Ochranná kapsa na Manducu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4595
10.11.11 15:07

Ochranná kapsa na Manducu

Dobré odpoledne vespolek,

potřebovala bych poradit s výběrem ochranné kapsy na Manducu. Zima je tu (ta subjektivní) a já řeším, jak nosit dítko i v nastávajicím (ne)čase. Našla jsem nějaké typy ochranných kapes od různých výrobců a různého složení a „stupně izolace“, ale jsem jaksi ztracená. Ideálně bych chtěla něco, co bude fungovat celoročně, když bude hnusně, ale prvoplánově a HLAVNĚ na podzim/jaře a v zimě. Netuším tedy, jestli vybrat celoroční verzi a pod ní dítě víc balit (jde o to, aby se mi pak do Manducy vešlo), nebo řešit hlavně zimní (mrznoucí období) a koupit teplejší verzi… Díky za všechny příspěvky, zkušenosti, tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81479
10.11.11 15:23

Nejrozšířenější je MaM. Koupila bych Deluxe varientu, ta je nepromokavá, neprofoukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
10.11.11 15:27
Alpaka píše:
Nejrozšířenější je MaM. Koupila bych Deluxe varientu, ta je nepromokavá, neprofoukne.

A není třeba až moc teplá? Kdybych chtěla použít i jaro/podzim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
10.11.11 15:33

Ja by som na tvojom mieste riesila hlavne teda zimu, ta vie byt hnusne dlha.. :zed: Potom uz zacne drobatko cupitat… Ja mam manducu a na mam od kamaratky usitu taku ochrannu kapsu aj s kapucou.. Je tepla asi ako prelozena deka a navrch sustakovina, trochu pod nu aj podfukuje..
takuto http://www.nosenideti.cz/…actel-flees/
lahko sa da usit,
http://www.nosenideti.cz/clanek.php?…
Maleho do nej obliekam ako seba a ta kapsa je ako vrstva naviac.. Vacsinou mu totizto trcia ruky a kusok hrude, ked spi, viem ho tam zababusit pekne.

Na jesen som vyuzivala navleky na nohy, nemala som deku, ale to som ho vedela nacpat aj pod bundu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
10.11.11 15:34

Mě přišlo vždycky více pohodlné dítě méně obléknout a dát teplejší kapsu, než navlíkat. Jednak se lépe instaluje do šátku (asi i do nosítka), druhak nedržkuje tolik při oblékání. Pokud už je na kapsu teplo, stačí pak už obvykle flísová mikinka a kalhoty s návleky bez kapsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
10.11.11 15:36

MAcin , na jar, podzim je ta mam de luxe moc tepla, ale na jar uz bude drobec velky, tak to ho oblec ako cupitajuce dietatko, itak uz bude chciet cupitat a nebude sa stale chciet nosit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
10.11.11 15:36
Alpaka píše:
Mě přišlo vždycky více pohodlné dítě méně obléknout a dát teplejší kapsu, než navlíkat. Jednak se lépe instaluje do šátku (asi i do nosítka), druhak nedržkuje tolik při oblékání. Pokud už je na kapsu teplo, stačí pak už obvykle flísová mikinka a kalhoty s návleky bez kapsy.

To je fakt. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
10.11.11 15:39
zulok píše:
Ja by som na tvojom mieste riesila hlavne teda zimu, ta vie byt hnusne dlha.. :zed: Potom uz zacne drobatko cupitat… Ja mam manducu a na mam od kamaratky usitu taku ochrannu kapsu aj s kapucou.. Je tepla asi ako prelozena deka a navrch sustakovina, trochu pod nu aj podfukuje..
takuto http://www.nosenideti.cz/…actel-flees/
lahko sa da usit,
http://www.nosenideti.cz/clanek.php?…
Maleho do nej obliekam ako seba a ta kapsa je ako vrstva naviac.. Vacsinou mu totizto trcia ruky a kusok hrude, ked spi, viem ho tam zababusit pekne.Na jesen som vyuzivala navleky na nohy, nemala som deku, ale to som ho vedela nacpat aj pod bundu…

Díky za ty odkazy, zkusím poptat mamku, jestli by to zvládla… já nemám šicí stroj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
10.11.11 15:43

uvidis, ako bude, nech ti skusi mamina usit tu teplu variantu, pozri, kolko je v tej deluxe vrstiev… a pripadne na jar ti pomoze usit jarnu verziu, uz bude mat prax.. :wink: a daju sa pouzit aj starsie deky..
ak nemas deky… tak si zrataj, kolko u vas stoji latka, lebo u na flis stoji dost a je mensi rozdiel medzi usitou a kupovanou..ale u vas v CR je flis tusim o dost lacnejsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
10.11.11 15:44
zulok píše:
MAcin , na jar, podzim je ta mam de luxe moc tepla, ale na jar uz bude drobec velky, tak to ho oblec ako cupitajuce dietatko, itak uz bude chciet cupitat a nebude sa stale chciet nosit..

Tak třeba teď je podzim. Oblíct dítě do trička, tepláků a na to kapsu mi přijde akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
10.11.11 16:12

dobry tema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
10.11.11 20:31

Téma jak na zavolanou :-). Řeším stejný problém, nosím občas v Manduce, tak se teď dívám po těch kapsách. Má někdo zkušenost s nošením v zimě s občas chodícím batoletem (teď začíná chodit)? Dívala jsem se na tu kapsu Hoppediz 3v1 - má někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
11.11.11 01:51
Alpaka píše:
zulok píše:
Tak třeba teď je podzim. Oblíct dítě do trička, tepláků a na to kapsu mi přijde akorát.

to hej, pokial sa z nej nevystrci.. Mne, ked je drobec hore, vzdy vystrci ruky a teda aj cast telicka ma vonku.. :think: ale teda ja mam daco ine ako tu mam kapsu, cize mozno aj tam je rozdiel, ze sa z toho mojho vie lahsie vystrcit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
13.11.11 16:23

Holky právě kapsu 3v1 Hoppediz prodávám, malý už se nechce nosit, nejspokojenější je v kočárku :nevim: Je nová, více info tady tak koukněte: https://www.emimino.cz/…satek-21803/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.11.11 13:27

Holky a dá se nějak na omak zjistit rozdíl mezi těma kapsama. Objednala jsem si bazarovou a mám pocit, že to co mi přišlo není deluxe ani náhodou. Vím, že uvnitř by měly být dvě vrstvy fleecu, ale nevím, jestli třeba nejsou nějak sežehlený dohromady. Ta moje kapsa je mikrovlákno, a takovej jakoby tužší fleec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí