Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Tak na 4 dny zpoždění je 1-2 týdny na digitálním správně. Ale samozřejmě to nikdo neřekne, že se udrží a bude vše v pořádku
@Magda124 jee,opravdu? Já nikdy digitální nedělala, chtěla jsem si to zkusit taky jednou
tak teď jsi mě trochu uklidnila
děkuji
4 dny po vynechání bohužel nikdo nemůže vědět, jestli se udrží nebo ne. Držím palce ![]()
Dosla bych si na krev, at vis HCG a popripade pak kontrolni odber. Da se to vypocitat, zda se roste, jak ma.
Ja jsem mela hcg z krve, tudiz jsem si vypocitala, kdy nejpozdeji by mel ukazat clear blue digital 3+. Ale ja ziju v zahranici a tady ty laborky nefunguji tak dobre jako v Cechach.
A nebo se proste uvolni a cekej na termin na gynde. Ono stejne s tim nic neudelas. ![]()
Drzim pesti
@LucieKLuc píše: Více
Pokud má autorka příspěvku problém s udržením těhotenství, měla by se kromě HCG především zajímat o hladinu progesteronu, kterého mají v současné době většinou ženy málo a s jehož nedostatkem těhotenství udržet nejde. Hladina progesteronu jde zvýšit i bylinami a doplňky
@LadaSva píše: Více
Mne nikdy progesteron nezachranil, ale souhlas, mohla by doktora pozadat o odber. ![]()
Holky všem moc děkuji za rady 😊 v úterý jsem objednaná na gyndu, doufám že do té doby bude vše v pořádku, snažím se na to moc nemyslet, ale je to těžké 🫣 děkuji všem za podporu ![]()
Ahojky, tak jak jsi dopadla? Vse v poradku? ![]()
@LucieKLuc Ahoj, dnes kontrola dobrý, vypadá to dobře, na ultrazvuku byl vidět žloutkový váček 😊 :smiling_face_with3_hearts: vzhledem k předchozí ztrátě jsem dostala nějaké léky na závadění aby se miminko udrželo 😊
Asi progesteron, vid? (Ultrogestan, Amelgen )
Super, ze byl videt zloutkovy vacek. Kdy mas dalsi kontrolu?
@LucieKLuc anoano nějaký progesteron, prý se to bere do 16tt… další kontrola za 14 dní, prý by už mělo být vidět něco víc 😊 😊 :smiling_face_with3_hearts:
Ahoj holky, nikdy jsem se takhle neptala, s prvním prckem nebyl nikdy problém. S manželem jsme se loni začali snažit o druhé miminko, v lednu jsem konečně našla druhou čárku na tt, bohužel radost dlouho nevydržela a týden po očekávané menstruaci jsme o miminko přišli… včera 4 dny zpoždění. Pozitivní test dr.max a na digitálním 1-2, mam strach že je čárka malo slabá a ten digitální že ukazuje málo. Je šance že už to bude ok, nebo se mám zase připravit na nejhorší? Děkuji za odpověď