Šance že se udrží?

Anonymní
23.4.25 07:22

Šance že se udrží?

Ahoj holky, nikdy jsem se takhle neptala, s prvním prckem nebyl nikdy problém. S manželem jsme se loni začali snažit o druhé miminko, v lednu jsem konečně našla druhou čárku na tt, bohužel radost dlouho nevydržela a týden po očekávané menstruaci jsme o miminko přišli… včera 4 dny zpoždění. Pozitivní test dr.max a na digitálním 1-2, mam strach že je čárka malo slabá a ten digitální že ukazuje málo. Je šance že už to bude ok, nebo se mám zase připravit na nejhorší? Děkuji za odpověď :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35777
23.4.25 07:23

50 na 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1789
23.4.25 07:53
@Anonymní píše: Více

Tak na 4 dny zpoždění je 1-2 týdny na digitálním správně. Ale samozřejmě to nikdo neřekne, že se udrží a bude vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.25 08:03

@Magda124 jee,opravdu? Já nikdy digitální nedělala, chtěla jsem si to zkusit taky jednou :lol: tak teď jsi mě trochu uklidnila :srdce: děkuji

• Citovat
  • Upravit
13753
23.4.25 12:47

4 dny po vynechání bohužel nikdo nemůže vědět, jestli se udrží nebo ne. Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
23.4.25 13:25

To je opravdu ve hvězdách, držím palce.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1789
23.4.25 16:14

ano, ono to počítá od termínu početí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4089
23.4.25 16:16

Dosla bych si na krev, at vis HCG a popripade pak kontrolni odber. Da se to vypocitat, zda se roste, jak ma.

Ja jsem mela hcg z krve, tudiz jsem si vypocitala, kdy nejpozdeji by mel ukazat clear blue digital 3+. Ale ja ziju v zahranici a tady ty laborky nefunguji tak dobre jako v Cechach.
A nebo se proste uvolni a cekej na termin na gynde. Ono stejne s tim nic neudelas. :kytka:
Drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
23.4.25 19:58
@LucieKLuc píše: Více

Pokud má autorka příspěvku problém s udržením těhotenství, měla by se kromě HCG především zajímat o hladinu progesteronu, kterého mají v současné době většinou ženy málo a s jehož nedostatkem těhotenství udržet nejde. Hladina progesteronu jde zvýšit i bylinami a doplňky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4089
24.4.25 09:24
@LadaSva píše: Více

Mne nikdy progesteron nezachranil, ale souhlas, mohla by doktora pozadat o odber. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.25 20:50

Holky všem moc děkuji za rady 😊 v úterý jsem objednaná na gyndu, doufám že do té doby bude vše v pořádku, snažím se na to moc nemyslet, ale je to těžké 🫣 děkuji všem za podporu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4089
29.4.25 10:41

Ahojky, tak jak jsi dopadla? Vse v poradku? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.25 17:15

@LucieKLuc Ahoj, dnes kontrola dobrý, vypadá to dobře, na ultrazvuku byl vidět žloutkový váček 😊 :smiling_face_with3_hearts: vzhledem k předchozí ztrátě jsem dostala nějaké léky na závadění aby se miminko udrželo 😊

• Citovat
  • Upravit
4089
29.4.25 17:33

Asi progesteron, vid? (Ultrogestan, Amelgen )

Super, ze byl videt zloutkovy vacek. Kdy mas dalsi kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.25 18:12

@LucieKLuc anoano nějaký progesteron, prý se to bere do 16tt… další kontrola za 14 dní, prý by už mělo být vidět něco víc 😊 😊 :smiling_face_with3_hearts:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky