Žabky pro batole

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2586
1.6.15 22:00

Žabky pro batole

Ahoj,
chtěla bych znát Váš názor na nošení žabek u školkových dětí, přesněji u tříleťáků. Dostali jsme jeden pár, údajně zdravotních, s korkovou podrážkou, pásky na noze drží dobře. Ale stejně nemám pocit, že by to bylo pro malou nějaký terno. Na netu jsem nic moc nenašla, tak se jdu poradit sem. Děkuji za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10650
1.6.15 22:03

Když se v tom nepřerazí a umí v tom chodit tak proč by ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
1.6.15 22:04

@Hasinka A co je to zač?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68825
1.6.15 22:04

Ja se priznam, ze v tom neumim poradne chodit ani sama :oops: Pojem zdravotni zabky mi prijde jako velmi solidni oxymoron.
Ale ja jsem v tomhle docela prisna, siroke okoli triletaku lita v crocsech (nebo lepsich ci horsich kopiich), ja je dceri koupila jen na balkon na rychle prezuti, aby ji nezably nohy, a kdyz ji vidim, jak v tom smajda, na delsi noseni bych ji to nenechala ani za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
1.6.15 22:06

@Antonie Bolavá Jsou od Santé. Podrážka jako korkové pantofle, ale jinak mají pásky jako žabky. Teda textilní. No, já mám pocit, že jak se jí v tom zpotí v létě noha, odře se mezi prsty a bude zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
1.6.15 22:08

@ugluk Já s tím mám taky vnitřní boj. Crocsy má jen na vyběhnutí z bazénu, tedy přeběhnutí přes písek na trávník, tam je zouvá. Navíc jednu nohu vbočuje v kotníčku, lehce. Zahrada taky není jen trávník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
1.6.15 22:09

Ale podle okolí to prý moc řeším, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
1.6.15 22:13
@Hasinka píše:
@Antonie Bolavá Jsou od Santé. Podrážka jako korkové pantofle, ale jinak mají pásky jako žabky. Teda textilní. No, já mám pocit, že jak se jí v tom zpotí v létě noha, odře se mezi prsty a bude zle.

Tak Santé by měly být dobré :think: No a jestli si v tom odře nožičku, tak bude rozhodnuto, jestli nosit, nebo ne. Mně dcera jedny žabky úplně odmítla nosit, že ji tlačí a bylo taky vystaráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.6.15 22:14

No :think: V žabkách jsem schopná se přizabít i já a to jsem dospělá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6050
1.6.15 22:14
@Hasinka píše:
@Antonie Bolavá Jsou od Santé. Podrážka jako korkové pantofle, ale jinak mají pásky jako žabky. Teda textilní. No, já mám pocit, že jak se jí v tom zpotí v létě noha, odře se mezi prsty a bude zle.

Tak záleží kam to bude nosit. Na lítání to asi moc nebude. Nebo alespoň já mám lepší pocit z pevnější boty u malého dítěte. Ale jinak třeba na procházku po městě klidně, pokud v tom umí chodit. Jestli si na to noha zvykne teď, tak se jí v létě nic neodře. Já to tak teda mám. První dny je to docela mazec, ale pak jsou to pro mě nejpohodlnější boty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
1.6.15 22:15

Ahoj, ja myslim, ze to moc prakticky neni. Pokud to ma jen ty dva pasky, vedouci od palce, nebude to nejak extra sedet na noze a bude o to zakopavat, ukopne si palec, nebo se mu vydrou ty pasky, pokud to zas bude drzet fest. Pokud je to mysleno na zahradu, nebo plaz, je uz lepsi na boso a pokud na normalni noseni, tak radsi normalni sandaly, co sedej na noze. At si nek.rvi nohy, ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074

Myslím, že žabky nejsou úplně ok, pokud nemají úchyt i za patu, aby chodidlo správně pracovalo.. možná tak na pár chvil, vlastně jsem ani žádné takhle malé dítě v žabkách neviděla (a že je dcera taky dyndá, když vidí žabky na mě):-)

Příspěvek upraven 01.06.15 v 22:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68825

Nojo, no, na okoli kaslu, ke svemu diteti pristupuji se svym nejlepsim svedomim. Ale jinak pro me vzdycky bylo hlavnim kriteriem vybirat z bot solidnich znacek tak, aby v nich dite pekne chodilo. Tzn. kdyz vsichni tvrdili, ze nej nej jsou superfity a me ditko na ne melo moc sirokou nohu nebo chodilo jak robot, vybrala jsem jinou znacku, ve ktere lita jak das bez zaskobrtnuti. K zabkam mam predsudky jak pisu, samotne se mi v tom chodi extra blbe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
1.6.15 22:17

Ja osobne bych to dceri nedala. Neprijde mi to nejak vhodne pro trilete dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
1.6.15 22:17

Protože máme nějaký Benefit do lékárny, chtěla jsem jej zrovna dnes utratit za botky Santé pro dvouletou dcerku. Boty však byly strašně těžké, úplně tvrdé, naprosto neohebné, podrážku jsem neohla ani já silou, natož desetikilové dítě při chůzi. Nevím, kde Santé získali statut zdravotní boty, ale u dětských to rozhodně neplatí. Korková podrážka také ohebná není, pásky jako žabky umí udělat pěkné odřeniny, já bych to svému dítku taky nedala, jsem náročná a mám své nohy i nohy svých dětí ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková