Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Maminky, máte zkušenosti s těmito botkami? Jsou lehké a ohebné?
Konretne tyhle ne, ale stejny typ. Boty DPK byly nejlepsi boty pro male dite, jake jsem mela. Byly krasne mekke, ohebne.
Nemusí být konkrétně tyto, to je jen náhodná fotka. Prostě tento nebo podobný typ ![]()
Já jsem DPK koupila před x lety pro starší dceru a moc se mi nezamlouvaly, strašně tvrdé. Tak se ptám, abych věděla, zda se nějak změnily.
Ja kupovala boty pro male deti, do vel. 30. Meli jsem oba typy plus klasicke celorocni na uzsi nohu( a ty byly nejlepsi ze vsech a nejoblibenejsi u ditete). Tehle typ http://www.dpk.cz/…pr-as-1301-2
Mame jenom boticky DPK, dokonce si je nechavam posilat do zahranici, protoze v CR nezijeme. Podle me jsou to suprove botky ![]()
Já kupuji DPK jen celoročky, ty jsou bezkonkurenční, zimní a kotníkové tenisky. Sandálky a papuče jsme měli jednou, ale malou prostě tlačily na patě a nechtěla v nich chodit
pro mě naprd, neb máme podnikovou prodejnu kousek…takže sandálky beru Superfit a papuče Fare
Tyhle sandály vpravo s krytím prstů mám na mladšího prcka jen v šedé barvě…jsou měkké celokožené, že z nich můžu udělat pomalu kuličku…v patní části nejsou vůbec žádné stehy nebo šití, nemá co tlačit
. Superfity neobujeme…nepočítaj, že děti mají i nějakej nárt hehe…