Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, dnes mi známá doporučovala Santé boty pro dosělé. Jaké s nimi máte zkušenosti? Vydrží měco? Díky
Osobní zkušenost nemám, ale mamka je kupuje pravidelně a je velice spokojená.
Já je taky mám, nosím je denně a krásně drží a fakt jsou pohodlné. Mamka byla kuchařka, 12 a více hodin denně na nohách, jedině tyto, jiné už nekupuje, mají je i na doma.
Mám je jako pantofle už několik let do práce i na doma a jsou super.
Také mám a naprostá spokojenost. Dokonce si je po mých zkušenostech koupili i všichni v práci, protože jsou jediné, které nám opravdu nekloužou. ( A to jsem vyzkoušela cca 15 typů obuvi.). Takže za mě a mých pět kolegů
![]()
@Genovesa manžel je měl jako pantofle a byly dobré i dlouho vydržely ![]()
Mám od nich teď celoroční boty a chodí se v nich úžasně. A ta cena nebyla tak dramatická, takže spokojenost. Mají i spoustu krásných balerín a pod. Ale ty jsem si nakonec koupila ve zdravotních potřebách od firmy Apache, jsou dost dražší než Sante, ale hold se mi líbily. ![]()
Holky děkuju, právě i mojí sestře se tam boty líbily a říkala i že docela dobré ceny za kožené boty. Takže rozhodně vyzkouším!
Já mám kožené celoročky, a jsou velice pohodlné, zkrátka zdravotní boty. A vypadají moc pěkně, ne nijak „zdravotně“ na první pohled. ![]()