Sanitářka v lékárně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kurz
Já pracuji jako sanitářka v lékárně už pátým rokem. Došlo ke změně majitele a teď nevím jestli nebudou chtít abych si dodělala sanitářský kurz. Při přijetí to nepožadovali. Všichni ovšem začali tvrdit, že si ho budu muset dodělat. Z výplaty sanitářky 9 000 hrubého si to nedovedu dobře představit. Stojí to údajně 8 000. Nevíte někdo jestli to bude nutné?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, pracujete, prosím někdo jako sanitářka v nemocnici? Asi to bude mít každá nemocnice jiné, ale kolik si tak cca vydělá sanitářka v čistém při 12 h směnách noční denní? A co konkrétně děláte? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@carola Sanitář je pomocný zdravotnický pracovník. Vykonává pomocné a obslužné činnosti nutné pro poskytování ošetřovatelské péče, preventivní, léčebné a diagnostické péče, většinou pod dozorem zdravotní sestry nebo jiného odborného zdravotnického pracovníka způsobilého k výkonu povolání bez odborného dohledu. V České republice sanitáři vykonávají svou činnost podle zákona č. 96/2004 Sb.[1] a vyhlášky č. 424/2004 Sb.[2] – uvedené předpisy jsou v souladu s právem Evropských společenství.
- Wikipedia
Jinak na Jobs. se dalo najit i platové rozmezí. Soukrome kliniky 20-25 tisic, tam ale budou sakra chtit čistotu.
Ti co to ojebavaji ve statnich spitalech maji cca 16tisic. Staci guglit. Dozvis se vic. Zabralo mi to asi 5vterin casu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Micaella22 píše:
@carola Sanitář je pomocný zdravotnický pracovník. Vykonává pomocné a obslužné činnosti nutné pro poskytování ošetřovatelské péče, preventivní, léčebné a diagnostické péče, většinou pod dozorem zdravotní sestry nebo jiného odborného zdravotnického pracovníka způsobilého k výkonu povolání bez odborného dohledu. V České republice sanitáři vykonávají svou činnost podle zákona č. 96/2004 Sb.[1] a vyhlášky č. 424/2004 Sb.[2] – uvedené předpisy jsou v souladu s právem Evropských společenství.Jinak na Jobs. se dalo najit i platové rozmezí. Soukrome kliniky 20-25 tisic, tam ale budou sakra chtit čistotu.
- Wikipedia
Ti co to ojebavaji ve statnich spitalech maji cca 16tisic. Staci guglit. Dozvis se vic. Zabralo mi to asi 5vterin casu
Jj, to jsem si vygůglila také, děkuji, chtěla jsem vědět, kolik si tak přibližně se všemi příplatky vydělá sanitářka v čistém ve státní nemocnici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit