Sanitářka v lékárně

970
7.12.13 10:07

Sanitářka v lékárně

Pracujete někdo jako sanitářka v lékárně? Jaký je plat a náplň práce? Jaký je třeba k této práci vzdělání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7745
7.12.13 10:18

Musíš mít sanitářský kurz. Plat nevím ale bude to do tak 12-15 tisíc hrubého. Sanitářka zodpovídá za čistotu ploch a laboratorního nádobí. Pomáhá s příjmem zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.12.13 10:23

@Fíková díky. Může ten kurz nahradit zdrávka? Jsem zdravotnický asistent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
7.12.13 10:34

To nevím. Já jsem teda farmaceutická laborantka a kurz bych už dělat nemusela, ale nevím, jak zdravotnický asistent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
7.12.13 10:42

@aprazanda
proc nejdes radsej do spitalu ked si asistent?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.12.13 10:44

@miisenka Protože ve špitálu mě jako ZA nezaměstnají, jen jako sanitářku a to potom raději tu práci v lékárně, než jen pomocný práce v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
7.12.13 11:19

@aprazanda
Tak u nas je dost ZA a pracuju jak sestry pod dohledem.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.12.13 11:27

@miisenka No jo, někdě ano, tady mi to řekli na rovinu, že pozice ZA nevedou, že když by se uvolnil stopstav, tak by mě zaměstnali na pozici sanitářky. Ptala jsem se aspoŇ na pozici ošetřovatelky, ale taky ne. Prostě ošetřovatelský tým tu je pouze z registrovaných sester a sanitářek. Sanitářka má 8 500 Kč hrubýho, možná nějaký příplatky, ale vzhledem k tomu, že bych musela dojíždět 30 km tam a 30 km zpět, tak do toho jít nechci. V lékárně se nedělají směny a víkendy (tedy alespoň si to myslím u práce sanitářky) a peníze typuju taky větší. Jen se do nějaký lékárny dostat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LJM
429
7.12.13 11:53

Delala jsem v lekarne neco jako administrativu a meli jsme tam pani na uklid-vylozene jako uklizecku, kt poklizela a umyvala i nadobi, byla tam jen na par hodin denne a mela skoro tech 8tis cistyho.Byla na rodicaku. Smeny ae v nornal. lekarnach nedelaji ani vikendy, ale v retezcich lekaren jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
7.12.13 12:15
@aprazanda píše:
Pracujete někdo jako sanitářka v lékárně? Jaký je plat a náplň práce? Jaký je třeba k této práci vzdělání?

Do minulého měsíce jsem pracovala v lékárně a naše sanitářka měla kolem deseti tisíc měsíčně čistého. Nepotřebuješ k tomu žádné zdravotnické vzdělání, může to dělat prakticky kdokoliv. :palec: Tenhle rok, ale zaměstnavatel vyžaduje sanitářský kurz, který trvá jen pár týdnů, možná dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
7.12.13 12:19

Ještě ohledně náplně práce: příjem zboží, úklid všech prostor v lékárně, desinfekce klik, parapetů, stolů, tár, laboratorního nádobí atd., odnos tržby do banky a pošta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.12.13 12:28

@Roni88 Roni a vyžadují kurz i když mám zdrávku? Ten plat je super s ohledem na to, že jsem tolik nebrala ani v domově důchodců se všema příplatkama za noční a víkendy a za takovou dřinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
7.12.13 12:46

@aprazanda Jej,tak to netuším. :nevim: To bude asi záležet na zaměstnavateli, jestli to bude po tobě vyžadovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.12.13 12:56

@Roni88 To je nějaký specializovaný kurz pro sanitáře v lékárnách? Jestli je to klasický sanitářský kurz, tak ten snad mít nemusím, jako ZA můžu pracovat jako sanitářka v nemocnici. Je to fakt chaos a vadí mi, jak sama musím pořád pátrat a pak dokazovat zaměstnavateli odpovědi z MPSV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
7.12.13 12:59

@aprazanda Já o tom nemám páru. :roll: Nezajímala jsem se o to, protože mě se to netýkalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat