Ahoj holky, líbí se mi tento šátek od Babylonia, nemáte nějaká zkušenosti s vázáním co se týče provlíkání krůhů?
https://www.google.cz/imgres?…